АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ХХ. Шкідливі фактори та професійні захворювання на підприємстві

Читайте также:
  1. I. Інфекційні захворювання
  2. Аналіз фінансових результатів на підприємстві
  3. Біологічні фактори
  4. Біологічні фактори небезпеки
  5. Виды факторинга
  6. Визначення фінансової надійності страхової компанії та фактори, що її забезпечують
  7. Визначте фактори середовища, які впливають на розвиток таланту і обдарованості.
  8. Виховна година на тему: «Шкідливість алкоголю»
  9. Відміну від факторингових операцій) часто включає політичний ризик.
  10. Грецькі ТЕ, які позначають вчення, науку, метод діагностичного обстеження, лікування, страждання, захворювання
  11. Д) захворювання додаткових пазух носа
  12. Захворювання і вибуття тварин в залежності від ураження системи і органів за 20______р.

1. Скласти та класифікувати перелік небезпечних та шкідливих виробничих факторів, професійних захворювань, які характерні для торговельного підприємства (банківської установи). Причини виникнення, особливості їх дії на працівників, заходи і засоби щодо прогнозування і профілактики травматизму та професійних захворювань.

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для старшого адміністратора.

ХХІ. Система навчання посадових осіб з охорони праці

1. Система навчання посадових осіб та працівників з питань охорони праці торговельного підприємства (банківської установи), навести приклади переліку питань. Конкретизувати порядок навчання для посадових осіб і для працівників. Компетентність та система підготовки працівників для виконання професійних обов’язків щодо питань охорони праці торговельного підприємства (банківської установи).

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для провідного фахівця.

ХХІІ. Спеціальне навчання з охорони праці

1. Спеціальне навчання з питань охорони праці, періодичність, порядок оформлення, професійний відбір, перелік посадових осіб та працівників торговельного підприємства (банківської установи). Компетентність та система підготовки працівників для виконання професійних обов’язків щодо питань охорони праці торговельного підприємства (банківської установи). Медогляди, порядок проведення у сфері торгівлі (банківських установах).

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для головного фахівця.

 

ХХІІІ. Вступний інструктаж на підприємстві

1. Порядок проведення, реєстрація та перелік питань вступного інструктажу з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити вступний інструктаж для торговельного підприємства, малого підприємства (банківської установи).

2. Привести конкретний перелік питань цільового інструктажу для професій: касира, оператора І категорії у торговельному підприємстві, малому підприємстві (банківській установі).

ХХІV Інструктажі з охорони праці на робочому місці

1.Порядок, періодичність проведення, реєстрація інструктажів з охорони праці на робочому місці у торговельному підприємстві, малому підприємстві (банківській установі):

Ø первинного

Ø повторного

Ø цільового

Ø позапланового.

2. Привести конкретний перелік питань первинного та позапланового інструктажів для професій: касира, оператора І категорії у торговельному підприємстві, малому підприємстві (банківській установі).

ХХV. Організація кабінета, стенда (куточка) з охорони праці на підприємстві

1.Створення куточка (стенда, кабінету) з охорони праці у торговельному підприємстві (банківській установі). Призначення, зміст, місцезнаходження, відповідальність за куточок, (стенд, кабінет). Розробити перелік матеріалів для куточка (стенда, кабінету) з наочним наповненням та поясненням (на прикладі діючого підприємства).

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для завідувача секції товарів.

 

 

ХХVІ. Діловодство журналів з охорони праці на підприємстві

1. Види журналів проведення інструктажів та контролю стану з охорони праці у торговельному підприємстві, малому підприємстві (банківській установі), порядок їх оформлення, місце перебування, відповідальність. Вказати відповідальних посадових осіб при проведенні вступного, первинного, повторного, цільового та позапланового інструктажів на вказаних підприємствах. Аргументувати вимоги до оформлення журналів.

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для головного менеджера торговельного підприємства (банківської установи).

 

ХХVІІ. Внутрішній контроль з охорони праці на підприємстві

1.Види внутрішнього контролю з питань охорони праці. Порядок та періодичність проведення у торговельному підприємстві, малому підприємстві (банківській установі). Скласти схему безперервного контролю.

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для економіста.

ХХVІІІ. Контроль та нагляд за охороною праці у державі

1.Основні повноваження і права органів державного нагляду за охороною праці. Адміністративний та громадський контроль за охороною праці у торговельному підприємстві (банківській установі). Види зовнішнього контролю, періодичність проведення. Документальне оформлення та послідовність перевірки.

2. Хто розробляє, як вводяться в дію інструкції з охорони праці для торговельного підприємства (банківської установи). Розробити інструкцію з охорони праці для інкасатора.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)