АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Electromotive Force and Resistance

Читайте также:
  1. FOREIGN RELATIONS AND ARMED FORCES
  2. Internal Resistance
  3. Read and translate about reinforced concrete.
  4. Read the text once more and translate it about producing recast reinforced-concrete elements.
  5. THE CITY RECEIVES HONOUR TO ITS RESISTANCE TO NAZIS
  6. The Law Enforcement Activity: Four Eras in Policing

As was previously stated, there is always a disorderly movement of free electrons within all substances, especially metals.

The electromotive force (e. m. f.) is the veiy force that moves the electrons from one point in an electric circuit towards another. In case this e. m. f. is direct, the current is direct. On the other hand, were the electromotive force alternating, the current would be alternating, too. The e. m. f. is measurable and it is the volt that is the unit used for measuring it.

One need not explain to the reader that a current is unable to flow in a circuit consisting of metallic wires alone. A source of e. m. f. should be provided as well. The source under consideration may be a cell or a battery, a generator, a thermocouple or a photocell, etc.

In addition to the electromotive force and the potential difference reference should be made here to another important factor that greatly influences electrical flow, namely, resistance. So, to resistance shall we turn our attention now. The student probably remembers that all substances offer a certain amount of opposition, that is to say resistance, to the passage of current. This resistance may be high or low depending on the type of circuit and the material employed. Take glass and rubber as an example. They offer a very high resistance and, hence, they are considered as good insulators. Nevertheless, one must not forget that all substances do allow the passage of some current provided the potential difference is high enough.

One should mention in this connection that certain factors can greatly influence the resistance of an electric circuit. Among them we find the size of the wire, its length, and type. In short, the thinner or longer the wire, the greater is the resistance offered. Besides, could we use a silver wire, it would offer less resistance than an iron one.

 

 

Переклади текстів

 

Електрична схема є предметом для розгляду в в цьому тексті. Але що ж вище термін насправді означає? Ми знаємо, що ланцюг, щоб бути повний шлях, який несе струм від джерела живлення до навантаження, а потім здійснює його знову від навантаження, назад в джерело.

Мета електричного джерела, щоб виробляти необхідне електрорушійну силу, необхідну для протікання струму через контур.

Шлях, по якому подорожі електрони повинні бути повними в іншому випадку електроенергія не може подаватися від джерела до навантаження. Таким чином ми закриваємо ланцюг при переході на нашому електричної лампи.

Якщо ланцюг розривається або, як ми зазвичай говорять "відкрив" в будь-якому місці, в даний час, як відомо, зупинити скрізь. Таким чином, ми порушуємо ланцюг при переході від наших електричних приладів. Взагалі кажучи струм може проходити через тверді провідники, рідин, газів, вакууму, або будь-якої їх комбінації. Це може текти в свою чергу над лініями електропередач від електростанцій через трансформатори, кабелі та комутатори, через лампи, нагрівачі, двигуни і так далі.

Існують різні види електричних ланцюгів, такі як: відкрита ланцюг, замкнутого ланцюга, ланцюгів серії, паралельних ланцюгів і коротких замикань.

Щоб зрозуміти різницю між ланцюгами схеми не важко взагалі. Коли електричні пристрої з'єднані так, що струм тече від одного пристрою до іншого, кажуть, що вони повинні бути з'єднані послідовно. У таких умовах струм є однаковим у всіх частинах схеми, так як існує тільки один шлях, по якому може протікати. Електрична дзвін схема вважається tvnical examole з послідовного ланцюга. У oarallel ланцюга orovides два або кілька шляхів для проходження струму. Схема розділена таким чином, що частина струму протікає через один шлях, і частина через іншу. Лампи в своєму номері і вашому будинку, як правило, з'єднані паралельно.

Тепер звернемо увагу на короткого замикання. Він виробляється, коли струм дозволили повернутися до джерела живлення без контролю і без робити роботу, яку ми хочемо, щоб це зробити. Коротке замикання часто є результатом пошкодження кабелю або проводу вини. За певних умов, коротка може призвести до пожежі, тому що струм тече, де він не повинен був текти. Якщо поточна витрата занадто великий запобіжник повинен бути використаний в якості захисного пристрою, щоб зупинити струму. Запобіжник повинен бути встановлений в кожному замикання • де є небезпека перевантаження лінії. Потім весь струм до відправки проходитиме через запобіжник.

Коли коротке замикання або перевантаження викликає більший струм текти, ніж вантажопідйомністю дроти, дріт нагрівається і підпалює ізоляції. Якщо потік струм більше пропускної здатності запобіжника, запобіжник плавиться і розмикає ланцюг.

 

 

Провідники й ізолятори

Всі речовини, є можливість проведення електричного струму, однак, вони сильно розрізняються за легкості, з якою струм може проходити через них. Метали, наприклад, проводити електрику з легкістю в той час як гума не дозволяє їй вільно текти. Таким чином, у нас є провідники та ізолятори.

Що означають терміни «провідники» і «ізолятори» означає? Речовини, через які електрику легко передається називаються провідниками. Будь-який матеріал, який сильно опирається електричний струм відомий як діелектрик. Давайте спочатку звернемося до провідності, тобто здатність диригента проходження електричних зарядів. Чотири фактори провідність залежить від того, є: розмір дроту, використовуваної, її довжина і температури, а також вид матеріалу, що використовується.

Це не важко зрозуміти, що велика вода труба може пройти більше води, ніж маленькою. Таким же чином, великий провідник буде витримувати струм більш легко, чим тонше один. Цілком зрозуміло також, що текти через короткий провідника, звичайно, легше для струму, ніж через один довгий, незважаючи на що вони були зроблені з аналогічного матеріалу. Таким чином, довше дріт, тим більше його опозиція, тобто опір, з проходженням струму.

