АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Техніко-економічна характеристика об’єкта

Читайте также:
  1. V. Характеристика современного гражданского права
  2. Анализ возможных мест утечки веществ и характеристика этих веществ.
  3. Аналіз існуючих машин для подрібнення рулонів стеблових кормів і вибір об’єкта розробки
  4. Бактерии, их характеристика
  5. Билет №6.Типы культуры,их характеристика
  6. В 1. Перенос расплавленного металла в сварочной дуге. Силы, действующие в дуге на расплавленный металл, общая характеристика.
  7. В 4. Виды производственного освещения и их характеристика. Основные светотехнические величины и единицы их измерения, КЕО.
  8. В 4. Виды производственного освещения и их характеристика. Основные светотехнические величины и единицы их измерения. КЕО
  9. В 4. Характеристика процесса горения. Виды горения. Горючие вещества Взрывопожароопасные свойства ГВ.
  10. В-7 Общая характеристика первобытного общества?
  11. Валовой национальный продукт и валовой внутренний продукт: их структура и сравнительная характеристика.
  12. Ведущие отрасли права РФ (краткая характеристика).

Майно на Підприємстві:

1. Адміністративна будівля;

2. Гараж:

Ø вантажна автомашина;

Ø спец. техніка (бурова машина);

Ø легкові автомобілі (4 шт.)

Майно Підприємства становлять основні фонди та обігові кошти, атакож цінності, вартість яких відображається на самостійному балансі Підприємства, воно єдержавною власністю і закріплюється за підприємством на праві господарського відання.

Джерелами формування майна підприємства є:

1. майно, передане йому Держводгоспом;

2. доходи одержані від реалізації послуг та продукції, а також від інших видів фінансово господарської діяльності;

3. кредити банків та інших кредиторів;

4. доходи від інших паперів;

5. капітальні вкладення і дотації бюджетів;

6. безоплатні або благодійні внески, пожертвування організацій, підприємств і громадян;

7. придбання майна іншого підприємства, організації;

8. іншого майна набутого на підставах, не заборонених законодавством.

підприємство здійснює володіння, користування землею та іншими природними ресурсами відповідно до мети своєї діяльності та чинного законодавств.

 

Обов'язки Підприємства:

При визначенні стратегії підприємство повинно враховувати укладені за участю підприємства державні контракти, надані йому державні замовлення та інші договірні зобов'язання. Доведені у встановленому порядку державні контракти і державні замовлення обов'язковими для виконання.

Підприємство:

ü забезпечує своєчасну сплату податків та інших відрахувань згідно з чинним законодавством;

ü здійснює будівництво, реконструкцію, а також поточний і капітальний ремонти основних фондів, забезпечує своєчасне освоєння нових виробничих потужностей та як найшвидше введення в дію придбаного обладнання, несе відповідальність за незадовільне використання виробничих потужностей;

ü здійснює оперативну діяльність з матеріально-технічного забезпечення виробництва;

ü здійснює придбання необхідних матеріальних ресурсів у підприємств, організацій та установ незалежно від форм власності, а також у фізичних осіб;

ü відповідно до державного контракту та державного замовлення, укладених договорів забезпечує передбачені статутом послуги та роботи;

ü створює належні умови для високопродуктивної праці, забезпечує додержання законодавства про працю, правил і норм охорони праці, техніку безпеки, страхування;

ü здійснює заходи щодо удосконалення форм і систем оплати праці працівників, посилення їх матеріальної зацікавленості як у результатах особистої праці, так в загальних підсумках роботи підприємства, забезпечує економне та раціональне використання коштів і своєчасні розрахунки з працівниками підприємства;

ü виконує норми і вимоги, здійснює контроль за станом навколишнього середовища, раціонального використання та відтворення природних ресурсів і забезпечення екологічної безпеки. підприємство здійснює бухгалтерський, оперативний облік і веде статистичну звітність, а також обов'язкову звітність згідно чинним законодавством.

Директор підприємства та головний бухгалтер несуть персональну відповідальність за додержання порядку ведення і достовірність обліку та звітності, а також використання валютних коштів одержаних підприємством під час виконання завдань визначених цим статутом. перевірки та ревізії підприємства здійснюються Держводгоспом та іншими контролюючими органами у порядку, встановленому чинним законодавством.

Права Підприємства:

Підприємство самостійно планує свою діяльність згідно з фінансовими планами, затвердженими комітетом, визначає стратегію та основні напрямки свого розвитку відповідно до галузевих науково-технічних прогнозів і пріоритетів кон’юнктури ринку продукції, товарів, послуг, робіт й економічної ситуації самостійно обирає шляхи виконання мети і напрямків діяльності, передбачених у цим статутом.

Підприємство реалізує свої послуги, продукцію, устаткування та техніки за цінами, що формуються відповідно до умов економічної діяльності, а у випадках, передбачених законодавством України, зафіксованими цінами. підприємство має право створювати філії, представництва, відділення та інші відособлені підрозділи з правом відкриття рахунків. підприємство здійснює зовнішньоекономічну діяльність відповідно до законодавства України.

Підприємство має право укладати договори (контракти), трансферні угоди, брати участь у міжнародних ярмарках і виставках.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)