АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ. 7.1. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов'язань за цим Договором

Читайте также:
  1. На тему: «Час і обставини виникнення Історичних пісень»»
  2. Обставини, що звільняють від відповідальності
  3. ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ

7.1. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання або неналежне виконання зобов'язань за цим Договором, та (або) Додатковими угодами, якщо невиконання зобов'язань мало місце внаслідок непереборної сили (пожежа, повені, землетрус, інші стихійні лиха, війна та воєнні дії, блокада).

 

7.2. Сторона для якої стало неможливим виконання зобов'язань за цим Договором та (або) Додатковими угодами, повинна негайно сповістити в письмовій формі іншу Сторону про настання чи припинення таких обставин, але не пізніше трьох днів після настання чи припинення цих обставин.

7.3. Підтвердженням наявності обставин непереборної сили будуть довідки, які видаються відповідними державними органами.

 

7.4. Якщо ці обставини будуть тривати більше ніж три місяці, то кожна Сторона буде мати права відмовитись від подальшого виконання зобов'язань по договору і, в такому разі, жодна з Сторін не буде мати права вимагати від другої сторони відшкодування можливих збитків.

7.5. Замовник не відшкодовує Виконавцю витрати, в тому числі упущену вигоду, що понесена Виконавцем внаслідок простою його техніки на об'єкті Замовника у випадку настання аварії, або нещасного випадку на об'єкті Замовника. Факт виникнення таких обставин фіксується письмовим документом, та затверджується обома Сторонами або компетентним державним органом.


 

 


ВИРІШЕННЯ СПОРІВ ЗА ДОГОВОРОМ

8.1. У разі виникнення спору між Сторонами (або будь-якими їх правонаступниками) щодо цього Договору, Сторони прикладуть всі зусилля, щоб вирішити спори шляхом переговорів.

 

8.2. Спори, які не вирішені шляхом переговорів, вирішуються у судовому порядку передбаченому Господарсько-процесуальним кодексом України та іншими законодавчими нормами.

 

СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ ТА ІНШІ УМОВИ

 

9.1. Цей Договір набирає чинності з моменту його підписання і діє до 31.12.201_, але в будь-якому випадку до повного виконання Сторонами своїх зобов'язань за цим Договором. У випадку якщо одна із Сторін не доведе до відома іншу Сторону про розірвання Договору за 10 днів до закінчення, цей Договір автоматично пролонгується на рік.

 

9.2. Усі додатки, зміни і доповнення до цього Договору є його невід'ємними частинами і дійсні тільки у разі їх викладення у письмовій формі українською мовою, скріплення оригінальними печатями та підписами уповноважених представників Сторін.

9.3. Факсимільні копії цього Договору, Рахунків-фактур, Додаткових угод до нього, а також інших документів, що додаються до цього Договору і складають його невід'ємні частини, підтверджують відповідні зобов'язання Сторін до передачі Сторонами належним чином оформлених оригіналів.

 

9.4. Договір викладений українською мовою у двох оригінальних примірниках, які мають однакову юридичну силу – по одному для кожної Сторони.

 

ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ ТА РЕКВІЗИТИ СТОРІН

 

ВИКОНАВЕЦЬ ЗАМОВНИК

 

Товариство з обмеженою ____________________________________


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)