АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Керівництво змаганнями

Читайте также:
  1. За Тарифним керівництвом N 1, відповідно до Розділу 1 «Правила застосування тарифів», параграфу 1. «№Порядок визначення плати за перевезення вантажів»
  2. ІІ ОРГАНІЗАЦІЯ І КЕРІВНИЦТВО ПРАКТИКОЮ
  3. Керівництво, рецензування і порядок допуску до захисту магістерської дипломної роботи
  4. Методичні особливості викладання та підходи до вивчення матеріалу під час лабораторного заняття під керівництвом викладача.
  5. ОРГАНІЗАЦІЯ І КЕРІВНИЦТВО ПЕРЕДДИПЛОМНОЮ ПРАКТИКОЮ СТУДЕНТІВ
  6. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КЕРІВНИЦТВО ПРАКТИКОЮ
  7. Організація, проведення та керівництво практикою
  8. Порядок підбору матеріалу та написання роботи, її обсяг. Керівництво у розробці курсової роботи викладачами кафедри.

Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснює управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації. Безпосереднє проведення і суддівство змагань покладається на Комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді та затверджену ним Головну суддівську колегію. (далі – ГСК).

Термін і місце проведення змагань

Змагання проводяться з 21 квітня 2015 по 25 квітня 2015 на території Кіровоградського району за маршрутом: c. Велика Северинка – долина річки Кандаурівські води – с. Кандаурове – с. Високі Байраки – с. Созонівка – р-н с. Лелеківка – долина річки Грузьске – с. Обознівка – с. Катеринівка – ур. Злодійська балка – північна околиця м. Кіровоград база Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка «Буревісник».

Учасники

У змаганнях беруть участь команди середніх загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих та позашкільних навчальних закладів, громадських організацій, інших установ та організацій. Склад команди: 8 осіб без вимог до статі (6 учасників, керівник та заступник керівника). Вік учасників команд, які беруть участь в змаганнях за 1-м варіантом – від 2000 до 1994 р.н., команд, які беруть участь в змаганнях за 2-м варіантом – від 2004 до 1994 р.н. з 11 років. Вік керівника та заступника керівника команд – не молодше 18 років.

Вимоги до спортивної кваліфікації команд, які беруть участь в змаганнях за 1-м варіантом визначаються відповідно до Правил проведення змагань зі спортивного туризму, погоджених Федерацією спортивного туризму України та затверджених Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту 24.04.2008 р. (далі – Правила).

Відповідальність за безпеку, здоров’я та життя учасників під час змагань несе керівник та заступник керівника групи.

Заявки

Попередні заявки на участь у змаганнях подаються до обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді до 15 квітня 2015 року (25009, м. Кіровоград, вул. Соколівська 2, тел/факс 0-522-33-95-00, контакт електронною поштою: tourist_kir@ukr.net).

Попередня заявка – два маршрутних листа (маршрут вноситься перед стартом), завірених керівником організації, яка направляє команду на змагання, для подальшого випуску у МКК КЗ «КОЦТКЕУМ», копія довідок про туристський досвід керівника, учасників.

На місці проведення змагань керівник групи подає:

· свідоцтво про народження, паспорт або проїзний документ дитини;

· учнівські (студентські) квитки або довідки з місця навчання з фотографією на осіб, які за віком не мають паспортів або проїзних документів дитини;

· класифікаційні книжки спортсменів;

· номери мобільних телефонів керівника походу та заступника (вписати до МЛ);

· заповнені на кожного (учасника, керівника) довідку встановленого зразка, про залік туристського походу (маршрут вноситься перед стартом) (за бажанням);

· страхові поліси на учасників

та отримує:

· екземпляр маршрутного листа, завірений МКК

Зареєстровані групи отримують графік проходження маршруту з умовами проходження етапів, спортивні карти на райони точного орієнтування (етап «Орієнтування за лінією»), легенди контрольних пунктів.

Перед стартом учасники на свої карти наносять маршрут з карти-зразка наданого ГСК.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)