АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 5. 1. Призначення і застосування податкової соціальної пільги з податку з доходів фізичних осіб

Читайте также:
  1. I Варіант
  2. Варіант
  3. Варіант 0
  4. Варіант 1
  5. Варіант 1
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1
  8. Варіант 1
  9. Варіант 1
  10. Варіант 1
  11. Варіант 1
  12. Варіант 1.

1. Призначення і застосування податкової соціальної пільги з податку з доходів фізичних осіб.

2. Задача.

Оприбутковані надлишки матеріалів, виявлені при інвентаризації, в сумі 70 грн.

Відображена за балансовою вартістю недостача матеріалів, виявлена при інвентаризації, в сумі 260 грн. Списана по облікових цінах недостача:

а) в межах норм природних втрат – 60 грн.

б) понад норми природних втрат:

- конкретні винуватці не встановлені - 50 грн.

- на винних осіб - 150 грн.

Відобразити ситуацію в обліку.

Варіант 6

1. Відображення податку з доходів фізичних осіб у податковій звітності.

2. Задача.

Підприємство, яке знаходиться у місті Львові (чисельність населення 700 тис.осіб) має державний акт, який підтверджує право користування земельною ділянкою площею 1000 кв. м.

Нарахуйте суму земельного податку за звітний місяць
та відобразіть ситуацію в обліку.

Варіант 7

1. Облік єдиного внеску на соціальне страхування.

2. Задача.

Розрахувати і відобразити в обліку суму збору за першу реєстрацію вантажного автомобіля з об'ємом циліндра 9600 куб. см. Вантажний автомобіль придбаний після 7 років використання.

 

Варіант 8

1. Порядок обчислення податку на землю та відображення його у податковій звітності.

2. Задача.

Підприємство 19 серпня здійснило передоплату за обладнання в сумі 60000 грн., включаючи ПДВ. Від постачальника обладнання було отримано і оприбутковано на склад 5 вересня. Обладнання передано в монтаж 9 вересня (вартість монтажу 5000 грн.) та введено в експлуатацію 5 жовтня.

Відобразити ситуацію в обліку та вказати, коли у підприємства виникне право на податковий кредит з ПДВ (при умові, що постачальник надав податкову накладну в порядку, передбаченому законодавством).

Варіант 9

1. Процедура визначення збору за першу реєстрацію транспортного засобу, порядок складання Розрахунку.

2. Задача.

Перерахована підрядникові передоплата в сумі 30000 грн., включаючи ПДВ. Прийняті роботи загальновиробничого характеру за купівельною вартістю 42000 грн., включаючи ПДВ. Сума боргу, що залишилася, погашена з поточного рахунку. Відобразити ситуацію в обліку.

 

Варіант 10

1. Екологічний податок: оподаткування і звітність.

2. Задача.

Списана з балансу стара будівля складу внаслідок фізичного зносу, первісна вартість будівлі - 6593 грн., а сума накопиченої амортизації - 6452 грн.

Нарахована заробітна плата робітникам за розбирання будівлі - 500 грн. Єдиний страховий внесок у розмірі 40,4% -? Оприбутковані ліквідні залишки - 900 грн.

Відобразити ситуацію в обліку.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)