АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Найменування та місцезнаходження товариства

Читайте также:
  1. Біорізноманіття як об’єкт уваги міжнародного співтовариства.
  2. Відомості про складову частину документа // Відомості про ідентифікуючий документ. – Відомості про місцезнаходження складової частини в документі. – Примітки.
  3. Господарське товариства.
  4. Зміст права на комерційні найменування
  5. Майно товариства
  6. Місце і роль Кирило-Мефодіївського товариства в національно-визвольному русі
  7. Напрями діяльності міжнародного співтовариства в пошуках виходу з глобальної гуманітарної кризи
  8. Органи управління та контролю товариства
  9. Права та обов'язки учасників товариства
  10. Припинення діяльності товариства
  11. Розгром товариства

СТАТУТ

сільськогосподарського товариства з обмеженою
відповідальністю

 

с. ________________________

_____________________________________району

 

200_ р.
1. Загальні положення

1.1 Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю (надалі - Товариство) є підприємством, заснованим на базі колективного сільськогосподарського підприємства ____________, що реорганізується, і утвореним на засадах угоди громадянами шляхом об'єднання їх майна та підприємницької діяльності у сільському господарстві з метою одержання прибутку.

Товариство створене відповідно до Законів України "Про господарські товариства", "Про колективне сільськогосподарське підприємство", "Про підприємництво" та іншого законодавства України.

1.2 Товариство є юридичною особою, має самостійний баланс, розрахунковий та інші рахунки в установах банків, печатку зі своїм найменуванням, штампи, бланки, а також інші реквізити.

1.3 Товариство вважається утвореним і набуває прав юридичної особи з моменту його державної реєстрації. Товариство для досягнення мети своєї статутної діяльності має право від свого імені укладати угоди, набувати майнових і немайнових прав, нести обов'язки, бути позивачем і відповідачем у суді.

Угоди, укладені від імені Товариства до моменту його реєстрації, визнаються такими, що укладені з Товариством, тільки за умови подальшого схвалення їх Товариством.

1.4 Товариство набуває та здійснює правомочності носія земельних прав і власника майна, необхідних йому для досягнення статутної мети.

1.5 Товариство може здійснювати будь-яку підприємницьку діяльність, яка не суперечить законодавству України та цьому Статутові.

1.6 Товариство може створювати самостійно або разом з іншими юридичними чи фізичними особами на території України і за кордоном дочірні підприємства (товариства, кооперативи) з правами юридичної особи, розміщувати кошти в облігаціях, сертифікатах банків та інших цінних паперах, що знаходяться в обігу, проводити операції на товарних та фондових біржах, проводити аукціони, виставки, ярмарки, брати участь в асоціаціях, концернах, консорціумах та інших об'єднаннях.

1.7. Товариство може створювати на території України і за кордоном філіали, представництва та інші відокремлені структурні підрозділи, які не є юридичними особами і діють на підставі положень, затверджуваних Товариством.

1.8. Товариство має право здійснювати зовнішньоекономічні операції, необхідні для його діяльності.

1.9. Товариство не відповідає за зобов'язаннями своїх учасників.

1.10. Учасники несуть відповідальність за зобов'язаннями Товариства лише в межах їх вкладів до Статутного фонду Товариства. Учасники, які не повністю внесли свої вклади, відповідають за зобов'язаннями Товариства також у межах невнесеної частини вкладу.

1.11. Склад учасників Товариства, порядок формування його Статутного фонду, розміри частки кожного учасника, строки та порядок внесення ними вкладів визначаються Установчим Договором про створення Товариства.

 

Найменування та місцезнаходження товариства

2.1 Повне найменування Товариства: сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю _____________________

2.2. Скорочене найменування Товариства: СТОВ ____________

2.3 Місцезнаходження Товариства: _____ Україна, Харківська область, __________район, с _________________________

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)