АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Додаток 2. Вимоги до оформлення наукових статей для публікації в збірнику:

Читайте также:
  1. V. ГРАФІЧНИЙ ДОДАТОК
  2. Додаток
  3. ДОДАТОК
  4. Додаток 1
  5. Додаток 1
  6. Додаток 1
  7. Додаток 1
  8. Додаток 1
  9. Додаток 1
  10. Додаток 1
  11. Додаток 1
  12. Додаток 1

Вимоги до оформлення наукових статей для публікації в збірнику:

 

1. До публікації в збірнику приймаються раніше не опубліковані наукові праці. За точність цитування та наведених у статтях наукових фактів, цифр та інших відомостей відповідають автори.

2. Електронний варіант статті подається в одному примірнику (українською або російською мовами), надрукованому у вигляді файлу із такою назвою: Прізвище стаття, виконаний в текстовому редакторі МS Word for Windows (формати doc. або rtf.). Електронний варіант статті подається на диску чи надсилається електронною поштою за адресою: ped_conf@ukr.net

3. Статті мають бути відредаговані та відкоректовані обсягом до 5 сторінок (тези – 3 сторінки) у такому оформленні:

• назва статті (великими літерами жирним шрифтом, відцентрована);

• ім'я та прізвище автора (жирним курсивом, праворуч);

• наступний рядок – назва міста (курсивом, праворуч);

• анотація та ключові слова українською мовою (курсивом);

• через рядок подається основний текст статті: шрифт TimesNewRoman, розмір 14 кеглів, без переносів, міжрядковий інтервал 1,5, абзацний відступ – 1 см; всі поля по 2 см;

• посилання в тексті подавати у квадратних дужках із зазначенням порядкового номера джерела та сторінки, наприклад: [5, 87], де 5 – номер джерела за списком літератури, 87 – сторінка. Посилання на декілька джерел одночасно подаються таким чином: [3; 5; 7] або [3, 145; 5, 25; 7, 348]. Джерела в переліку посилань нумеруються вручну, без використання функції меню Word "ФорматСписок –Нумерований". Обов'язковим є зазначення в переліку посилань загальної кількості сторінок (для книг) або номерів сторінок початку і кінця тексту джерела (для статей).

• через рядок після основного тексту подається Література в алфавітному порядку або в порядку їх використання в тексті (не більше 10 джерел). Нумерація сторінок в електронному вигляді не ставиться.

 

НАЗВА СТАТТІ Ім’я Прізвище Місто Анотація та ключові слова українською мовою Текст статті Література:  

Рис. Розташування структурних елементів статті

4. Стаття обов'язково супроводжується авторською довідкою (анкетою) із зазначенням прізвища, імені, по батькові (повністю); наукового ступеня, вченого звання, посади, місця роботи; а також робочої, домашньої адреси і телефонів, адреси електронної пошти та відсканованою копією документа про оплату публікації.

5. У статтю можуть бути внесені зміни редакційного характеру без згоди авторів. Редакційна колегія залишає за собою право відхиляти матеріали, що не відповідають вимогам написання наукових робіт, без пояснення причин.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)