АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

професійна конференція

Читайте также:
  1. Активність в конференціях, семінарах, МО
  2. Глава 2.1. Конференція студентів Університету.
  3. Глава 3.1. Конференція студентів структурного підрозділу Університету.
  4. Глава 4.3. Конференція студентів гуртожитку.
  5. ДРУГА ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
  6. Міжнародна Інтернет конференція
  7. Освіта і професійна підготовка інвалідів
  8. ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ СПЕЦІАЛІСТА СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ
  9. Професійна культура юриста
  10. Розділ 2. Аналіз динаміки трансформації інформаційної політики Ради Європи (на прикладі Європейських міністерських конференція РЄ).
  11. Юридична діяльність та професійна діяльність юристів. Професія юриста

Професійна конференція є місцем зустрічі професіоналів в даній темі або професії, вирішенні організаційних питань, питань, що стосуються статусу професії та наукових або технічних розробок. Він відрізняється від наукової конференції у тому, ширші цілі, і зазвичай набагато більш широкий відвідуваність. Вони, як правило, за підтримки професійного співтовариства в області, і, як правило організовані за національною ознакою.

Деякі з них міжнародні, як правило, організована федерацій або груп національних товариств з предмету. Деякі місцеві, що зазвичай надаються штатом, провінцією або інших місцевих секцій національного органу. Вони часто проводяться щорічно, або на якийсь інший регулярній основі. Деякі з найбільших товариств тримати більше одного року. Інші проводяться як один раз події, і, як правило, присвячений конкретній темі.

Семінари

Семінар, взагалі, це форма навчального навчання, або в одному з університетів або пропонованих комерційної або професійної організації. Вона має функцію об'єднання невеликих груп для повторюваних нарад, приділяючи особливу увагу кожен раз на тій чи іншій темі, в якій кожен з присутніх пропонується активно брати участь. Це часто досягається за рахунок постійної сократівського діалогу з лідером семінару або інструктора, або через більш формальної презентації дослідження. Як правило, учасники не повинні бути новачки в розглянутій області (в університеті, класи семінару, як правило, зарезервовані для старшокласників Vear). Ідея системи семінару є ознайомлення студентів більш широко з методикою їх обраною темою, а також дозволить їм взаємодіяти з прикладами практичних проблем, які завжди виникнути під час процесу науково -дослідної роботи. По суті, це місце, де обговорюються призначені свідчення, питання можуть бути підняті і дебати проводилися. Це відносно неформальний характер, принаймні, у порівнянні з лекційної системи академічного навчання.

Дійсно, важливо відзначити, що в деяких європейських університетів, семінар може бути велике курс лекцій, особливо коли проводиться відомий мислитель (незалежно від розміру аудиторії або обсягу участь студентів в обговоренні).

Призначення для тексту

Дайте відповідь на наступні питання:

1. Зараз будь-яка наукова конференція створена для?

2. Що люди зазвичай роблять на наукових конференціях?

3. Які форми подання наукових робіт?

4. Які зустрічі називаються семінари?

5. У чому різниця між одноколійних і multipJe-трек семінарів?

6. Які соціальні або розважальні заходи також можуть бути запропоновані на конференціях?

7. Які категорії у наукових конференцій потрапляють в?

8. Як професійна конференція відрізняється від академічної один?

9. Хто професійні конференції зазвичай спонсорується?

10. Яка форма академічного навчання ми називаємо семінар?

11. Які вимоги до учасників будь-якого навчального семінару?

12. Яка ідея стоїть за системою семінару?

Провести наступні слова і словосполучення на український: світ (міжнародний, науково -дослідних, регулярний, щорічний) конференц- (симпозіум, семінар); скликати конференцію; церемонії відкриття; область (теми, теми, сюжети, тематики, звичайно) з конференції; провести (для організації, для запуску) конференцію; під егідою; розташування (місце) конференції; точна дата; укласти, щоб закрити конференцію; заздалегідь; затвердити дату конференція; учасник (учасник); взяти участь (участь); заявка; анкета; щоб заповнити анкету; підписати; рукопис; копія; розгляд (угод) з конференції; дошка оголошень; довідкове бюро; Реєстраційний внесок; звільнити від сплати реєстраційного внеску; громадські заходи;

письмове запрошення; усне запрошення; офіційне запрошення; запросити; відмовитися (зниження, збавте, вважають, прийняти) запрошення; довгострокові (короткий, попередній, поточний) програма; проект; розробити програму; запропонувати програму; відповідно до програми; голова (голова, голова); заступник голови; головування; новообраний; головувати на конференції, бути в кріслі; виступати в якості запрошений (пленарне, головний, основний) динамік; список ораторів; стендова доповідь; сесія; майстерня; обговорення; дебати; важливо (терміново, печіння, життєво) питання (справа); точка зору (точки зору); повістка дня; щоб включити до порядку денного; строк; хвилин.

Заповніть пропуски:

1. Наукова конференція конференц дослідники представити і обговорити свої роботи.

2. Зусиль академічних або наукових журналів, конференцій забезпечити важливий канал

обмін інформацією дослідники.

3. Як правило, робота представив форми короткі презентації тривалістю ___ 30 жовтня

хвилин, як правило, в тому числі обговорення.

4. Залежно тему конференц соціальні чи розважальні заходи, можливо, також

бути запропоновані.

5. Конференції зазвичай організовуються або наукове товариство або групу _

Дослідники спільний інтерес.

6. Професійна конференція є місцем зустрічі професіоналів даного об'єкта або

професія.

7. Вони, як правило, спонсорські професійне співтовариство поле, і як правило, організувала національну основу.

8. Інші вважали, як один раз події, і, як правило, присвячений конкретній темі.

9. Вона має функцію __ об'єднуючи невеликі групи повторюваних нарад, приділяючи особливу увагу

кожен раз, коли деякі конкретним суб'єктом.

10. Як правило, учасники не повинні бути початківці обговорення полі.

11. Це відносно неформальний характер, хоча б у порівнянні _ система лекція академічна

інструкція.

12. деякі європейські університети, семінар може бути велике курс лекцій, особливо

коли провели відомий мислитель.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)