АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Права та обов’язки Сторін

Читайте также:
  1. I. Значение владения движимыми вещами (бумагами на предъявителя и правами требования как вещами)
  2. I. Общее понятие о вещных правах на чужую вещь
  3. I. Права угодий в чужих имениях и общее понятие о сервитутах
  4. II. Общее понятие об ограничениях права собственности
  5. II. Права и обязанности Нанимателя
  6. II. Права и обязанности Сторон
  7. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  8. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  9. II. Способы приобретения права собственности на движимые вещи
  10. III. Виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення
  11. III. Залог (заклад) движимости, ипотека движимости и залог права
  12. IV. Права присвоения

ДОГОВІР № _____

Безстрокового безоплатного користування майном комунальної власності відділу капітального будівництва Ужгородської міської ради

 

 

м. Ужгород «___» ________ 20___ р.

 

 

Відділ капітального будівництва Ужгородської міської ради, в особі начальника Доктор О.О., що діє на підставі Положення про відділ капітального будівництва з однієї сторони (в подальшому поіменоване як – Орендодавець), та __________________________, в особі _______________________, що діє на підставі ____________________, (в подальшому поіменоване як - Користувач) з іншої сторони, які надалі по тексту поіменовані разом як «Сторони», а кожна оремо – як «Сторона», дійшли до взаємної згоди і уклали цей договір про безстрокове та безоплатне користування майном комунальної власності (надалі – Об’єтків) відділу капітального будівництва Ужгородської міської ради (надалі – Договір) відповідно до чинного законодавства про наступне:

 

Предмет договору

1.1. Предметом цього Договору є передача Об’єтків комунальної власності Орендодавцем, які вказані в Додатках до цього Договору (надалі – Додатки) Користувачу на безстроковій та безоплатній основі.

1.2. Склад та вартість об’єктів, що передаються Користувачу вказуються в Додатках.

 

Умови передачі і повернення Об’єтків

2.1. Набуття Користувачем права користування Об’єктами виникає одночасно з підписанням Акта приймання-передачі об’єктів.

2.2. Передача Об’єктів в користування не означає передачі Користувачу права власності на них. Власником Об’єктів, що передані у користування, залишається Орендодавець, а Користувач безоплатно користується ними протягом дії цього Договору.

 

Права та обов’язки Сторін

3.1. Обов’язки Користувача:

3.1.1. Прийняти від Орендодавця об’єкти, що зазначені в пункті 1.1 цього Договору, за Актом приймання-передачі, який підтверджує склад та вартість об’єктів, що передаються.

3.1.2. Здійснювати цільове використання Об’єктів та утримувати їх у належному стані.

3.1.3. Вести відокремлений аналітичний бухгалтерський облік майна, що передане у користування, який згідно з законодавством України не впливає на податкові зобов’язання Користувача. Щорічно подавати до Орендодавця звіт про його цільове використання та належне утримання.

3.1.4. Нести повну відповідальність за збереження, експлуатацію Об’єктів, що передані в користування, вчасно здійснювати їх поточний ремонт.

3.1.5. Не передавати без дозволу Орендодавця об’єкти, що передані у користування, третім особам.

3.1.6. Безперешкодно допускати представників Орендодавця до перевірки використання переданих у користування об’єктів.

3.1.7. Забезпечити пожежну безпеку об’єктів, що передані у користування.

3.1.8. У випадку припинення дії Договору повернути Орендодавцю об’єкти, що передані в користування, в належному стані, не гіршому ніж під час передачі його в користування, з урахуванням фізичного зносу.

3.1.9. Якщо майну, що передане у користування заподіяна шкода з вини Користувача, то відшкодування збитків проводити за рахунок останнього відповідно до чинного законодавства України.

3.2. Права Користувача:

3.2.1. Самостійно здійснювати діяльність, у межах визначених законодавством України і цим Договором, щодо використання об’єктів, що передані у користування Користувачу.

3.2.2. З дозволу Орендодавця вносити зміни до складу об'єктів, що передані у користування, проводити їх реконструкцію, технічне переустаткування, інші заходи, що обумовлюють підвищення їх вартості. Вартість від'ємних та невід'ємних поліпшень, здійснених за рахунок власних коштів Користувача, як з дозволу Орендодавця, так і без дозволу, компенсації у разі припинення дії Договору не підлягають.

3.3. Обов’язки Орендодавця:

3.3.1. Після підписання цього Договору передати Користувачу у користування об'єкти, зазначені у пункті 1.1 цього Договору, за Актом приймання-передачі.

3.4. Права Орендодавця:

3.4.1. Контролювати наявність, стан, здійснення цільового використання об'єктів та утримання їх в належному стані.

3.4.2. Виступати з ініціативою щодо внесення змін до цього Договору (або його розірвання) у випадку погіршення стану майна, його неналежного використання або невиконання вимог цього Договору.

3.4.3. Орендодавець не відповідає по зобов'язаннях Користувача, що виникли під час використання об'єктів, які передані у користування.

 

Особливі умови

4.1. Об'єкти, що передані у користування, не можуть бути предметом застави, на них не може бути звернене стягнення за претензіями кредиторів.

4.2. Користувачу надається право захисту об'єктів, що передані у користування, на рівні прав, визначених законодавством України щодо захисту прав власності. Користувач може вимагати повернення об'єктів, що передані у користування, з будь-якого чужого незаконного володіння, вимагати усунення перешкод з його використання і відшкодування збитків, завданих об'єктам, що передані у користування.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)