АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

Читайте также:
  1. I. Значение владения движимыми вещами (бумагами на предъявителя и правами требования как вещами)
  2. I. Общее понятие о вещных правах на чужую вещь
  3. I. Права угодий в чужих имениях и общее понятие о сервитутах
  4. II. Общее понятие об ограничениях права собственности
  5. II. Права и обязанности Нанимателя
  6. II. Права и обязанности Сторон
  7. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  8. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  9. II. Способы приобретения права собственности на движимые вещи
  10. III. Виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення
  11. III. Залог (заклад) движимости, ипотека движимости и залог права
  12. IV. Права присвоения

ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ №___

М. Київ ____ ______________ 2015 р.

ТОВ «GoFriends», що створене та що діє відповідно до законів України, місце розташування якого: Україна, м. Київ, вул. Дегтярівська 25А, в особі Генерального директора Моїсеєва Євгена Олеговича, який діє на підставі Статуту, (далі - Замовник), з однієї сторони

та­­

ФОП Гавриленко Єгор Андрійович, який діє відповідно до законів України, а також на підставі свідоцтва №34365723, виданого 21.02.2014, (далі - Виконавець) з іншої сторони домовились про:

 

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ:

1.1 «Територія» - територія міста Одеса;

1.2 «Hotspot» - обладнання доступу, що дозволяє під’єднатися до безпровідної мережі Wi-Fi;

1.3 «Hotspot-зона» - будівля, приміщення або заклад, де за допомогою переносного пристрою, обладнаного пристроєм радіодоступу за протоколом Wi-Fi, можна отримати доступ до Інтернету з авторизацією для доступу через соціальні мережі;

1.4 «Hotspot-рішення» - сервіс з нетиповим методом авторизації через соціальні мережі під час підключення до Wi-Fi мережі та з наданням особистого кабінету з інформацією про статистику;

1.5 «Hotspot-сервіс» - сукупність усіх Hotspot-рішень, що працюють на Території;

1.6 «GoFriends» - бренд, який є інтелектуальною власністю «Компанії»;

1.7 «Обладнання» - Wi-Fi роутер;

1.8 «S/N» - Серійний номер обладнання;

1.9 «Особистий кабінет» - веб-сторінка на сайті «Компанії», яка містить статистичну інформацію про час і кількість авторизацій через мережі на Hotspot-рішенні;

1.10 «Роутер» - спеціалізований мережевий комп’ютер, через який працює встановлене Hotspot-рішення;

1.11 «Ексклюзивні умови» - права, згідно з якими Виконавець є єдиною особою, що може представляти послуги Hotspot-рішення на Території;

1.12 «Період окупності» - 90 календарних днів з моменту укладання договору, протягом яких Виконавець не сплачує Замовнику щомісячну абонентську плату, встановлену цим договором.

 

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

2.1. Відповідно до цього договору Виконавець своїми силами та за свій рахунок зобов’язується організувати надання послуг з надання Hotspot-рішень на Території третім особам згідно із правами та умовами, визначеними в цьому Договорі.

2.2. Замовник надає Виконавцю послугу доступу до Hotspot-сервісу і таким чином надає йому можливість надавати послуги доступу до Hotspot-рішення третім особам на Території.

2.3. Виконавець зобов’язується сплачувати послугу доступу до Hotspot-сервісу відповідно до Додатку №1 до цього договору.

 

ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

3.1. Виконавець зобов'язується:

3.1.1. Проводити пошук потенційних покупців Hotspot-рішення, докладаючи всіх зусиль для створення позитивного іміджу Hotspot-сервісу на Території.

3.1.2. Під час надання Hotspot-рішення, наданого Замовником, вказувати в договорах між Виконавцем і третіми особами, що Виконавець є представником сервісу GoFriends на Території і не є володільцем інтелектуальної власності та товарного знака.

3.1.3. Додержуватися авторських прав на сервіс GoFriends, що належать Замовнику, а саме:

3.1.3.1. не здійснювати часткового або повного копіювання сервісу Замовника, а також не видавати інструкцій та описів, що стосуються зазначеного сервісу без узгодження із Замовником.

3.1.3.2. поважати та захищати законні права Замовника, що виникають на підставі цього Договору, зокрема, зберігати об'єкти комерційної таємниці, які можуть стати відомі Виконавцю у зв'язку з виконанням цього Договору. До комерційної таємниці відноситься будь-яка інформація, яка не є загальнодоступною, представляє комерційний інтерес або надає конкурентні переваги.

3.1.4. Не передавати свої права та обов'язки, надані йому цим Договором, іншим фізичним та (або) юридичним особам без письмового дозволу Замовника.

