АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні положення. Кафедра економіки і менеджменту

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. I. Загальні положення
  3. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  4. III. Вправи з початкового положення стоячи.
  5. VІ. Назвіть юридичні строки, які слід застосувати у наведених положеннях (усього – 9 балів: по 3 бали за кожну правильну відповідь):
  6. Вопрос № 4 Основні положення теорії розподілу влад(Монтескье)
  7. Глвав 2. ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ
  8. Допомоги та загальні принципи її надання
  9. З ДИСЦИПЛІНИ «ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ» РОЗДІЛ «ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСА І М’ЯСОПРОДУКТІВ
  10. Загальнi положення
  11. ЗАГАЛЬНI ПОЛОЖЕННЯ
  12. Загальна характеристика і основні положення законопроекту

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

КРАСНОАРМІЙСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ

Кафедра економіки і менеджменту

 

 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

До виконання курсової роботи

з дисципліни “Економіка праці”

(для студентів спеціальності

“Менеджмент організацій”

всіх форм навчання)

 

 

Затверджено

на засіданні кафедри “Економіки

і менеджменту”

протокол № від 2011 р.

 

Затверджено

на засіданні навчально - видавничої

Ради ДонНТУ

протокол № від 2011 р.

 

Красноармійськ - 2011


УДК 331(075.8)

 

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни “Економіка праці ” (для студентів спеціальності “Менеджмент організацій” всіх форм навчання) / Уклад. Н.А. Табачкова, Н.Ю.Ляшок. – Красноармійськ, 2011. – 14 с.

 

В методичних вказівках до виконання курсової роботи з дисципліни “Економіка праці ”, що підбиває підсумки вивчення теоретичного курсу, представлено етапи підготовки курсової роботи, особливості її оформлення та захисту, а також надано список рекомендованих джерел до виконання курсової роботи.

 

 

Відповідальний за випуск: С.М.Лисенко

 

Укладачі: Н.А. Табачкова

Н.Ю.Ляшок

 

Рецензент: О.О.Школяренко

 

 

 

 

ЗМІСТ

 

1. Загальні положення………………………………………………………………….4

2. Етапи підготовки курсової роботи………………………………………………….5

2.1. Вибір теми курсової роботи і складання плану……………………………….5

2.2. Підбір літератури, статистичної інформації та інших матеріалів……………8

2.3. Структура і зміст курсової роботи……………………………………………...8

3. Оформлення і захист курсової роботи……………………………………………...9

4. список рекомендованих джерел до виконання курсової роботи………………...12

Загальні положення

Мета курсової роботи — поглиблення, закріплення і узагальнення теоретичних і практичних знань, отриманих студентом у процесі вивчення курсу, а також придбання вмінь і навичок щодо управління працею на макро - і мікрорівнях.

Курсова робота є однією з основних ефективних форм самостійної роботи студентів. Вона підбиває підсумки вивчення теоретичного курсу, сприяє дослідницькій діяльності, розвитку самостійності і відповідальності студентів.

При її написанні студент повинен виявити глибокі знання законів України, постанов та декретів уряду, спеціальної літератури з вивчених питань.

Виконання курсової роботи дає можливість студенту навчитися самостійно працювати з різними інформаційними джерелами, реферувати матеріали періодичної літератури, глибше вивчати основні проблеми економіки праці і на підставі цього робити самостійні теоретичні і практичні висновки і прогнози.

У курсовій роботі студент повинен всебічно й глибоко розкрити зміст обраної теми, показати знання літературних джерел.

Зміст теоретичного розділу курсової роботи має відповідати сучасному рівню розвитку економічної науки. Студент повинен глибоко і всебічно висвітлити актуальні проблеми економіки праці, проаналізувати статистичні дані.

Може бути, що в економічній літературі немає єдиної точки зору з питань, які досліджує студент. У цьому разі слід навести думки кількох авторів, дати критичну оцінку їхніх поглядів. Одночасно студент повинен викласти власні погляди з даного питання. Це допомагає глибше засвоїти матеріал.

Обсяг курсової роботи має бути в межах 35—40 сторінок стандартного формату. Зміст роботи повинен відповідати плану, який, у свою чергу, має відбивати сутність теми, що розглядається, її внутрішню структуру і логіку дослідження.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)