АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Стиль вамп в одязі

Читайте также:
  1. O Африканский стиль
  2. O Марокканский стиль
  3. O Средиземноморский стиль
  4. O Французский стиль
  5. O Японский стиль
  6. АНГЛИЙСКИЙ СТИЛЬ
  7. АНТИЧНЫЙ СТИЛЬ
  8. Богемный стиль: история возникновения
  9. Ваш стиль обучения
  10. Вопрос № 1. Стиль «Шанель» в современной моде.
  11. Вопрос № 2. Как найти свой неповторимый стиль.
  12. Вопрос № 3. Микро-стиль «Шанель».

Стиль вамп

Образ в стилі вамп вкрай епатажний. Він може викликати захват, презирство, заздрість, але непоміченим він точно не залишиться.

Стиль вамп в одязі

Стиль жінки-вамп це стиль впевненої в собі, сексуальною і дуже витонченою особи. Чим же відрізняється цей стиль від всіх інших:

Плаття в стилі вамп бездоганно облягають фігуру, при цьому приховують всі її недоліки. Фасон сукні абсолютно повністю обтягує тіло, не залишаючи зайвих сантиметрів. Як правило, одяг шиється на замовлення, тому й сидить на її власниці ідеально. Що стосується особливостей, то відрізняють такий одяг глибоке декольте, мереживні вставки і драпірування.

Характерними для стилю вамп в одязі є скляні гудзики, кристали на речах чи коміри-стійки. Часто зустрічаються декор з пір'я або перлів, манжети на запонках - все, що додає образу лоск і вишуканість.

Тканини для одягу виключно елегантні і дорогі. Шовк, мереживо, атлас і натуральна шкіра - тканини з претензією на розкіш. Істинний стиль вамп сприймає тільки натуральні тканини, ніяких аналогів або поробок. Дуже ефектно хорошу тканину доповнить натуральне хутро.

Що стосується колірної гамми, то вона відрізняється вельми спокусливими відтінками. Характерними для стилю вамп є червоний, чорний, чистий білий, підійдуть бардовий, яскраво-червоний або ліловий кольори. Часто використовуються принти, що імітують хижі забарвлення: леопард, змії або тигр. Допускається використання золотого і срібного відтінків.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)