АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Задача. Методичні рекомендації для виконання контрольних робіт для заочної форми навчання

Читайте также:
  1. БУДУЩЕЕ – ПЕРЕД ВАМИ СТОИТ НЕЛЕГКАЯ ЗАДАЧА. В ОДИНОЧКУ ВЫ С НЕЙ НЕ СПРАВИТЕСЬ.
  2. Задача.
  3. Задача.
  4. Задача.
  5. Задача.
  6. Задача.
  7. Задача.
  8. Задача.
  9. Задача.
  10. Задача.
  11. Проф задача.

Методичні рекомендації для виконання контрольних робіт для заочної форми навчання


ПОРЯДОК ТА ВИМОГИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

 

Навчальним планом передбачається виконання студентами заочної форми навчання контрольної роботи з предмету „ Облік в банках”.

До виконання контрольної роботи потрібно приступити після вивчення відповідних розділів підручників, навчальних посібників, нормативних актів, додаткової літератури по вивченню даного курсу.

При написання контрольної роботи не можна обмежуватися лише матеріалом підручника. Потрібно ознайомитися із нормативними актами з обраної теми та посилатися на чинне законодавство України.

Контрольна робота містить 2 теоретичних завдання та два практичних завдання, які відповідають змісту дисципліни „Облік в банках”.

Завдання виконують в письмовому вигляді з посиланням на використані (рекомендовані) джерела, перелік яких додаються в кінці роботи Робота повинна бути скріплена та представлена для перевірки не пізніше, ніж за два тижня до початку сесії до циклової комісії.

При виявленні викладачем помилок та зауважень щодо виконання контрольної роботи, результати їх виправлення оформляються письмово і повертаються на доопрацювання.

До здачі екзамену з дисципліни студент допускається лише за умови позитивної оцінки контрольної роботи.

Варіанти завдань обираються з таблиці.


ВАРІАНТИ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

 

Виконання практичної частини передбачає вибір завдання з таблиці.

Завдання за варіантами: Таблиця 4.1

 

Початкова буква прізвища Варіант
А, Л, Щ  
Б, М, Ш  
В, Н, Ю  
Г, О, Я  
Д, П, Ц  
Є, Р, Ч  
Ж, С, Ф  
З,У, Ї  
Е, Т, Й  
К, Х  

Варіант 1.

1. Облік цінних паперів у торговому портфелі банку.

2. Облік нематеріальних активів банку.

Задача.

Дані для виконання:

Операція фінансового лізингу. Лізингодавцем і лізингоодержувачем є банки, об’єктом лізингової угоди є комп’ютерне обладнання вартістю 125 000 грн. Термін лізингу – 4 роки. Комісійна винагорода – 10 % річних.

Сплата лізингових платежів проводиться наприкінці кожного періоду платежу, по закінченню терміну дії лізингової угоди лізингоодержувач викуповує обладнання за залишковою вартістю згідно угоди = 0 грн.

Термін корисного використання обладнання – 7 років. Для спрощення розрахунків періодом сплати лізингових платежів вважатимуть рік, а розрахунок виконується поетапно.

Необхідно:

1. Скласти кореспонденцію рахунків.

2. визначити теперішню вартість лізингових платежів.

3. визначити суму мінімального та суму витрат лізингового платежу.

4. розрахувати фіксований дохід лізингодавця.

Задача

Проставити кореспонденцію рахунків, вказати первинні документи

а) банк видав фізичній особі Пилипенко О.Л.банківський кредит 1.08.2010р. у сумі 500 000 гривень під 20 % річних терміном на 2 роки. 1.10.2011р.погашено заборгованість за відсотками;

б) 31.08.2012р. касиру банка видано аванс у сумі 4 000 грн. у зв'язку з відрядженням до м.Суми для підвищення кваліфікації у банківській сфері.

в) нараховано податок на прибуток банку - 320 000 грн..

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)