АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Органи управління та контролю товариства

Читайте также:
  1. A. Характеристика нагрузки на организм при работе, которая требует мышечных усилий и энергетического обеспечения
  2. D. Физиологическое состояние организма, которое обусловлено характером питания
  3. I. ОРГАНИЗАЦИОННО-МЕТОДИЧЕСКИЙ РАЗДЕЛ
  4. I. Организационное начало.
  5. I. Организационный момент.
  6. I. Организация выполнения выпускной квалификационной работы
  7. II Организационные формы антиглобалистского движения.
  8. III. Основные требования по нормоконтролю
  9. IX. ОРГАНИ ТРАВЛЕННЯ. ПОХОДЖЕННЯ
  10. Pациональная организация труда и отдыха в экзаменационный период
  11. V2: Организм и среда обитания.
  12. XI. Временное выбытие совершеннолетнего получателя из организации поставщика стационарных услуг

8.1 Вищим органом Товариства є Збори учасників.

8.2 До компетенції Зборів учасників Товариства належить:

а) визначення основних напрямів діяльності Товариства і затвердження його планів та звітів про їх виконання;

б) внесення змін до Статуту Товариства;

в) обрання та відкликання членів Дирекції та Ревізійної комісії Товариства;

г) затвердження річних результатів діяльності, включаючи результати діяльності його дочірніх підприємств, затвердження висновків і звітів Ревізійної комісії, порядку розподілу прибутку, визначення порядку покриття збитків;

д) створення, реорганізація та ліквідація дочірніх підприємств, філій та представництв, затвердження їх Статутів та Положень;

е) винесення рішень про притягнення до майнової відповідальності посадових осіб

Товариства;

є) затвердження правил процедури та інших внутрішніх документів Товариства, визначення організаційної структури Товариства;

ж) визначення умов оплати праці посадових осіб Товариства, його дочірніх підприємств, філій та представництв;

з) затвердження угод, укладених на суму, що перевищує ____ гривень;

й) встановлення розміру, форми і порядку внесення учасниками додаткових вкладів;

і) вирішення питання про придбання Товариством частки учасника;

ї) виключення учасника з Товариства;

й) прийняття рішення про припинення діяльності Товариства, призначення Ліквідаційної комісії, затвердження ліквідаційного балансу.

З питань, зазначених у пунктах "а", "б" та "ї", а також з питань, не включених заздалегідь до порядку денного, рішення приймаються Зборами учасників одностайно, а з решти питань - простою більшістю голосів.

8.3 Збори учасників Товариства вважаються повноважними, якщо на них присутні учасники (представники учасників), що володіють у сукупності більш як 60 відсотками голосів, а з питань, які потребують одностайності, - всі учасники. Учасники Товариства, які беруть участь у Зборах учасників, реєструються з зазначенням кількості голосів, яку має кожний учасник. Цей перелік підписується Головою та Секретарем зборів.

8.4 У Зборах учасників мають право брати участь з правом дорадчого голосу також і члени виконавчих органів Товариства, які не є учасниками Товариства.

8.5 Збори учасників Товариства скликаються не рідше двох разів на рік.

Позачергові Збори учасників скликаються Головою Товариства у разі неплатоспроможності Товариства, а також у будь-якому іншому випадку, якщо цього потребують інтереси Товариства в цілому, зокрема, якщо виникає загроза значного скорочення Статутного фонду Товариства.

Збори учасників Товариства повинні скликатись також на вимогу Дирекції Товариства.

Учасники Товариства, що володіють у сукупності більш як 20 відсотками голосів, мають право вимагати скликання позачергових Зборів учасників у будь - який час і з будь-якого приводу, що стосується діяльності Товариства. Якщо протягом 25 днів Голова Товариства не виконав зазначеної вимоги, вони самі вправі скликати Збори учасників.

8.6 Про час і місці проведення Зборів та їх порядок денний учасники Товариства повідомляються шляхом вивішування оголошення в загальнодоступному місці біля приміщення Дирекції Товариства. Повідомлення повинно бути зроблено не менш як за ЗО днів до скликання Зборів учасників.

8.7. Не пізніше як за 7 днів до скликання Зборів учасників учасникам Товариства повинна бути надана можливість ознайомитись з документами, внесеними до порядку денного Зборів.

8.8. Виконавчим органом Товариства є Директорія, яка обирається Зборами учасників у кількості 3-х осіб на строк __ років. Очолює дирекцію Генеральний директор. Членами Дирекції можуть бути і особи, які не є учасниками Товариства, але призначені Генеральним директором.

8.9 Дирекція вирішує усі питання діяльності Товариства, за винятком тих, що належать до виключної компетенції Зборів учасників. Однак, Збори учасників Товариства можуть винести рішення про передачу частини повноважень, що належать їм, до компетенції Дирекції.

8.10 Дирекція підзвітна Зборам учасників і організує виконання їх рішень.

8.11 Дирекція діє від імені Товариства в межах, встановлених цим Статутом.

8.12 Генеральний директор має право без довіреності виконувати дії від імені Товариства. За рішенням Зборів учасників інші члени Дирекції також можуть бути наділені цим правом.

8.13 Збори учасників утворюють Ревізійну комісію Товариства, на яку покладається здійснення контролю за діяльністю Дирекції. Ревізійна комісія утворюється з числа учасників Товариства у кількості 3-х осіб на строк __ років.

Члени Дирекції не можуть бути членами Ревізійної комісії.

8.14 Ревізійна комісія здійснює перевірку діяльності Дирекції за дорученням Зборів учасників, з власної ініціативи або на вимогу учасників Товариства. Ревізійна комісія вправі вимагати від посадових осіб Товариства надання їй усіх необхідних матеріалів, бухгалтерських чи інших документів та особистих пояснень.

8.15 Ревізійна комісія доповідає результати проведених нею перевірок Зборам учасників.

Ревізійна комісія складає висновок по річних звітах балансах. Без висновку Ревізійної комісії Збори учасників Товариства не мають права затверджувати баланс Товариства.

8.16 Ревізійна комісія має право ставити питання про скликання позачергових Зборів учасників, якщо виникла загроза суттєвим інтересам Товариства або виявлено зловживання посадовими особами Товариства.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)