АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розрахунок №2. Загально-виробничі витрати, кошторисний

Читайте также:
  1. I. Розрахунок опору опускних труб
  2. III. Розрахунок корисного напору циркуляції відвідних труб
  3. V. Розрахунок немеханічного обладнання.
  4. VII. Розрахунок площі цеху
  5. Аеродинамічний розрахунок повітропроводів
  6. Витрати, пов'язані з погашенням кредиторської заборгованості за придбані нематеріальні активи слід відображати у складі:придбання необоротних активів інвестиційна
  7. ГІДРАВЛІЧНИЙ РОЗРАХУНОК НАФТОПРОВОДУ. ВИЗНАЧЕННЯ НЕОБХІДНОЇ КІЛЬКОСТІ НАФТОПЕРЕКАЧУВАЛЬНИХ СТАНЦІЙ
  8. До адміністративних витрат не відносять: відображаються загальногосподарські витрати, пов'язані з управлінням та обслуговуванням підприємства.
  9. ЕЛЕКТРОМАГНІТНИЙ РОЗРАХУНОК
  10. ЗАГАЛЬНИЙ РОЗРАХУНОК ГОДИН ЛЕКЦІЙ,
  11. ЗАГАЛЬНИЙ РОЗРАХУНОК ГОДИН ЛЕКЦІЙ, СЕМІНАРСЬКИХ ЗАНЯТЬ, САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  12. ЗАГАЛЬНИЙ РОЗРАХУНОК ГОДИН ЛЕКЦІЙ, СЕМІНАРСЬКИХ ЗАНЯТЬ, САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  № п/п   Назва робіт та видів витрат Загальна трудомісткість робіт у прямих витратах люд.-год Усереднений коефіцієнт переходу від нормативної трудомісткості робіт, до трудовитрат парцівників, зарплата яких враховується накладних втратах Трудомісткість в загально-виробничих витратах (люд.-год.) Усереднена вартість однієї люд.-год. в грн (прирівняна до 7 розряду робітника) грн.   І Блок   Заробітна плата в прямих витратах (грн.)   ІІ Блок Усеренені показники визначення коштів на покриття решти статей ЗВВ (грн./люд.-год)   ІІІ Блок   Всього загальновиробничі витрати, (грн.) Усереднений коефіцієнт переходу до кошторисного прибутку, (грн./люд.-год.) Кошторисний прибуток (грн.) Усереднений коефіцієнт АВ в загально-виробничих витратах, (грн./люд.-год.) Адміністративні витрати (АВ), (грн.)
  Заробітна плата в загальновиробничих витратах. Збори на обов’язкове соціальне страхування, пенсійне страхування і внески до Державного фонду сприяння зайнятості населення, (грн.) Кошти на покриття решти Статейзагальновиробничих витрат, (грн.)
                               
  Локальний кошторис № 1-1 в тому числі:                            
А Земляні роботи   0,098   32,43       2,21            
Б Опоряджувальні роботи   0,088   32,43       2,16            
В Решта загально-бідівельних робіт   0,12   32,43       2,73            
  Разом по локальному кошторису № 1-1                            
  Локальний кошторис № 1-2   0,105   32,43       2,75            
  Локальний кошторис № 1-3   0,097   32,43       2,42            
  Всього                            

прибуток та адміністративні витрат и.

 


 
 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)