АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Права й обов’язки Університету

Читайте также:
  1. I. Значение владения движимыми вещами (бумагами на предъявителя и правами требования как вещами)
  2. I. Общее понятие о вещных правах на чужую вещь
  3. I. Права угодий в чужих имениях и общее понятие о сервитутах
  4. II. Общее понятие об ограничениях права собственности
  5. II. Права и обязанности Нанимателя
  6. II. Права и обязанности Сторон
  7. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  8. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  9. II. Способы приобретения права собственности на движимые вещи
  10. III. Виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення
  11. III. Залог (заклад) движимости, ипотека движимости и залог права
  12. IV. Права присвоения

ДОГОВІР №____

 

Про проходження виробничої практики, стажування студентів

Миколаївського національного аграрного університету за кордоном

 

м. Миколаїв "____" ___________20__ р.

 

Миколаївський національний аграрний університет, в особі ректора Шебаніна В’ячеслава Сергійовича, що діє на підставі Статуту та іменований в подальшому «Університет», з однієї сторони, та приватним підприємством «Фін Агро Консалтинг», в особі директора Бойчука Андрія Аркадійовича, що діє на підставі статуту в подальшому «Виконавець» з другої сторони, та __________________________________________ _______________________________________________________________________________ іменований в подальшому «Студент», з третьої сторони, уклали даний договір про наступне:

 

 

Предмет договору

1.1. Предметом договору єприйняття Університетом і Виконавцем зобов’язань по організації виробничої практики, стажування Студента за кордоном відповідно до Програми практики, розробленої кафедрами університету (далі по тексту «Програма»).

 

Права й обов’язки Університету

2.1. Обов’язки:

2.1.1. Формувати наказ на проходження Студентом практики за кордоном, здійснювати супровід практики Студента відповідно до Програми.

2.1.2. Організувати проходження практики, стажування Студента на базі відповідних сільськогосподарських організацій, підприємств, установ зарубіжних країн через компанії-координатори, з якими встановлено партнерські стосунки у формі угод, контрактів, протоколів про наміри, договорів про співпрацю в організації та проведенні практики.

2.1.3. Призначати керівника практики від університету, здійснювати інструктаж з техніки безпеки та охорони праці, а також навчально-методичне керівництво практикою (стажуванням) силами відповідних кафедр, за якими закріплено Студента.

2.1.4. Зберігати на час проходження практики (стажування) право на отримання стипендії за результатами підсумкового контролю.

 

2.2. Університет вправі:

2.2.1. Застосовувати до студента заходи дисциплінарного впливу за порушення обов’язків, які передбачені Правилами внутрішнього розпорядку, Статутом університету та цим договором.

2.2.2. Розірвати договір в односторонньому порядку у випадку невиконання зустрічних

Зобов’язань Студента за даним договором.

 

2.3. Університет не бере на себе зобов’язань:

2.3.1. По матеріальному забезпеченню Студента під час проходження практики (стажування).

2.3.2. По оплаті страхування життя, майна Студента й оплаті медичного обслуговування.

2.3.3. По відшкодуванню збитків, заподіяних життю, здоров’ю або майну Студента, що відбулися не з вини Університету, а також супутніх витрат.

2.3.4. По оплаті проїзду до місця проходження практики, стажування.

2.3.5. По забезпеченню Студента житлом.

2.3.6. По відшкодуванню вартості програми практики, стажування та інших витрат, пов’язаних із відправкою за кордон, які несуть студенти за власні кошти.

2.3.7. По збереженню місця в гуртожитку за Студентом у разі невиконання ним пункту 4.1.10. цього договору.

2.3.8. За неправомірні дії Студента під час перебування на практиці (стажуванні).

2.3.9. За дії компанії, яка є організатором практики за кордоном згідно укладених з університетом угод та інших організацій у відношенні Студента при порушенні ним правил та вимог програми практики (стажування) за кордоном.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)