АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Звіт Рівненської районної дитячої спілки “Екіпаж” за 1-й семестр 2014/2015 н.р

Читайте также:
  1. I курс II семестр
  2. I семестр 2015-2016 учебного года
  3. I семестр обучения
  4. I семестр. 52 час.(36 час. лекций, 18 час. семинаров)
  5. VI семестр (на базе ССПО)
  6. Аудіювання 2 клас І семестр
  7. в 2015-2016 уч.году (I курс, осенний семестр)
  8. В ТРЕТЬЕМ СЕМЕСТРЕ
  9. Відповідність підсумкових семестрових рейтингових оцінок у балах оцінкам за національною шкалою та шкалою ЄКТС
  10. Где: Рдс – сумма баллов по результатам текущей и промежуточной аттестации в семестре. Положительный результат в амплитуде от 50 до 76.
  11. За второй семестр
  12. За первый семестр 1 страница

Впродовж першого семестру цього навчального року РРДС «Екіпаж» працювала згідно затвердженого плану районної та обласної ради старшокласників. А саме реалізовували такі проекти:

§ «Благодійні акції»

§ «Моє містечко»

§ «Спорт у нашому житті»

§ «Герої не вмирають»

§ «Слава Україні»

2014 рік видався досить важким для нашої неньки України. Тому за цей семестр у нас була мета – пробудити свідомість кожного, створити почуття гордості за свою країну. Всі школи активно підтримали проект «Благодійні акції», виявляючи підтримку солдатам, допомагаючи дітям-сиротам з дитбудинку, підтримуючи людей похилого віку. У рамках «місячника ввічливості» діти створювали та розповсюджували мотиваційні плакати за ввічливість у транспорті. Створювали відеоролики, у яких брали інтерв’ю у звичайних людей, водіїв маршруток про поведінку учнів у транспорті.

Відеоролик «Моє містечко» був своєрідним закликом, що кожне містечко, кожне село неповторне і має свою величну історію. Цей проект викликав велику хвилю патріотизму і гордості за свій край, за свої рідну Україну. Ми побачили, що навіть невелике село має свої досить цікаву історію, оскільки досить велика кількість шкіл взяла участь у цьому проекті. У цьому відеоролику кожен учень мав змогу показати свої знання у дослідженні свого села і вміння працювати з камерою.

Проект «Спорт у нашому житті» цьогоріч проходив під закликом «Здорова родина – здорова країна». Цей проект реалізовувся таким чином, що кожен учень міг показати свої спортивні вміння. Це був один з проектів, де активну участь приймали не тільки учні, а й їхні батьки. Всі завжди залишалися в захваті від цих змагань, і учасники, і глядачі.

Активну участь ми приймали і в проектах ОРС «Імпульс»: «Слава Україні» і «Герої не вмирають». На мою думку, це ті проекти, в яких були зацікавлені всі без виключень. Кожна школа, кожен учень неодноразово допомагали армії, активно співпрацювали з волонтерами та волонтерськими організаціями. Учні приносили все, що могли: теплі речі, їжу, гроші, ліки,засоби особистої гігієни. Також учні не забували про дозвілля солдатів, тому приносили і книги. Не менш уваги ми приділяли і моральній підтримці воїнів АТО. За нашої участі відбувалися концерти для воїнів, малювалися малюнки, писалися листи. Всі ми розуміємо наскільки зараз важливий мир, тому ми проводили акції «Голуб миру» та «Діти за мир». Ці акції відбувалися не тільки в масштабах школи, а в масштабах цілого села, селища. Дуже важливою була і молитва за нашу Україну.

Голова РРДС «Екіпаж»

Ромаш Андрій

 

\


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)