АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Звітня документація про заочну частину інтернатури

Читайте также:
  1. В результаті проходження інтернатури провізор загального
  2. ДСТУ 3582 – 97 Інформація і документація. Скорочення слів в українській мові у бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила.
  3. Змістовий модуль 1 (4) Документація офіційного походження

 

Щоденник провізора – інтерна

Щоденник є офіційним документом і повинен бути наданий на кафедру, завірений підписом завідуючого (директором), та печаткою аптеки. Без щоденника або при невірному його оформлені ЗЧ інтернатури не може бути залікована. В щоденнику провізор-інтерн щоденно повинен відображати всю роботу ЗЧ (її характер та об’єм) і надавати його для перевірки безпосередньо керівнику інтернатури від аптеки.

Під час стажування провізора-інтерна за навчальним курсом "Організація, управління та економіка фармації" в щоденник занотовується стисла характеристика аптечного підприємства (паспорт аптеки), в якому він проходить ЗЧ інтернатури. Зокрема, в ньому слід зазначити: основні задачі та показники господарчо-фінансової діяльності, склад приміщень, їх обладнання і устаткування, організаційну структуру і розподіл праці, основні схеми організації роботи відділів, функціональні обов'язки та права їх співробітників, режим роботи аптеки, наявність сучасних організаційних технологій, раціональних методів організації праці, ведення діловодства, нових форм обслуговування населення, участі в інвентаризації та ін.

За навчальним курсом "Фармацевтична технологія" в щоденнику стисло відображується робота провізора, що пов'язана з прийомом рецептів та відпуском екстемпоральних лікарських форм, приготуванням екстемпоральних лікарських форм та внутрішньоаптечних заготівок та відпуском готових лікарських засобів. Зокрема, в ньому слід навести кількість та перелік лікарських форм, які були виготовлені, виробничі записи технологічного процесу виготовлення екстемпоральних лікарських форм (форми журналів, в яких відображається технологічний процес), описати приготування різних екстемпоральних лікарських форм, отримання води очищеної та води для ін'єкцій, приготування дезинфікуючих розчинів, умови зберігання готових лікарських засобів, лікарської рослинної сировини, лікарських субстанцій.

За навчальним курсом "Якість, стандартизація та сертифікація ліків", провізор-інтерн повинен відобразити: внутрішній порядок обігу лікарських засобів у фармацевтичних підприємствах; порядок проведення вхідного контролю якості лікарських засобів під час роздрібної (оптової) торгівлі; оформлення висновку вхідного контролю якості ЛЗ; ведення реєстру ЛЗ, які надійшли до аптеки (складу); надання територіальній інспекції повідомлень про виявленні неякісні та фальсифіковані ЛЗ або про які є підозра щодо їх якості, зупинення торгівлі такими ЛЗ, якщо за термін проходження інтернатури були такі випадки; особливості вхідного контролю якості лікарської рослинної сировини „ангро” і в розфасованому вигляді; для аптек, які займаються виготовленням ЛЗ, повинно бути відображено питання технології та проведення контролю якості екстемпоральних лікарських форм: всі види внутрішньоаптечного контролю; особливості стосовно субстанцій, що використовуються для виготовлення екстемпоральної рецептури, зокрема парентеральних лікарських форм і ліків, що застосовують в очній практиці та інші (результати контролю повинні бути відображені в журналах за встановленими формами).Зразок титульного листа щоденника інтерна наведений у додатку № 1.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)