АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОБОВ’ЯЗКОВІ НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ

Читайте также:
  1. АНОТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ЗІ СТРУКТУРНО-ЛОГІЧНОЮ СХЕМОЮ (МІЖДИСЦИПЛІНАРНИМИ ЗВ’ЯЗКАМИ).
  2. Анотація навчальної дисципліни «Макроекономічний аналіз»
  3. Анотація навчальної дисципліни «Макроекономічний аналіз»
  4. В якій відповіді (відповідях) правильно вказані необов’язкові (факультативні) види звільнення особи від кримінальної відповідальності, передбачені чинним КК України?
  5. Вищі навчальні заклади
  6. Відзначимо наступні основні функції політичної соціології як навчальної дисципліни: світоглядну, пізнавальну, виховну, практично-політичну.
  7. Вступ до дисципліни “Логіка”.
  8. Вступ до дисципліни. ВИТОКИ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ
  9. ДЖЕРЕЛА ДО ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ
  10. Дисципліни і способи її збереження
  11. для підготовки до здачі іспиту з дисципліни «Теоретичні проблеми кримінального судочинства»
  12. ДО ВИКОНАННЯ ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З ДИСЦИПЛІНИ

Глобальна економіка. Формування у студентів розуміння умов і факторів становлення, механізмів та інструментів функціонування глобальної економіки, вивчення ринкових відносин між суб’єктами глобальної економічної системи, усвідомлення своєї інтелектуальної місії для прийняття збалансованих управлінських рішень у контексті загально цивілізованого прогресу.

Соціальна відповідальність. Формування фундаментальних знань теорії та практики соціальної відповідальності професійних компетенцій, вивчення теоретичних положень і практики взаємодії держави, бізнесу, суспільства та людини у сфері соціальної відповідальності.

Інноваційний розвиток підприємства. Формування у студентів знань та вмінь щодо забезпечення інноваційного розвитку економічних систем, оцінювання інноваційного потенціалу, обґрунтування та реалізації ефективних управлінських рішень з розвитку економіки на інноваційних засадах.

Інтелектуальна власність. Вивчення основ інтелектуальної власності, оформлення прав власності, їх захисту, комерціалізації, оцінювання та управління, вивчення основ правових та економічних аспектів інтелектуальної власності.

Бухгалтерський облік в управлінні підприємством. Вивчення концептуальних засад викори­стання бухгалтерського обліку як інформаційного джерела для управління підприємством; набуття вмінь побудови та трансфор­мації бухгалтерського обліку в системі управління підприємством.

Фінансовий аналіз. Вивчення організаційних форм фінан­сового аналізу і використання його інформації в управлінні під­приємствами; методики та організації внутрішнього і зовнішньо­го фінансового аналізу платоспроможності, ліквідності, фінан­сової стійкості, грошових коштів та їх потоків, ефективності ви­користання капіталу підприємства.

Організація бухгалтерського обліку. Вивчення засад та процесу організації бухгалтерського обліку та налагодження обліково-контрольного й аналітичного процесів, орієнтованих на інформаційне забезпе­чення управлінських рішень.

Організація і методика аудиту. Вивчення теоретичних основ функціо­нування аудиту як незалежного фінансового контролю в Україні; нормативно-правових актів, що регулюють аудиторську та бан­ківську діяльність, набуття практичних навичок з організації, планування та виконання аудиторських процедур.

Стратегічний аналіз в управлінні підприємством. Вивчення сутності, напрямів і ролі стратегічного аналізу на підприємстві, методів аналізу на підприємстві, методів аналізу виробничої програми, структури капіталу, фінансової програми та інвестицій. Набуття вмінь аналізу та оцінювання потенціалу підприємства як чинника стратегії розвитку.

Прикладна економетрика. Освоєння математико – статистичного інструментарію економетрії, що складається з розділів: класична лінійна модель множинної регресії і класичний метод найменших квадратів; узагальнена лінійна модель множинної регресії і узагальнений метод найменших квадратів; моделі і методи статистичного аналізу; часові ряди і прогнозування; система структурних рівнянь.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)