АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Останній дзвоник 2015

Читайте также:
  1. Економіка світу в останній третині 20 століття
  2. Останній гетьманУкраїни К.Розумовський. Скасування гетьманства
  3. ОСТАННІЙ ДЕНЬ ШАМАНА
  4. Прочитайте останній монолог Мавки та вивчіть напам'ять.
  5. Розвиток основних течій економічної думки Заходу в останній третині 20 століття
  6. Свято Останнього дзвоника 2013

Даша Бикова: Добрий ранок, шкільна родино!

Діана Доляк: Вітаємо Вас, дорогі вчителі і поважні гості!

Даша Бикова: Шановні батьки і учні нашої школи! Усміхається весело травень, Бо скінчилась навчальна пора, І зібралась на дзвоник останній Вся весела шкільна дітвора.

Діана Доляк: Весна буяє в зелені, цвіту Оновлюється вся наша країна, Своє майбутнє, зміну молоду Сьогодні вас вітає Україна. (Виходять і займають свої місця для танцю учні 1-В класу)

Даша Бикова: Нехай майбутнє кольоровим буде, Таким, як кульки, що тримаєте в руках, А ниточку, що з’єднує з минулим, В небесну даль уносить вітер-птах. (Танцювальний флешмоб 1-В та 5-В кл.)

Даша Бикова: Розкриває школа двері гостинно, Бо сьогодні родинне в нас свято, Будем ми твою гордість, Вкраїнo, У доросле життя проводжати.

Діана Доляк: Сьогодні з рідною школою прощаються її випускники.

Даша Бикова: Сьогодні в доросле життя на крилах надії і любові вирушають наші одинадцятикласники.

Діана Доляк: Тож дозвольте розпочати неповторне свято юності.

Даша Бикова: І запросити на лінійку наших випускників зі своїми класними керівниками та першими вчителями.. Учні виходять під пісню Злата Огневич – «Pray For Ukraine»

Діана Доляк: Школо, шикуйсь, струнко! Під державний прапор України стояти струнко. Внести прапор. Звучить “Гімн України”

Діана Доляк: Увага! Свято останнього дзвоника оголошується відкритим.(фанфари)

Даша Бикова: Цю мить величну, дорогі випускники, Ви не забудете ніколи; І ці слова, напутні та прості, Які говорить Вам директор школи.

Діана Доляк: Перше слово для привітання наших випускників надаємо директору школи Валерію Михайловичу Шевченку. (Хвилина мовчання (40 сек) та танок «Аист на крыше»)

Даша Бикова: Сьогодні на нашій лінійці присутні________________________.

Діана Доляк: Цю мить вони чекали довгий час. Увага! Слово має перший клас.

Учень 1: Шановний наш 11-й клас, Ви наш найстарший клас, Говорим вам відверто, Ми дуже любим вас.

Учень 2: Перший клас вам всім, Бажає і здоров’я і добра, Щоб ви усі були щасливі, І не знали горя й зла.

Даша Бикова: Та зараз варто нагадати: Хто вам допомагав у школі труднощі долати? Порадник був і друг, а часом чарівник? Це друга ваша мама – класний керівник.

Діана Доляк: Слово надається класним керівникам 11 класів Юлії Василівні та Людмилі Олександрівні.

Юлія Василіївна: Сьогодні прощання, сьогодні востаннє Я вас називаю дітьми, Бо так непомітно, так швидко, так стрімко Ви стали дорослими зовсім людьми. (квіти)

Людмила Олександрівна: Нічого не вдієш. В життєвому морі Не раз будуть бурі, шторми, урагани. Хай завжди і всюди підтримкою стануть Руки надійні тата і мами. (квіти)

Даша Бикова: Якщо є щось святе на землі, То це - батько і мати.

Діана Доляк: Одинадцять років тому вони привели вас вперше до школи, Даючи настанови: «Вчися, синочку, вчися, донечко!»

Даша Бикова: А зараз для батьків звучить пісня у виконанні наймолодших учнів нашої школи, першачків 1-В класу. Зустрічайте їх гучними оплесками! Пісня «Мамина сорочка»

Діана Доляк: У роздумах 9-й клас. Куди піти навчатись далі? Але вони теж сьогодні випускники.

Даша Бикова: А деякі з них вже ніколи не сядуть за парти рідного класу. (Виступ 9 класів)

Учень 9-А: Дзвінок шкільний для декого останній, Небес блакитних бірюза, Весняний день, ясний світанок, Прощальна на очах сльоза.

Учениця 9-Б: Ми для вас, дорогі вчителі, Будемо вічними учнями в школі, Хоч підемо по рідній землі, І своєї шукатимем долі. Пісня «Україна» Надя та Наталія Цюпа.

Даша Бикова: Ось час настав до всіх сказати Слова подяки «винуватцям» свята. (Виступ 11 класів)

Учень 1-й: Останній день дитинства в нашій школі, А завтра жде доросле нас життя Крізь всі роки ми збережемо казкові Дитинства нашого такі дзвінкі літа

Учень 2-й: Здавалося, одинадцять літ – багато. Ніхто й не думав, що так швидко проминуть, Тепер нам хочеться, щоб перенесли свята Хоча би тиждень в школі ще побути.

Учень 3-й: Наші рідні вчителі Й працівники шкільні усі, Ми кажем нині всім спасибі, Що підняли, зростили нас І просто всіх учили жити, І хвилювалися весь час.

Учень 4-й: Спасибі за знання, за щиру доброту, За те, що вдачу маєте круту І дай вам, Боже, сили волі Надалі працювати в школі.

Учень 5-й: Пробачте нашу неслухняність, Забутьте, що не так було. Дай Бог вам більше гарних учнів, Ми ж школу покидаємо.

Учень 6-й: Бажаємо довгі роки жити, Прийміть, як нагороду оці квіти І знайте, що вас люблять ваші діти. (Квіти від випускників усім працівникам школи)

Танцювальне попурі.

Даша Бикова: Дорогі випускники Є в кожного з вас своя мрія, Яка веде вас у життя, І поки живе в вас надія, Сміливо ідіть в майбуття.

Діана Доляк: Хай хвилі невдач і горя Повік не зламають вас! Хай завжди про рідну школу Нагадує шкільний вальс. (Випускники виконують вальс)

Даша Бикова: Настала довгождана мить, Ви закінчили вже навчання. Дзвінок останній зараз продзвенить, Сумує школа – мить прощання.

Діана Доляк: Право дати останній дзвоник надається учням: Даші Ільченко – учениці 1-В класу та випускнику, учню 11-Б класу Мирославу Романенко. Пісня «Україна – це ти»

Даша Бикова: Ми віримо, що ви оберете правильний шлях, Зумієте подолати усі перешкоди, А згадка про школу залишитися у вас на все життя Тож хай завжди для вас небо буде високим, а путь світлою.

Діана Доляк: Урочисту лінійку з нагоди свята останнього дзвоника оголошую закритою. Звучить “Гімн України”

Даша Бикова: Школо, увага струнко, рівняння на прапор, прапор винести. Винос прапору

Діана Доляк: Право першими піти на свій останній урок надається нашим дорогим випускникам – одинадцятикласникам.

Даша Бикова: До школи запрошуються учні 1-А, 1-Б, 1-В, 1-Г, 2-А, 2-Б, 2-В, 3-А, 3-Б, 3-В, 4-А, 4-Б

Діана Доляк: 5-А, 5-Б, 5-В, 6-А, 6-Б, 6-В, 7-А, 7-Б, 7-В, 7-Г, 8-А, 8-Б, 9-А, 9-Б, 10-А, 10-Б.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)