АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальна характеристика підприємства. Ринкова економіка визначає конкретні вимоги до системи управління організацій туристської галузі

Читайте также:
  1. A. Характеристика нагрузки на организм при работе, которая требует мышечных усилий и энергетического обеспечения
  2. I. Общая характеристика договора продажи недвижимости
  3. II. Загальна характеристика ХНАДУ
  4. S: Установить соответствие между типами общества и их характеристиками.
  5. А. Общая характеристика вены
  6. Аварии на химически опасных объектах, их медико-тактическая характеристика.
  7. Агальна характеристика конституційного права України.
  8. Адаптація. Характеристика адаптацій. Основні концепції адаптаційних пристосувань
  9. Административное правонарушение и преступление: сравнительная характеристика.
  10. Акціонерний капітал та акціонерні підприємства
  11. Амплитудно-частотная характеристика (АЧХ)
  12. Аналіз небезпеки підприємства

Вступ

Ринкова економіка визначає конкретні вимоги до системи управління організацій туристської галузі. Необхідно більш швидке реагування на зміну ринкових умов з метою підтримки стійкого фінансового стану і постійного вдосконалення виробництва відповідно до зміни кон'юнктури ринку.

Розвиток ринкових відносин супроводжується підвищенням ролі прибутку, яка виступає не тільки в якості головного фінансового показника діяльності турфірми, але і є джерелом задоволення різноманітних потреб в цілому.

Основну мету діяльності організацій туризму складає максимізація прибутку. Зростання прибутку створює фінансову основу для здійснення розширеного відтворення підприємства та задоволення соціальних і матеріальних потреб засновників і працівників. За рахунок прибутку виконуються зобов'язання підприємства перед бюджетом, банками, іншими організаціями.

Аналіз прибутку підприємства дозволяє виявити велике число тенденцій розвитку, покликаний вказати керівництву підприємства шляху подальшого успішного розвитку, вказує на помилки в діяльності турфірми, а також виявити резерви зростання прибутку, що, в кінцевому рахунку, дозволяє організації більш успішно здійснювати свою діяльність. Правильний вибір напрямку аналізу прибутку, чітке уявлення сильних і слабких сторін туристського підприємства, дозволяють керівництву приймати адекватні рішення, знижувати ризик невдач, виявити невикористані потужності, тому актуальність даної теми диплома не викликає сумнівів.

У зв'язку з цим, метою курсового проекту є розробка заходів по збільшенню прибутку організації (на прикладі ТОВ "Life Travel")

Для досягнення даної мети необхідно вирішення наступних завдань:

- Розглянути теоретичні питання сутності прибутку, нормативно-правові аспекти формування фінансових результатів діяльності туристської організації;

- Провести комплексний економічний аналіз діяльності організації та аналіз прибутковості ТОВ "Life Travel";

- Розробити організаційно-технічні заходи, спрямовані на збільшення прибутку ТОВ "Life Travel";

- Розрахувати економічну ефективність проекту.

Об'єктом курсового проекту є туристське підприємство ТОВ "Life Travel". Предметом дослідження є прибуток організації ТОВ "Life Travel" В даному курсовому проекті була використана література таких авторів як Нечаюк Л.І., Телеш Н.О. та деякі інтернет ресурси.

Загальна характеристика підприємства

Фірмове найменування підприємства: ТОВ «Life Travel».

Туристська фірма розташована за адресою: м. Харків, вул. Плеханівська, 12, тел. / Факс +38 (057) 728-03-15. Фірма знаходиться в центрі міста, має місце для паркування автомобілів клієнтів. Підприємство орендує приміщення під офіс у будівлі магазину будматеріалів, по сусідству з різними організаціями. Перед вхідними дверима висить стенд пропонованих маршрутів фірми: чорноморське узбережжя, Туреччина, Єгипет, Іспанія, автобусні тури по Європі. Всередині приміщення є місця для відпочинку відвідувачів, надаються різні брошури, проспекти і фотографії пропонованих турів.

Звертаючись туристську фірму «Life Travel», клієнтові в першу чергу пояснюють які послуги він набуває і як ними скористатися, а також гарантії і зобов'язання агентства та свої права.

Турфірма «Life Travel» працює на ринку туристичних послуг з 2004 року. Пропонує широкий вибір турів і подорожей по всьому світу: відпочинок на морських курортах, екзотичні країни і острови, кращі європейські гірськолижні курорти, автобусні /автобус + ж/д / авіа екскурсійні тури, шоп-тури, лікування, SPA та оздоровлення, морські й океанські круїзи, розробка індивідуальних програм відпочинку.

Послуги:

• замовлення, бронювання та оформлення турів від найбільших російських і зарубіжних туроператорів по всіх напрямках;

• продаж авіа та ж / д квитків;

• організація корпоративних заходів за кордоном;

• індивідуальне бронювання готелів;

• організація освітніх турів для дітей та школярів за кордоном;

• допомога в оформленні закордонних паспортів, віз, запрошень

Основні види діяльності:

• Відпочинок на узбережжі

• Екскурсії

• Морські та річкові круїзи

• Дитячий відпочинок

• Тури на лікування

• Екзотика

• Тури на навчання

• Корпоративний відпочинок

• Паспорти, візи, оформлення документів

• Бронь готелів, квитків та інші послуги.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)