АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мета та завдання

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  3. А. Завдання
  4. А. Завдання
  5. А. Завдання
  6. Види риторичної майстерності. (Практичні завдання, які студент готує самостійно й репрезентує публічно).
  7. Виконати практичні завдання
  8. Виконати практичні завдання
  9. Виконати практичні завдання
  10. Виконати практичні завдання
  11. Виконати практичні завдання
  12. Виконати практичні завдання

Про проведення VI відкритих

обласних змагань зі спортивних

походів, присвячений постаті козака

Мамая

 

На виконання плану роботи управління освіти і науки облдержадміністрації на 2015 рік, з метою популяризації та розвитку туристсько-спортивного та військово-патріотичного напрямків в навчальних закладах області, як дієвого засобу виховання учнівської молоді

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити умови та кошторис витрат на проведення V відкритих обласних змагань зі спортивних походів (додаток 1, 2).

2. Відповідальність за безпечну організацію та проведення змагань покласти на директора комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» Лісоту А.А.

3. Комунальному закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді (Лісота А.А.) забезпечити підготовку та проведення VI відкритих обласних змагань з спортивних походів серед школярів та гуртківців позашкільних закладів з 21 квітня до 25 квітня 2015 року на території Кіровоградського району, відповідно до Умов.

4. Начальникам відділів, управлінь освіти райдержадміністрацій та міськвиконкомів забезпечити участь команд згідно з Умовами. Витрати, пов’язані з відрядженням команд та супроводжуючих осіб на туристські змагання віднести за рахунок коштів відряджуючих організацій.

4.1 Відповідальність за життя і здоров’я учасників команд покласти на керівників команд.

5. Головному бухгалтеру централізованої бухгалтерії департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Ляшенко Т.М. забезпечити фінансування заходу за рахунок коштів департаменту, передбачених на проведення масових заходів з дітьми.

6. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

Заступник директора департаменту А.В. Олійник


Додаток 1

до наказу департаменту управління освіти і науки облдержадміністрації

від року

№ __________

Умови

Проведення VІ відкритих обласних змагань

Зі спортивних походів, присвячених постаті козака

Мамая

Мета та завдання

Стимулювання розвитку масового туризму і краєзнавства серед учнівської та студентської молоді, розширення і поглиблення знань учасників подорожей з історії, культури, природи Кіровоградщини, удосконалення туристсько-спортивних навичок, популяризація та розповсюдження кращого досвіду організації і проведення туристських походів і краєзнавчих експедицій учнівської та студентської молоді, підвищення кваліфікації педагогів із спортивного туризму та участь в заочній Першості України на кращу туристсько-краєзнавчу подорож учнівської та студентської молоді.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.007 сек.)