АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Штучних барвників та ароматизаторів

Читайте также:
  1. Параметри орбіт штучних супутників Землі
  2. Подолання природних і штучних перешкод .

Велика частина штучних барвників та ароматизаторів отримана з синтетичних хімічних речовин. Передбачається, що багато з цих продуктів токсичні для організму людини, іневідомо, як вони можуть позначитися на здоров'ї в майбутньому. Вони використовуються завдяки своїй дешевизні в порівнянні з справжніми, натуральними інгредієнтами. Тільки за останні 30 років споживання штучних барвників зросла в 10 разів. Щорічно споживається з продуктами кілька тисяч тонн барвників семи типів з кам'яновугільної смоли. Чотири барвника з семи провокують виникнення раку у піддослідних тварин. Вибирайте по можливості продукти без барвників і ароматизаторів.

 

ОПРОМІНЕННЯ

 

Цей процес являє собою обробку продуктів іонізуючим випромінюванням радіоактивних ізотопів кобальт-60 і цезій-137. Вважається, що випромінювання вбиває небезпечні бактерії і істотно збільшує термін зберігання продуктів. Опромінюваним об'єкт поміщається на стрічку конвеєра, що затягує його в бетонну камеру на одну-дві хвилини. Деякі дослідження, покладені FDA в основу методу опромінення, сумнівні, оскільки дослідження, проведені в інших країнах, змусили їх відмовитися від використання опромінювання. Приміром, в Угорщині 1223 дослідження по безпеці опромінення не підтвердили безпеку оброблених продуктів. Більшість з них вказують на можливість мутації, загрозу здатності дітонародження, метаболічні порушення, зміни в органах і рак, утворення безлічі вільних радикалів. В даний час дозволено опромінення м'ясних продуктів, зерна, трав і спецій. З них тільки трави і спеції, використовувані в оброблених продуктах, піддаються опроміненню.

 

КОЖЕН ДЕНЬ - ЦЕ ОДИН ДЕНЬ ВАШОГО ЖИТТЯ

 

Вищевикладена інформація повинна була показати вам, наскільки потенційно небезпечні сьогоднішні продукти. Ви можете навіть вирішити, що ми приречені або що надто пізно щось змінювати. Однак не можна забувати про приголомшливі зміцнювальних силах організму. Спробуйте прямо з сьогоднішнього дня виключити по можливості з раціону шкідливі продукти. Використовуйте добавки, що забезпечують вас безпечними і здоровими живильними компонентами; порадьтеся зі своїм фахівцем, які саме продукти очищають кров, печінку і нирки від накопичених в них токсинів. Дійте зараз, і ваше життя буде довше на роки.

 

Споживання більш якісний продукт:

ПРОСТІ ВКАЗІВКИ

Купуйте сертифіковані, органічно вирощені продукти, Коли це можливо.,, Органічно'' означає, що при вирощуванні не застосовувалися хімічні обприскувачі, інсектициди, фарбувальні агенти і консерванти.

Купуйте продукти харчування, що продаються незалежними дистриб'юторами компаній з випуску натуральних продуктів або магазинами здорових продуктів. Це продукти, чия висока поживна цінність, якість і відмінний смак перевершують їх ціну. Немає сенсу купувати комерційні продукти, нехай дешеві, але зате позбавлені всякої поживної цінності.

Читайте етикетки. Уникайте продуктів з добавками і інгредієнтами, які не можна навіть вимовити. Вчіться визначати приховані цукор і сіль.

Користуйтеся системою очищення води. Зараз випускаються і настільні і підлогові моделі. За допомогою систем очищення вода позбудеться від хлору і хлорамінів, стане придатною для пиття та приготування їжі.

Фрукти і овочі слід мити і очищати від шкірки, Так як вони часто обприскуються фунгіцидами після збору, а також покриваються восковими речовинами для додання красивого вигляду. У воду, в якій ви миєте овочі, можна додати трохи м'якого засоби для миття посуду.

Всі коренеплоди повинні бути ретельно очищені щіткою, Особливо картопля і морква. Ці продукти вже після збору додатково обприскуються пестицидами та іншими хімікатами проти гниття і проростання бульб. Завжди знімайте верхні шари з Лістьєвим зелених овочів, оскільки в зовнішніх шарах накопичується більше хімікатів, ніж у внутрішніх.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)