АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНИЙ РОЗРАХУНОК ГОДИН ЛЕКЦІЙ,

Читайте также:
  1. V. Розрахунок немеханічного обладнання.
  2. VII. Розрахунок площі цеху
  3. Виконайте настроювання Панелі задач: приберіть годинник з області повідомлень Панелі задач; встановіть режим відображення Панелі задач зверху всіх вікон.
  4. Загальний догляд за хворими
  5. Загальний догляд за хворими.
  6. Загальний і частинний розв’язки
  7. Загальний медичний профіль
  8. Загальний огляд
  9. Загальний огляд навчального елемента 1.1.
  10. Загальний огляд природи України: кордони, розміри території, рельєф, корисні копалини, клімат, водні об’єкти, рослини, тварини.
  11. Загальний огляд системи органів дихання
  12. Загальний огляд фізичних якостей.

Міністерство освіти І НАУКИ україни

Національний університет “юридична

академія україни імені ярослава мудрого”

 

 

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ

ПОСІБНИК

Для практичних занять

та самостійної роботи

З навчальної дисципліни

“Нормопроектувальна техніка

та державна реєстрація

нормативно-правових актів”

 

(освітньо-кваліфікаційний рівень “Магістр“,

спеціальність 8.03040101 “Правознавство”)

 

Харків

 

Навчально-методичний посібник для практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни “Нормопроектувальна техніка та державна реєстрація нормативно-правових актів” (освітньо-кваліфікаційний рівень “Магістр”, спеціальність 8.03040101 “Правознавство”) / уклад.: С. Г. Серьогіна, П. М. Любченко, І. І. Бодрова та ін. – х.: нац. ун-т “юрид. акад. україни ім. ярослава мудрого”, 2013. – 35 с.

 

У к л а д а ч і: С. Г. Серьогіна – тема 1(спільно з І. І. Бодровою),

П. М. Любченко – тема 2 (спільно з Л. В. Челомбитько),

І. І. Бодрова – тема 1 (спільно з С. Г. Серьогіною),

С. В. Болдирєв – тема 4 (спільно з Т. В. Стешенко),

О. Ю. Лялюк – тема 5 (спільно з М. О. Петришиною),

Т. В. Стешенко – тема 4 (спільно з С. В. Болдирєвим),

К.Є.Соляннік – тема 3 (спільно з О. О. Фроловим),

Л. В. Челомбитько – тема 2 (спільно з П. М. Любченко),

М. О. Петришина – тема 5 (спільно з О. Ю. Лялюком),

О. О. Фролов – тема 3 (спільно з К. Є. Солянніком).

 

 

Рекомендовано до видання редакційно-видавничою радою

університету (протокол № 2 від 14.02.2013 р.)

 

ВСТУП

“Нормопроектувальна техніка та державна реєстрація нормативно-правових актів“ є вибірковою навчальною дисципліною, мета якої – дати теоретичні і прикладні знання про засоби й правила нормопроектувальної техніки, особливості використання юридичної термінології, напрямки попередження та техніко-юридичні аспекти усунення помилок у процесі здійснення нормопроектувальної діяльності, порядок здійснення правової експертизи проектів нормативно-правових актів в Україні й ведення Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів.

У результаті вивчення дисципліни “Нормопроектувальна техніка та державна реєстрація нормативно-правових актів” студент повинен:

знати категоріальний апарат нормотворчості і нормопроектувальної техніки; вимоги, що ставляться до різних видів нормотворчих процедур, а також до змісту, структури і форми нормативно-правових актів; методику проведення правової та інших видів експертиз проектів актів; порядок та умови здійснення державної реєстрації нормативно-правових актів; особливості ведення Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів; порядок набрання чинності нормативно-правовими актами;

вміти орієнтуватися в системі правових актів, що ре-
гламентують питання нормопроектувальної техніки та державної реєстрації нормативно-правових актів; застосовувати навички і знання для підготовки проектів нормативно-правових актів, їх прийняття та набуття ними чинності; аналізувати типові помилки, що виникають у процесі нормопроектувальної діяльності.

Для полегшення сприйняття матеріалу до навчального посібника включено словник основних понять і термінів, що використовуються у сфері нормопроектувальної техніки та державної реєстрації нормативно-правових актів.

ЗАГАЛЬНИЙ РОЗРАХУНОК ГОДИН ЛЕКЦІЙ,


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.008 сек.)