АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні критерії оцінок модульного контролю № 1

Читайте также:
  1. A. Посиленого медичного контролю
  2. I. Загальні положення
  3. I. Загальні положення
  4. I. Загальні положення
  5. I. Загальні положення
  6. I. Загальні положення
  7. I. Загальні положення
  8. I. Загальні положення
  9. I. Загальні положення
  10. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  11. II. Критерії діагностики
  12. II. Методологічні засади, підходи, принципи, критерії формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді

Оцінка "5" (відмінно)

При виконанні тестового завдання студентом дані вірні відповіді більш ніж на 90% тестових завдань (16-18 вірних відповідей).

При виконанні практичної частини студент продемонстрував відмінні навички розрахунку фінансових показників та вміння застосовувати правила, методи, принципи та положення нормативних актів у конкретних ситуаціях, виявив здатність до аналізу та оцінки отриманих в результаті виконання практичного завдання результатів.

У відповідях студента простежується знання фінансової термінології, вірне розуміння сутності фінансових понять та категорій. Матеріал викладено логічно, послідовно із дотриманням вимог щодо оформлення.

Оцінка "4" (добре)

При виконанні тестового завдання студентом дані вірні відповіді більш ніж на 70% тестових завдань (13-15 вірних відповідей).

При виконанні практичної частини студент продемонстрував добрі навички розрахунку фінансових показників та вміння застосовувати правила, методи, принципи та положення нормативних актів у конкретних ситуаціях, виявив здатність до аналізу та оцінки отриманих в результаті виконання практичного завдання результатів. Допустив незначні помилки у розрахунках або висновку.

У відповідях студента простежується знання фінансової термінології, переважно вірне розуміння сутності фінансових понять та категорій. Матеріал викладено із дотриманням загальних вимог щодо оформлення. В цілому робота свідчить про добре засвоєння програмного матеріалу.

Оцінка "З" (задовільно)

При виконанні тестового завдання студентом дані вірні відповіді більш ніж на 55% тестових завдань (10-12 вірних відповідей).

При виконанні практичної частини студент продемонстрував задовільні навички розрахунку фінансових показників на репродуктивному рівні, виявив слабку здатність до аналізу та оцінки отриманих в результаті виконання практичного завдання результатів. Допустив помилки у розрахунках. У висновку спостерігається поверхові знання, вміння тлумачити фінансові відносини недостатньо розвинуте.

У відповідях студента не виявляється знання фінансової термінології, спостерігається помилкове розуміння сутності фінансових понять та категорій. Матеріал викладено із порушенням загальних вимог щодо оформлення. В цілому робота свідчить про задовільне засвоєння програмного матеріалу.

Оцінка "2" (незадовільно)

При виконанні тестового завдання студентом дані вірні відповіді менш ніж на 55% тестових завдань (до 9 вірних відповідей). Студент не надав відповіді на теоретичне питання навіть на репродуктивному рівні.

Виконання практичного завдання невірне або часткове. Студент виконував практичне завдання, не розуміючи його сутності, не орієнтуючись у фінансових відносинах, без знання необхідних нормативних актів або вміння їх використовувати, знання фінансової термінології не просліджуються, відсутні вміння застосовувати знання на практиці, робити аналіз отриманих результатів. Мають місце грубі помилки.

При оцінюванні модульного контролю оцінки за тестове завдання, теоретичне питання та практичне завдання виставляються окремо. Загальна оцінка розраховується як середня арифметична.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)