Як вже згадувалося вище, існує велика різниця в провідній здатності різних речовин Наприклад, майже всі метали хороші електричні провідники струму. Проте, мідь проводить струм більш вільно, ніж залізо, срібло, в свою чергу, є кращим провідником, ніж мідь.

Взагалі кажучи, мідь є найбільш широко використовуваної провідник. Саме тому з електричним приводом пристрої у вашому будинку підключені до розетки на мідних проводів. Справді, якщо ви читаєте цю книгу за допомогою електричного світла лампи і хтось тягне металевого дроту з розетки, світло згасне відразу. Електрики не було вимкнено, але він не має шлях, щоб з розетки на ваш електричної лампи. Плавні електрони не можуть подорожувати в просторі і потрапити в електричним приводом пристрій, коли ланцюг розривається. Якщо ми використовуємо мотузку замість металевого дроту, ми будемо також виявите, що струм припиняє текти. Матеріал, як рядок, яка чинить опір потік електричного струму називається

ізолятор.

Є багато видів ізоляції, використовувані для покриття проводів. Вид використовувати, залежить від цілей провід або шнур, призначених для. Ізоляційні матеріали ми eenerallv використання для покриття проводів гумові, азбест, скло, гумки та інші. Гума покриті бавовни, або поодинці гуми є ізоляційним матеріалом, як правило, використовується для покриття настільна лампа шнури і радіо шнури.

Скло є діелектриком, щоб бути часто бачили на полюсах, які несуть телефонні дроти на міських вулицях. Гірлянди ізоляторів зі скла, як правило, відсторонений від веж високовольтних ліній ". Одним з найбільш важливих ізоляторів всього, однак, є повітря. Саме тому Лінія електропередачі дроти оголені дроти залежно від повітря, щоб тримати струм від витоку геть.

Проведення матеріали аж ніяк не єдині матеріали, щоб грати важливу роль в області електротехніки. Там, безумовно, повинен бути провідник, що це шлях, уздовж якого електрику подорожувати і повинно бути ізолятори утримуючи його від витоку від провідника.

 

Трансформатор являє собою пристрій для зміни електричного струму від одного напруги до іншого. Справді, він використовується для збільшення або зменшення напруги. Простий трансформатор є свого роду індукційної котушки. Добре відомо, що у своєму звичайному вигляді він не має рухомих частин. В цілому, це вимагає дуже мало обслуговування за умови, що це не неправильно і не пошкоджений блискавкою.

Можна сказати, що головні частини трансформатора є дві обмотки, тобто котушки, і залізний сердечник. Вони називають котушку, яка поставляється з струмом "первинної обмотки", або просто "первинний", для стислості. Обмотка з яких вони приймають струм називають "вторинної обмотки" або "вторинний", для стислості. Це не для вас в новинку, що колишній підключений до джерела живлення, причому останній, підключеного до навантаження.

Коли число витків дроту на вторинному такий же, як числа на основний, вторинний напруга таке ж, як первинного, і ми отримуємо те, що називається трансформатор "один-до-одного". У випадку, однак, число витків на вторинній обмотці більше, ніж на первинному, вихідна напруга більше вхідної напруги і трансформатор називається підвищувальний трансформатор. З іншого боку, число витків вторинної обмотки будучи в меншій кількості, ніж первинного, трансформатор відомий як понижуючий трансформатор.

Трансформатор працює однаково добре для збільшення напруги і зменшити його. До речі, описаний вище процес повинен незначна кількість енергії. Важливо відзначити, що пристрій знаходиться на розгляді не буде працювати на постійному струмі але він досить часто використовується в ланцюгах постійного струму.

Всі радіоприймачі і всі телевізори, як відомо, використовувати два або більше видів трансформаторів. Це знайомі приклади, що показують, що електронне обладнання не може обійтися без трансформаторів.

 

Електрорушійна сила і опір

Як раніше було зазначено, що завжди є безладно рух вільних електронів в межах всіх речовин, особливо металів.

Електрорушійна сила (ЕРС) є veiy сила, яка переміщує електрони з однієї точки в електричному ланцюзі до іншої. У разі, якщо цього е. м. е. прям, струм прямої. З іншого боку, були електрорушійна сила змінний струм буде змінний, теж. Е. м. е. вимірна і є вольт, що цей пристрій використовується для вимірювання.

Не потрібно пояснити читачеві, що струм не в змозі текти в ланцюзі, що складається з металевих дротів поодинці. Джерело е. м. е. повинні бути забезпечені також. Джерело розглянутий може являти собою клітку або батарея, генератор, термопарою або фотоелемент, і т.д.

На додаток до електрорушійної сили і потенційної посиланням різниця має бути зроблено тут, щоб ще одним важливим фактором, який робить великий вплив електричного потоку, а саме опір. Таким чином, щоб опір має звернемо увагу зараз. Студент, ймовірно, пам'ятає, що всі речовини запропонувати певну кількість опозиції, тобто сказати, опір, з проходженням струму. Це опір може бути високою або низькою залежно від типу схеми і використовуваного матеріалу. Візьмемо скло і гуму як приклад. Вони пропонують дуже високу стійкість і, отже, вони вважаються хорошими ізоляторами. Проте, не слід забувати, що всі речовини, дійсно дозволяють проходження деякого струму за умови, що різниця потенціалів досить висока.

Слід відзначити в цьому зв'язку, що деякі фактори можуть значно впливати на опір електричного кола. Серед них ми знаходимо розмір дроти, його довжину і тип. Коротше кажучи, розріджувач або довше дріт, тим більше опір пропонуються. Крім того, ми можемо використовувати срібну дріт, що запропонує менший опір, ніж залізної одного.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)