АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Права та обов’язки сторін. Листопада 2011року м. Острог

Читайте также:
  1. I. Значение владения движимыми вещами (бумагами на предъявителя и правами требования как вещами)
  2. I. Общее понятие о вещных правах на чужую вещь
  3. I. Права угодий в чужих имениях и общее понятие о сервитутах
  4. II. Общее понятие об ограничениях права собственности
  5. II. Права и обязанности Нанимателя
  6. II. Права и обязанности Сторон
  7. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  8. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  9. II. Способы приобретения права собственности на движимые вещи
  10. III. Виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення
  11. III. Залог (заклад) движимости, ипотека движимости и залог права
  12. IV. Права присвоения

ДОГОВІР

КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ З АУКЦІОНУ.

Листопада 2011року м. Острог

 

Ми, Сторони договору (далі Сторони): Іванов Іван Іванович, ідентифікаційний №1235678243, що проживає за адресою Рівненська область, Острозький район, м. Осторог вул. Набережна 4, іменована далі як «Покупець», та Острозька міська рада в особі міського голови Шикера Олександра Федоровича, ЄДРПОУ № 2712989804938, що знаходиться за адресою вул. Незалежності 4, іменована далі як «Продавець», уклали цей договір про наступне:

Предмет договору

1.1 За даним договором Продавець зобов’язується передати у власність покупця наступну земельну ділянку, а Покупець зобов’язується сплатити за цю ділянку визначену даним договором суму. 1.2 Предметом договору є земельна ділянка площею 0,2 га, що розташована за адресою: м. Острог вул. Незалежності № 24, кадастровий номер земельної ділянки КОАТУУ 2893748100 НКЗ 34 НКК 123 НЗД 2345. За цільовим призначенням дана земельна ділянка належить до земель житлової та громадської забудови.

1.3. Земельна ділянка, що відчужується належить Продавцю на підставі Державного акта на право власності на земельну ділянку серія Р456876, виданого Острозьким управлінням земельних ресурсів 12 серпня 2011 року.

Ціна договору

2.1.Згідно до правил проведення аукціону договірна ціна погоджена сторонами складає 25 000 гривень.

2.2. Покупець зобов’язується сплатити цю суму єдиним платежем в повному обсязі, не враховуючи 2. 500 гривень, що були внесені як гарантійний внесок, тобто в загальній суммі 22.500 гривень. Протягом 10 банківських днів кошти за даним договором купівлі-продажу на повинні бути перераховані на відкритий у територіальному органі Державного казначейства рахунок № 12367463769.

 

Права та обов’язки сторін

3.1. Право власності на визначену договором земельну ділянку, згідно ст.125 Земельного Кодексу України, виникає після одержання її власником документа, що посвідчує право власності на земельну ділянку та його державної реєстрації. Цей договір є підставою для видачі новому власнику Державного акта на право приватної власності на землю.

3.2.Власник земельної ділянки має право: самостійно господарювати на земельній ділянці; продавати або іншим шляхом відчужувати земельну ділянку, передавати її в оренду, заставу, у спадщину; споруджувати будівлі, проводити добудови відповідно до цільового призначення земельної ділянки з урахуванням вимог діючого законодавства; на відшкодування збитків у випадках, передбачених законом.

3.3. Власник земельної ділянки зобов‘язаний: забезпечувати використання земельної ділянки за цільовим призначенням; додержуватись вимог законодавства про охорону довкілля; своєчасно сплачувати земельний податок; не порушувати прав власників суміжних земельних ділянок та землекористувачів; зберігати корисні властивості землі; дотримуватись правил добросусідства; своєчасно надавати відповідним органам виконавчої влади та місцевого самоврядування дані про стан і використання земельної ділянки у порядку, встановленому законом.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)