АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Припинення прав на об’єкти патентного права

Читайте также:
  1. A) это основные или ведущие начала процесса формирования развития и функционирования права
  2. I. Личные права и свободы.
  3. I. Поняття й ознаки об'єкта авторського права.
  4. II. Особисті права Членів Державної Народньої Ради
  5. II. ПРАВА ГРОМАДЯН УКРАЇНИ
  6. III. ПРАВА
  7. VIII. ПРО ЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СВОБІД
  8. XV Права і обов'язки громадян
  9. А) особисті немайнові права автора
  10. Авторские права
  11. Агальна характеристика конституційного права України.
  12. Акти судової влади як одна з форм трудового права

Підстави та правові наслідки припинення майнових прав інтелектуальної власності на винахід, корисну модель та промисловий зразок. Дострокове припинення чинності патентних прав. Відновлення чинності достроково припинених виключних майнових прав на винахід, корисну модель, промисловий зразок. Визнання прав інтелектуальної власності на винахід, корисну модель, промисловий зразок недійсними.

 

Тема V. Засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту

Торгівельна марка як об’єкт права інтелектуальної власності

Поняття торговельної марки за законодавством України. Добре відома торговельна марка. Майнові права інтелектуальної власності на торговельну марку. Особи, які мають право зареєструвати торговельну марку. Порядок та умови засвідчення права інтелектуальної власності на торговельну марку. Використання об’єктів авторського права як складових елементів торговельної марки. Розпорядження майновими правами інтелектуальної власності на торгівельну марку. Співвідношення торговельної марки та промислового зразка.

Комерційне найменування та географічне зазначення

Загальна характеристика комерційного найменування. Співвідношення комерційного найменування та найменування юридичної особи. Права інтелектуальної власності на комерційне найменування. Використання комерційного найменування. Загальна характеристика географічного зазначення. Права інтелектуальної власності на географічне зазначення. Особливості використання географічного зазначення. Обмеження на розпорядження географічним зазначенням. Суб’єкти, уповноважені на використання географічного зазначення.

 

Тема VІ. Окремі об’єкти права інтелектуальної власності

Правова охорона нетрадиційних об’єктів права інтелектуальної власності

Компонування інтегральної мікросхеми: загальна характеристика, умови придатності до набуття права інтелектуальної власності на нього. Набуття прав інтелектуальної власності на компонування інтегральної мікросхеми. Раціоналізаторська пропозиція як об’єкт права інтелектуальної власності. Право інтелектуальної власності на сорт рослин та породу тварин.

Поняття та характеристика комерційної таємниці як об’єкта права інтелектуальної власності. Суб’єкти права інтелектуальної власності на комерційну таємницю. Охорона комерційної таємниці. Надання комерційної таємниці на запит органів державної влади.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)