АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інші умови

Читайте также:
  1. Історичні умови. Освіта і наука

5.1.НФаУ не бере на себе ніяких витрат пов’язаних із страхуванням життя і особистого майна провізорів-інтернів Замовника.

5.2.НФаУ має право в односторонньому порядку відрахувати провізора-інтерна Замовника за академічну заборгованість, порушення Статуту НФаУ та діючого Законодавства України, а також за порушення зазначених в Угоді строків перерахування Замовником плати за навчання провізорів-інтернів.

5.3.Взаємовідносини та взаємні зобов’язання Замовника та його інтерна встановлюються між ними окремою Угодою. НФаУ не несе ніякої відповідальності за Угодою, укладеною між інтерном та Замовником.

5.4.Зміни та доповнення до цієї Угоди дійсні лише у тому разі, якщо вони зроблені у письмовому вигляді і підписані всіма сторонами.

5.5. НФаУ не є прибутковою установою.

5.6. Платник _________________________________________________________________

(прибутковий або неприбутковий)

 

Порядок розгляду суперечок.

6.1.У разі розбіжностей в умовах Угоди сторони у 10-денний строк з одержання Угоди повинні скласти протокол розбіжностей і вручити його стороні Угоди.

6.2.Сторони зобов’язуються вжити всіх заходів для владнання будь-яких суперечок та розбіжностей шляхом переговорів. У протилежному випадку розв’язання суперечок проводиться згідно з діючим Законодавством України у судовому порядку.

 

Термін дії Угоди.

7.1.Ця Угода вступає в силу одразу після підписання її сторонами і діє протягом періоду навчання провізорів-інтернів Замовника, аж до отримання ними сертифікату встановленого взірця.

7.2.Дія Угоди може бути припинена за узгодженням сторін Угоди або за ініціативою будь якої сторони при невиконанні іншою стороною Угоди своїх зобов’язань.

 

Додаткові умови.

8.1 Вартість навчання провізорів-інтернів Замовника може змінюватися за умови змін оподаткування, ціноутворення, законодавства або у інших випадках за згодою Замовника.

Зміни вартості навчання оформлюються додатком до цієї Угоди.

 

Юридичні та банківські реквізити та підписи сторін.

ВИКОНАВЕЦЬ: Національний фармацевтичний університет

61002 м. Харків вул. Пушкінська, 53

Одержувач: Національний фармацевтичний університет

_______________________________________

_______________________________________

_______________________________________

_______________________________________


Ректор університету __________________ _______________

 

ЗАМОВНИК___________________________________________________

(Повна назва підприємства або П.І.п\б приватної особи)

Адреса____________________________________

тел\факс__________________________________

Р\р (паспорт) __________________ в __________

МФО_____________________________________

код ЗКПО__________________________________________

 

Керівник підприємства (приватна особа)_____________ (________________)

 

«Погоджено»

Директор ІПКСФ НФаУ

_______________________


Додаток №4

АКТ

Від __________200__ р.

Виконаних робіт за угодою

№ ________ від _______200__ р.

Про навчання провізорів-інтернів

На очній частині інтернатури


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)