АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Результати, отримані під час практики

Читайте также:
  1. Место и роль ТГП в системе юридических наук. Ее значение для юридической науки, образования и практики.
  2. Ознакомление и характеристика базы практики.
  3. Органи місцевого самоврядування, місцеві державні адміністрації, судові та правоохоронні органи, підприємства, установи та організації, які є базами виробничої практики.
  4. Период прохождения практики.
  5. Під час роботи з персональним комп’ютером повинні бути дотримані наступні вимоги.
  6. Підчасроботизперсональнимкомп’ютеромповиннібутидотриманінаступнівимоги.
  7. Подведение результатов практики.
  8. Порівняльна характеристика основних підходів у теорії лідерства (сфери досліджень; основні результати, здобутки та недоліки).
  9. Пример из судебной практики.
  10. Принципы работы текстолога: опыт отечественной науки и издательской практики.
  11. ПРОИЗВОДСТВЕННОЙ ПРЕДДИПЛОМНОЙ ПРАКТИКИ.

Національний Університет Біоресурсів і Природокористування України

Кафедра молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки

ЗВІТ З ПРАКТИКИ ПО МІКРОБІОЛОГІЇ

Вірус огіркової мозаїки.

Огірки та їх мікробіологічні добрива.

Виконала:

Студентка 2 курсу 2 групи

Ф-т Біотехнології

Севрук А.Г.

Перевірив:

Кошевський І.І.

 

 

Київ 2013

Зміст

Вступ.

Основні напрямки досліджень.

Результати, отримані під час практики.

Висновок.

Список використаної літератури.

Вступ

Мікробіоло́гія — розділ біології, що займається вивченням мікроорганізмів, в основному вірусів, бактерій, грибків, одноклітинних водоростей і найпростіших. Ця різнорідна, штучно об'єднана група мікроскопічно малих організмів складає предмет однієї науки в силу того, що для їхнього вивчення використовуються методи, спочатку розроблені для дослідження бактерій. В основі мікробіологічних методів лежить одержання чистих культур, вирощених з однієї клітини. (Способи культивування клітин багатоклітинних організмів теж запозичені з бактеріології.) В курси медичної мікробіології включають також імунологію та вивчення більш великих паразитів, таких, як черви і комахи.

Основні напрямки досліджень

· Дослідження загальних закономірностей життєдіяльності всіх класів мікроорганізмів, їх систематики, генетики, молекулярної біології та фізіолого-біохімічних властивостей. Визначення ролі і значення мікроорганізмів у кругообігу речовин.

· Вивчення фундаментальних основ біологічної активності мікроорганізмів з метою її регуляції.

· Вивчення екології, систематики мікроорганізмів та виявлення видів і штамів для розроблення біотехнологічних процесів.

· Розроблення теоретичних основ одержання нових антибіотиків та інших біологічно активних речовин для боротьби з бактеріальними, грибковими й вірусними захворюваннямилюдини, тварин і рослин.

· Дослідження фізіології та систематики грибів, токсино- і антибіотикоутворення у ґрунтових, фітопатогенних та інших грибів.

· Вивчення ролі і значення мікроорганізмів у формуванні структури ґрунту, його родючості, в живленні рослин.

Результати, отримані під час практики.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)