АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Терміни та їх визначення

Читайте также:
  1. А.Визначення розмірів і площі зони хімічного зараження
  2. Види комерційних банків. Визначення банківських операцій та їх класифікація
  3. Визначення
  4. Визначення
  5. Визначення
  6. Визначення
  7. Визначення
  8. Визначення
  9. Визначення
  10. Визначення
  11. Визначення
  12. Визначення

Про затвердження Правил користування трамваєм і тролейбусом у містах України

Наказ Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України
від 9 жовтня 2006 року N 329

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
6 грудня 2006 р. за N 1274/13148

Із змінами і доповненнями, внесеними
наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України
від 30 липня 2008 року N 228

Відповідно до Закону України "Про міський електричний транспорт" та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 23.12.2004 N 1735 "Про затвердження Правил надання населенню послуг з перевезень міським електротранспортом" НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Правила користування трамваєм і тролейбусом у містах України, що додаються.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 18 листопада 1997 року N 22 "Про затвердження Правил користування трамваєм і тролейбусом у містах України", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 2 грудня 1997 року за N 571/2375.

3. Юридичному управлінню (О. І. Ляшенко) разом з Відділом міського електротранспорту (В. В. Вірченко) забезпечити подання в установленому порядку зазначеного наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Відділу міського електротранспорту (В. В. Вірченко) довести цей наказ до відома підприємств міського електротранспорту.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Г. Г. Махова.

 

Віце-прем'єр-міністр України, Міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України В. В. Рибак
ПОГОДЖЕНО:  
Т. в. о. Голови Держспоживстандарту України І. Б. Саєвич

 

ЗАТВЕРДЖЕНО наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 9 жовтня 2006 р. N 329 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 6 грудня 2006 р. за N 1274/13148


ПРАВИЛА
користування трамваєм і тролейбусом у містах України

Загальні положення

1.1. ЦіПравила визначають порядок проїзду і його оплати, права та обов'язки пасажирів, а також взаємовідносини перевізників і пасажирів під час надання транспортних послуг.

1.2. Правила обов'язкові для виконання усіма працівниками підприємств міського електротранспорту незалежно від форм власності (далі - підприємства), які надають послуги з перевезення пасажирів та їх багажу трамваями, тролейбусами, а також пасажирами.

Терміни та їх визначення

У цих Правилах терміни вживаються в такому значенні:

багаж - речі, упаковані для перевезення предмети, розміром більше 60 х 40 х 20 см або вагою понад 30 кг, а також довгомірні предмети завдовжки більше 150 см та діаметром понад 10 см (крім лиж), які перевозяться пасажиром;

ручна поклажа - речі, упаковані для перевезення предмети, розміром до 60 х 40 х 20 см або вагою до 30 кг, а також довгомірні предмети завдовжки до 150 см та діаметром до 10 см, які перевозяться пасажиром;

диспетчер - особа, яка регулює рух транспорту чи роботу підприємства;

кондуктор - особа, яка збирає плату за проїзд у трамваї, тролейбусі та видає разовий квиток або здійснює продаж абонементних талонів пасажирові, перевіряє наявність документів на право проїзду;

контролер -особа, яка здійснює контроль за оплатою проїзду пасажира і провезення багажу;

рейс - рух трамвая, тролейбуса від початкової до кінцевої зупинки маршруту;

розклад руху - графік (таблиця), що містить відомості про час, місце, послідовність виконання рейсу.

Інші терміни, що використовуються у цих Правилах, уживаються у значенні, установленому статтею 1 Закону України "Про міський електричний транспорт" та пунктом 5 Правил надання послуг міським електричним транспортом, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2004 року N 1735.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)