АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні положення. Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. I. Загальні положення
  3. I. Загальні положення
  4. I. Загальні положення
  5. I. Загальні положення
  6. I. Загальні положення
  7. I. Загальні положення
  8. I. Загальні положення
  9. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  10. II. Прикінцеві та перехідні положення
  11. III. Вправи з початкового положення стоячи.
  12. IX. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

 

Кафедра промислової безпеки та охорони праці

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ТА ЗАВДАННЯ

для виконання контрольної роботи з дисципліни

“Організація служби і підготовки” для

слухачів факультету заочного та дистанційного навчання

 

ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 6.170203 “ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА”

НА 2009-2010 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

 

 

Львів – 2009 р.

Методичні вказівки і завдання для виконання контрольної роботи з дисципліни “Організація служби і підготовки”. Львівського державного університету безпеки життєдіяльності України-Львів, 2009- 14 с.

 

 

Підготував:

начальний кафедри ПБ та ОП к.т.н., полковник служби цивільного захисту Білінський Богдан Омелянович.

викладач кафедри ПБ та ОП капітан служби цивільного захисту Сукач Роман Юрійович.

 

 

Рецензент:

начальник управління рятувальних сил ГУ МНС України в Львівській області підполковник служби цивільного захисту Ущапівський І.Л.

 

Методична вказівка обговорена та схвалена на засіданні навчально-методичних зборів кафедри ПБ та ОП.

 

Протокол №__ від “___” __________ 200_ р.

Загальні положення

У відповідності до навчального плану з підготовки спеціалістів для оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України за спеціальністю 6.170203 “Пожежна безпека” з дисципліни “Організація служби і підготовки” слухачі факультету заочного та дистанційного навчання повинні виконати одну контрольну роботу.

Для виконання контрольної роботи розроблено 100 варіантів завдань. Кожне завдання включає три питання теоретичного і одне практичного характеру. Варіант завдання визначається двома останніми цифрами номера залікової книжки (таблиця 1). Наприклад: номер залікової книжки 2107. Варіант вашого завдання 07. По таблиці №1 визначаються номери теоретичних питань і практичного завдання контрольної роботи.

При необхідності викладач даної дисципліни вправі змінити варіант контрольної роботи тому чи іншому слухачеві з урахуванням специфіки його служби або роботи.

Слухачі, які проходять службу в підрозділах оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України, що охороняють об’єкти на договірних засадах та в апаратах ГУ МНС України, виконують контрольну роботу з урахуванням специфіки і роду їх діяльності.

Терміни виконання контрольної роботи визначаються графіком навчального процесу.

Перед початком виконання контрольної роботи необхідно ознайомитись з методичними вказівками і питаннями контрольної роботи, підібрати необхідну літературу і необхідні документи та вивчити їх згідно рекомендації, отриманої на установчих лекціях.

Контрольна робота повинна бути виконана українською мовою, розбірливим почерком, грамотно і акуратно оформлена з дотриманням елементів штабної культури. Обсяг роботи – не більше 15-ти сторінок учнівського зошита. Дозволяється виконувати контрольну роботу на листах формату А4, шрифт Times New Roman, кегль 12, міжрядковий інтервал – одинарний, обсягом не більше 20 сторінок.

В кінці контрольної роботи необхідно вказати використану при написанні літературу та нормативні документи.

При необхідності можна звертатися за консультаціями до досвідчених працівників оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України і викладачів Університету.

Робота оцінюється з урахуванням повноти викладеного матеріалу, самостійності виконання, використання передового досвіду роботи працівників пожежно-рятувальної служби і якості оформлення документів згідно варіанту.

Одержавши перевірену контрольну роботу, слухач повинен уважно ознайомитись із зауваженнями і рекомендаціями рецензії, внести в роботу необхідні виправлення і доповнення та готуватися до іспиту.

Контрольна робота, яка виконана не за своїм варіантом та в неповній мірі розкриває зміст питання, або даної тематики, або є результатом механічного переписування тексту підручника чи нормативного документа, не зараховується і повинна бути виконана повторно з урахуванням зауважень рецензента.

На титульному листі нової контрольної роботи слід зробити помітку “повторно” і направити в Університет разом із першою роботою.

Слухачі, які не виконали контрольної роботи у встановлені термін до початку екзаменаційної сесії, до іспитів не допускаються.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.01 сек.)