АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Дебют у збірній

Читайте также:
  1. Crown Victoria одна из популярных в США моделей (в полиции, такси, прокате, на вторичном рынке). Производство в Канаде. Дебют модели состоялся в 1978.
  2. ДЕБЮТ. ПЕРВЫЙ ОТРЯД
  3. ДЕБЮТЫ ДЛЯ НАЧИНАЮЩИХ
  4. Організація українських націоналістів: дебют на арені історії
  5. ПЕРВЫЙ ДЕБЮТ
  6. СТРАТЕГИЯ СОВРЕМЕННОГО ДЕБЮТА
  7. ЧТО СТРАШИТ В ДЕБЮТЕ?

Перша участь в першості серед областей України, в якій виступав за програмою другого розряду особливо запам’ятався глядачам, спортсменам та тренерам. Педагоги Херсонського спортивного інтернату звернули увагу на виступ Береша і він через декілька років тренувань перебрався до Херсонського спорт інтернату, куди був запрошений Ігор Писаренко в якості старшого тренера. В Херсоні Олександр прижився швидко і через рік занять в шостому класі потрапив в резерв збірної України. В 17 років він дебютував в її основному складі. Спочатку він не вразив тренера Анатолія Шемякіна оскільки той вважав його доволі слабким фізично однак після довгих тренувань Береш показав свої здібності під керівництвом Ігоря Коробчинського Олександр завоював міжнародне визнання та олімпійські медалі.

Міжнародне визнання

На спортивній олімпійській базі в основний час тренувались гімнасти основної збірної, а спортсмени молодіжної команди дивились на їх тренування. Олександр виступав в збірній з 1994 року під 10 та 11 номерами. В 1996 році він отримав травму ліктя і швидко відновився і вступив до інституту. Тим часом в збірній змінилось керівництво старшим тренером став Володимир Шаменко, який серйозно посварився з Олександром. Той перестав ходити на тренування і зайнявся навчанням Після відсторонення Шаменка та приходу Анатолія Шемякіна на посаду головного тренера Береш повернувся в команду.

В 1997 році в Угорщині пройшли міжнародні змагання, де Україну представляв тільки Береш, і там він сенсаційно отримав перемогу. В 1997 році на Чемпіонаті Світу він дебютував і зайняв 9-те місце. Виступаючи з такими асами як Іванков і Нємов Береш зайняв 3 місце на перекладині, і бронзова медаль стала тоді єдиною нагородою України. 1998-1999 Береш багаторазово вигравав Гран-прі, але на офіційних чемпіонатах світу Європи. але терпів невдачі..

В 2000 році Ігор Коробчинський запросив Береша тренуватись до себе Саме під його керівництвом в 2000 році Александр стає абсолютним чемпіоном Європи а в Сіднеї завоював срібну медаль в командній першості та бронзову в багатоборстві. На наступній фотографії медалі Олімпійського Сіднея (срібло та бронза)

Але постійні травми призвели до того,що з 2001 року він не виступав в багатоборстві із-за болі в плечах. В 2004 році Олександр планував в складі олімпійської збірної виграти золоту медаль і повернутися до багатоборства

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)