АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вихідні дані для розрахунку витрат на оплату праці

Читайте также:
  1. A. Працівники бригад постійної готовності другої черги
  2. A. Працівники бригад постійної готовності першої черги
  3. A. У лікувально-профілактичних установах медичними працівниками – лікарями вузької спеціалізації.
  4. II. Витрата бланків
  5. А) Методи розрахунку
  6. а) Міжнародний поділ праці.
  7. Алгоритм розрахунку ефемерид навігаційного супутника GPS на даний момент часу
  8. Альтруїзм-егоїзм — вихідні принципи родового життя
  9. Аналіз витрат підприємства за видами діяльності (структурно-динамічний та факторний аналіз витрат)
  10. Аналіз зисків та витрат при інвестиціях в освіту
  11. Аналіз праці та її оплати.
  12. Атестація робочих місць за умовами праці

Економічна частина

 

Завданням дипломного проекту є розроблення технології створення фосфоресцентних OLED. Альтернативою рідкокристалічним засобам відображення інформації являються появившись в останні роки плоскі активні (випромінюючі світло) дисплеї на основі органічних світло випромінюючих структур (OLED). Привабливість і вагомий прогрес в розвитку таких структур пояснюються рядом їх особливих переваг, які позволяють використовувати їх не тільки в предметах відображення інформації, а й в елементах підсвітки рідкокристалічних дисплеїв, а також і як джерело освітлення. Наприклад, високо інформаційні дисплеї на OLED-структурах відрізняються малою товщиною(до 1 мм), високим контрастом, широким кутом обзору, низьким споживанням енергії, можливістю формування гнучких екранів. В це й же час переваги їх як елементів підсвітки рідкокристалічних дисплеїв заключається на можливості побудови рівномірно випромінюючого білого світла тонкоплівкової структури порівняно великої площі з низьким енергоспоживанням.

При розвитку технології виробництва OLED-структур і підвищення їх енергетичної ефективності (більш як 70лм/Вт), а також зі збільшенням терміну служби 50 000 годин, зявляється можливість заміни низькоефективних ламп розжарювання на тонкоплівкові випромінюючі світло панелі, а також можливість створення нових принципів побудови плоских освітлюючих систем.

 

 

 

Розрахунок витрат на виконання НДР

 

Витрати на виконання НДР щодо дослідження сигналу електронного вимірювача тиску розраховуються шляхом складання калькуляції кошторисної вартості НДР за наступними статтями:

1. Витрати на оплату праці;

2. Відрахування на соціальні заходи;

3. Матеріали;

4. Витрати на використання комп’ютерної техніки;

5. Накладні витрати;

6. Інші витрати.

 

Розрахунок витрат на оплату праці

 

До цієї статті належать витрати на основну та додаткову заробітну плату науковому керівнику, студенту, консультанту з питань економіки, консультанту з питань охорони праці, обчислені за посадовими окладами та відрядними розцінками для робітників, включаючи преміальні виплати. Вихідні дані наводяться у табл. 1.1.

 

Таблиця 1.1

Вихідні дані для розрахунку витрат на оплату праці

№ п/п Посада виконавців Місячний оклад, грн. Середньоденна ставка, грн/дн
  Керівник наукового дослідження    
  Лаборант   104,76
  Інженер   119,05
  Студент   33,33

 

Витрати на оплату праці розробників проекту визначаються за формулою: , (1.1)

де nij – чисельність розробників і -ої спеціальності j -го тарифного розряду, які приймають участь в проектуванні, чол.; tij – час, котрий затрачений на розробку проекту співробітника і -ої спеціальності j -го тарифного розряду, днів; Cij – денна заробітна плата і -ої спеціальності j -го тарифного розряду, грн., яка визначається за формулою:

, (1.2)

де Cij – основна місячна заробітна плата розробника і -ої спеціальності j -го тарифного розряду, грн.; h – коефіцієнт, що визначає розмір додаткової заробітної плати (при умові наявності доплат); р – середня кількість робочих днів у місяці (приймаємо 21 р.д.).

Таблиця 1.2


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)