АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВЧЕНІ конференцій та семінарів

Читайте также:
  1. Вчені – дослідники теорії ігор
  2. Перелік нормативно-правових актів рекомендованих при вивчені курсу

Наукова конференція є конференція для дослідників (не завжди вчені), щоб представити і обговорити свої роботи. Разом з академічними або наукових журналах, конференцій забезпечити важливий канал для обміну інформацією між дослідниками.

Як правило, робота представлена ​​у вигляді коротких короткими презентаціями тривалістю від 10 до 30 хвилин, як правило, в тому числі обговорення. Робота може бути в комплекті в письмовій формі як наукових робіт і опублікований у матеріалах конференції. Часто зустрічаються один або кілька основних доповідачів (зазвичай вчені з деякого положення), представляючи лекцію, яка триває годину або близько того, і які, ймовірно, буде рекламуватися до початку конференції. Панельні дискусії, круглі столи з різних питань, семінари можуть бути частиною конференції, то останні особливо, якщо конференція, пов'язані з виконавського мистецтва.

Потенційні доповідачі зазвичай просять представити короткий реферат їх подання, який буде розглянуто перед презентація приймається на засіданні. Деякі дисципліни вимагають доповідачів представити документ близько 12-15 сторінок, який є рецензування членами програмного комітету чи суддів, що обираються ними.

У деяких дисциплін, таких як англійська та інші мови, він є загальним для доповідачів для читання з підготовленого сценарію. В інших дисциплін, таких як природничих наук, провідні, як правило, засновують свої розмови навколо візуального представлення, який відображає показники і результати досліджень.

Велика зустріч, як правило, називається конференція, а менша називається семінар. Вони могли б бути однопутной або кілька треків. де перший має тільки один сеанс в той час, в той час як кілька зустріч трек має кілька паралельних сесій з динаміками в окремих кімнатах, що говорять одночасно.

Залежно від теми конференції, соціальні чи розважальні заходи також можуть бути запропоновані, якщо це досить велика конференція академічних видавництв може створювати дисплеї, що пропонують книги зі знижкою. При великих конференцій, ділових зустрічей для наукових товариств або груп інтересів може мати місце.

Наукові конференції діляться на три категорії:

1) тематичний конференція, невеликі конференції, організовані навколо конкретної теми;

2) Генеральна конференція, конференція з більш широким фокусом, з сесіями з широкого кола тем. Ці конференції часто проводяться регіональними, національними або міжнародними науковими товариствами і проводиться щорічно або на якийсь інший регулярній основі;

3) професійна конференція, великі конференції не обмежуючись вчених, але з академічно питань, пов'язаних с.

Конференції зазвичай організовуються або за допомогою наукового товариства або групою дослідників із загальними інтересами. Великі збори можуть бути оброблені від імені наукового товариства з а Професійний організатор конференцій. Зустріч оголошується шляхом в «Виступити з доповіддю» або «Call тез)), в якому перераховані теми зустрічі і розповідає потенційних доповідачів, як для представлення своїх тез або паперу. Все частіше вистави відбудеться в Інтернеті за допомогою керованих послуг, таких як Спільнота наук або Оксфорд Тези доповідей.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)