АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Форми і засоби контролю

Читайте также:
  1. A.2.1) Сформировавшийся футболист.
  2. A.2.1) Сформировавшийся футболист.
  3. I. Предпосылки формирования профсоюзного движения.
  4. II. Порядок формирования экспертных групп, организация экспертизы заявленных на Конкурс проектов и регламент работы Конкурсной комиссии
  5. II. ТАКТИКА СОВЕТСКИХ ВОЙСК В БОРЬБЕ С ВООРУЖЕННЫМИ ФОРМИРОВАНИЯМИ ОППОЗИЦИИ.
  6. III. СТРУКТУРА И ПОРЯДОК ФОРМИРОВАНИЯ СТУДЕНЧЕСКОГО СОВЕТА
  7. IV. Склоны, сформированные массовым перемещением обломочного материала.
  8. VI. ФОРМИ КОНТРОЛЮ
  9. VII. ИСТОЧНИКИ ФОРМИРОВАНИЯ ИМУЩЕСТВА ОРГАНИЗАЦИИ. УПРАВЛЕНИЕ ИМУЩЕСТВОМ ОРГАНИЗАЦИИ
  10. VII.1. Матеріали контролю для підготовчого етапу заняття.
  11. А у этого процесса были совершенно иные, политические корни, аналогичные тем, что формируются сегодня.
  12. А) суспільно небезпечні наслідки, причинний зв’язок між діянням і суспільно небезпечними наслідками, місце, час, обстановка, спосіб і засоби вчинення злочину;

Контроль проведення практики проводиться з метою виявлення і усунення недоліків і надання практичної допомоги студентам по виконанню програми практики.

З боку університету контроль можуть і повинні здійснювати: безпосередній керівник практики; декан, його заступники або завідуючий кафедрою; представники групи практики або навчальної частини ВНЗ.

Керівники практики систематично контролюють виконання практикантами правил внутрішнього трудового розпорядку підприємства, стан виробничої дисципліни, організують табельний врахування. В процесі поточного контролю обов'язково перевіряється правильність ведення щоденників по практиці і дотримання графіка виконання завдань. Керівник від кафедри повинен періодично цікавитися думкою керівництва підприємства про роботу студентів.

При незадовільному виконанні студентом завдання практики або правил внутрішнього розпорядку підприємства керівник може відсторонити студента від практики і направити його в університет.

 

Вимоги до звіту

В звіті повинні бути відображені рішення головних задач, поставлених перед студентом під час практики. Звіт оформлюється в відповідності з Держстандартами і повинен містити приблизно наступні розділи:

- титульний лист;

- завдання на практику;

- зміст звіту по практиці;

- вступ;

- основну частину звіту, включаючи підрозділ загальної частини (відомості про базу практики, огляд стану питання та інш.) та підрозділ спеціальної частини (формальна постановка задачі, опис рішення поставленої задачі, докладний опис технології,що застосовується при проектування програми, інструментальні засоби розробки програми, структури даних, алгоритми, тексти програм, тестові приклади і аналіз результатів);

- висновки (і рекомендації);

- перелік посилань на літературу,що використається;

- додатки.

Зміст звіту може змінюватися з урахуванням побажання підприємства (наприклад, студент виконує специфічне завдання підприємства, з яким укладений контракт на додаткову цільову підготовку).

Звіт перевіряється і затверджується керівниками від підприємства і кафедри, на титульному листі ставиться печатка підприємства, де студент проходив практику.

Звіт повинен мати наскрізну нумерацію, щільно зшитим, і мати обсяг біля 30-40 сторінок. Звіт після його захисту зберігається на кафедрі 3 роки.

На оформлення звіту студенту відводиться 3 - 4 дня в кінці практики.

 

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)