3.1.5. Не надавати аналогічні (конкуруючі) послуги інших виробників.

3.1.6. Сплачувати за послуги Замовника в порядку, у строки та в розмірі відповідно до цього Договору та додаткових угод до цього Договору.

3.1.7. Підписувати додаткові акти для кожного Hotspot-рішення та за запитом Замовника надсилати електронні версії договорів між Виконавцем і третьою особою протягом 10 робочих днів з дати надходження запиту.

 

3.2. Виконавець має право:

3.2.1. Повідомляти Замовнику відому йому (Виконавцю) інформацію про стан на ринку і про діяльність конкурентів Замовника, зокрема, про ціни та умови, на яких вони продають аналогічну продукцію.

3.2.2. Отримувати консультації безпосередньо у Замовника з усіх питань, що виникнуть під час виконання цього Договору.

3.2.3. Запитувати у Замовника будь-яку додаткову відкриту інформацію про сервіси, пропоновані Замовником.

3.2.4. З урахуванням сформованої ринкової кон'юнктури вносити пропозиції щодо вдосконалення, в т.ч. видозміни, Замовником своїх сервісів, а також зміни цінової політики.

3.2.5. Отримувати регулярні консультації та технічну підтримку від Замовника, консультації в галузі технології продажів, просування сервісу і маркетингових дій.

3.3. Замовник зобов'язується:

3.3.1. Надати послуги відповідно до додаткових угод або до виставлених рахунків.

3.3.2. Надавати технічну підтримку щодо забезпечення працездатності Hotspot-сервісу цілодобово, враховуючи вихідні та святкові дні.

3.3.3. За необхідності проведення планово-профілактичних робіт, Замовник зобов'язується повідомити Виконавця за 24 години до їх початку, із зазначенням періоду часу на таке обслуговування. Сповіщення має бути надіслано документально (факсом або e-mail) із зазначенням часу початку та завершення робіт, а також інтервалу часу, протягом якого буде повна відсутність доступу до сервісу. При проведенні робіт Замовник по можливості буде враховувати інтереси Виконавця. Планово-профілактичні роботи з перервою доступу до сервісу проводяться не більше 6 (шести) разів на рік з перервою доступу до сервісу не більше 4 (чотирьох) годин кожен.

3.3.4. Надавати доступ до особистого кабінету для кожного Hotspot-рішення, підтвердженого електронною версією додаткового Акту підключення.

3.3.5. Не змінювати вартість наданих послуг протягом дванадцяти місяців з моменту підписання договору.

3.3.6. Повідомляти Виконавця про зміну абонентської плати за послуги не менш ніж за два місяці до дати такої зміни. Будь-яка зміна абонентської плати оформлюється шляхом Додатку до цього договору і підписується обома сторонами.

3.3.7. Укласти додаткову угоду про ексклюзивне співробітництво між Виконавцем та Замовником на Території, якщо Виконавець протягом трьох місяців з моменту підключення першого Hotspot-рішення, підключить і підпише Акти про підключення не менше ніж 30 (тридцяти) додаткових Hotspot-рішень.

3.3.8. Письмово повідомити Виконавця за 30 календарних днів про зміну своїх реквізитів, реорганізацію юридичної особи. Переукласти Договір про надання послуг від імені нової юридичної особи зі збереженням умов співпраці.

3.3.9. Надати Виконавцеві особистий кабінет для самостійного створення нових Hotspot-рішень.

3.3.10. Надати інструкцію для використання особистого кабінету.

3.3.11. Безкоштовно розмістити інформацію про Виконавця на своєму WEB-сайті gofriends.com.ua, в друкованій рекламі, рекламних буклетах і каталогах.

3.3.12. Створити поштову скриньку Виконавця на сайті gofriends.com.ua і покликання на Виконавця для отримання замовлень електронною поштою.

3.3.13. Безкоштовно проводити регулярне навчання продавців і технічного персоналу Виконавця.

3.3.14. З метою організації оперативної взаємодії з Виконавцем для здійснення інформаційної підтримки та контролю його роботи призначити свого відповідального представника.

3.3.15. Всі замовлення, які надійшли Замовнику з Території, передавати Виконавцю.

3.4. Замовник має право:

3.4.1. Контролювати роботу Виконавця шляхом вибіркових опитувань клієнтів, підключених Виконавцем до Hotspot-рішення.

3.4.2. У разі виявлення порушень умов цього Договору, що погіршують результат роботи, негайно повідомити про це Виконавця з вимогою усунути порушення умов цього Договору

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)