АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основні етапи написання курсової роботи студентами

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. I.4. ОСНОВНІ МОДЕЛІ ЗВЕРТАННЯ В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ
  3. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  4. III. Організація роботи з підготовки та направлення структурними підрозділами органів ДПС запитів на встановлення місцезнаходження платника податків
  5. III. Основний зміст роботи
  6. III. Основні правила та обов’язки працівників
  7. IV. Основні обов’язки власника або уповноваженого ним органу
  8. IV. Основні поняття і визначення,
  9. N 1243, 31.10.2011, Наказ, Про Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
  10. V. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНОЇ ЧАСТИНИ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  11. V. РЕЖИМ РОБОТИ, ТРИВАЛІСТЬ РОБОЧОГО ЧАСУ ТА ВІДПОЧИНКУ
  12. VІ. ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Зміст

Вступ

1. Основні етапи написання курсової роботи студентами

2. Вибір теми курсової роботи

3. Підбір літератури

4. Структура курсової роботи

5. Вимоги до структурних елементів курсової роботи

6. Оформлення курсової роботи

7. Захист курсової роботи

8. Орієнтовна тематика курсових робіт

9. Завдання для виконання практичної частини курсової роботи

10. Список рекомендованих джерел

Додатки

Додаток А. Зразок оформлення титульної сторінки курсової роботи

ВСТУП

Виконання курсової роботи є однією з важливих форм самостійної роботи студентів з вивчення дисципліни “Економіка підприємства”. Засвоєння студентами теоретичних та науково-методичних основ курсу передбачає їх практичне застосування. Знання студентами економіко-провових засад функціонування підприємства дає змогу підвищувати ефективність використання його основного й оборотного капіталу та нарощувати продуктивність і рентабельність діяльності.

B процесі підготовки курсової роботи, студенти глибоко вивчають й всесторонньо ознайомлюються з теоретико-методологічними та прикладними аспектами функціонування підприємства, вчаться аналізувати ефективність використання його ресурсно-виробничого потенціалу і робити на основі цього правильні, наукового обґрунтовані теоретичні та практичні висновки щодо напрямків підвищення економічної ефективності.

Мета курсової роботи – поглибити теоретичні знання, набуті студентами в процесі вивчення курсу, та виробити вміння застосовувати їх у практичному вирішенні питань підприємства.

Студенти, виконуючи курсову роботу, отримують досвід роботи з економічною літературою, вчаться знаходити в ній головні положення, які безпосередньо стосуються обраної теми, чітко і логічно викладати свої думки, розкриваючи теоретичні питання, пов'язуючи загальні теоретичні положення з конкретною діяльністю, практикою становлення і розвитку ринкових відносин в нашій країні.

B процесі написання курсової роботи студент повинен здійснити аналіз основних техніко-економічних показників господарювання, самостійно виконати економічні розрахунки. За допомогою бібліографічних каталогів студенти отримують навики самостійного підбору необхідної літератури, фактичного та цифрового матеріалу, роботи із статистичними даними, складання таблиць, діаграм. Усе це не лише розширює й поглиблює знання з курсу "Економіка підприємства", але й розвиває навики наукового дослідження та самостійного письмового викладення важливих та складних економічних проблем.

Основні етапи написання курсової роботи студентами

Успішне виконання курсової роботи багато в чому залежить від правильної організації її підготовки та написання, а також дотримання основних вимог, які до неї ставляться.

Для раціональної організації праці над курсовою роботою студенту доцільно правильно розподілити свій час. Допоможе в цьому певний алгоритм написання курсової роботи, який містить такі етапи:

1-й етап – вибір теми;

2-й етап – узгодження і (якщо необхідно) корегування вибраної теми з викладачем, обговорення принципової логічної структури роботи та попереднього списку необхідної літератури;

3-й етап – складання попереднього змісту роботи і списку літератури;

4-й етап – представлення початкового плану курсової роботи і затвердження її викладачем;

5-й етап – робота з необхідною літературою;

6-й етап – написання вступу: обґрунтування актуальної проблеми, визначення цілей та завдань дослідження, визначення об’єкта, предмета, методології та методів дослідження;

7-й етап – написання теоретичної частини курсової роботи та здача її на перевірку у встановлені терміни;

8-й етап – написання практичної частини роботи;

9-й етап – написання висновків, перевірка адекватності отриманих результатів цілям і задачам, які визначені у вступі;

10-й етап – оформлення курсової роботи в цілому згідно з вимогами та здача її на перевірку у встановлені терміни;

11-й етап – аналіз отриманого попереднього відзиву викладача та підготовка до захисту;

12-й етап – захист курсової роботи.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)