АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 7. 1. Підберіть та опішить методику дослідження пам‘яті дитини дошкільного віку

Читайте также:
  1. Варіант 0
  2. Варіант 1
  3. Варіант 1
  4. Варіант 1
  5. Варіант 1
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1.
  8. ВАРІАНТ 11
  9. Варіант 12
  10. Варіант 12
  11. ВАРІАНТ 12
  12. Варіант 13

Варіант 1

1. Підберіть та опішить методику дослідження пам‘яті дитини дошкільного віку. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Предмет і задачі педагогічної психології

3. Скласти анотацію до роботи: Леонтьев А.Н. К теории развития психики ребенка //Хрестоматия по возрастной и педагогической психологии. –М.: МГУ. –С.5-7.

 

Варіант 2

1. Підберіть та опішить методику дослідження емоційно-афективної сфери дитини дошкільного віку. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Методи дослідження педагогічної психології

3. Скласти анотацію до роботи: Запорожец А.В. Условия и движущие причины психического развития ребенка //Хрестоматия по возрастной и педагогической психологии. –М.: Из-во МГУ. –С.7-10.

 

Варіант 3

1. Підберіть та опішить методику дослідження процесів мислення дитини дошкільного віку. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Історія становлення вітчизняної педагогічної психології

3. Скласти анотацію до роботи: Занков Л.В. Обучение и развитие. Метод и организация исследования //Хрестоматия по возрастной и педагогической психологии. –М.: Из-во МГУ. -С.21-26.

 

Варіант 4

1. Підберіть та опішить методику дослідження психологічної готовності до шкільного навчання. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Етапи розвитку пізнавальної сфери дитини

3. Скласти анотацію до роботи: М.Г.Ярошевский «Детская и педагогическая психология» //М.Г.Ярошевский. История психологии. –М.: Мысль, 1976. –С.273-281.

 

Варіант 5

1. Підберіть та опішить методику дослідження уваги дитини молодшого шкільного віку. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Етапи розвитку особистості дитини

3. Законспектувати роботу: Предмет, завдання і методи педагогічної психології //Педагогічна психологія /За ред. Л.М. Проколієнко, Д.Ф. Ніколенка. –К.: Вища шк., 1991. –С. 3-33.

 

Варіант 6

1. Підберіть та опішить методику дослідження пам’яті дитини молодшого шкільного віку. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Етапи розвитку діяльності дитини в процесі навчання та виховання

3. Скласти анотацію до роботи: Эльконин Д.Б. К проблеме периодизации психического развития в детском возрасте //Хрестоматия по возрастной психологии. –М.: МГУ. -С.26-31.

 

Варіант 7

1. Підберіть та опішить методику дослідження процесів мислення дитини молодшого шкільного віку. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Мотивація і навчальні мотиви

3. Скласти анотацію до роботи: Непомнящая Н.И. Значение системного изучения психики детей для педагогической практики //Хрестоматия по возрастной и педагогической психологии. –М.: МГУ. -С.55-61.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)