АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Міжпальцеві складки чисті

Читайте также:
  1. Нормы наиболее часто используемых туристами продуктов для расчета раскладки
  2. Щито - черпаловидная (голосовая) – мышца, которая вместе с покрывающей ее слизистой оболочкой образует истинные голосовые связки (складки)

Ріст брів, вій щільний, трофіка не порушена.

Ріст пушкового волосся помірний.

НБ! Може бути гірсутизм – ріст волосся у дівчат по чоловічому типу.

Слизові оболонки

  • Склери

Склери білі (з голубим відтінком). Голубого відтінку, істеричності, субіктеричності не виявлено. Ін’єкції судин не виявлено.

  • Кон’юнктиви

Кон’юнктиви рожеві, вологі, чисті. Гіперемії, блідості, сухості, висипів, зернистості не відмічається. Відділяємого серозного \ гнійного \ геморагічного не виявлено.

  • Порожнина рота

Червона кайма губ \ облямівка достатньо яскрава. Слизова присінку рота рожева, волога, чиста. Гіперемії, крововиливів, афт, молочниці не виявлено. Плям Філатова не знайдено = не відмічається.

НБ! Плями Філатова – рання ознака кору (плямки як крупа манки біленькі обведені навколо рожево-червоним)

  • Тверде і м’яке піднебіння

Слизова твердого та м’якого піднебіння рожева, волога, чиста. Ін’єкції судин не виявлено. Висипів, гіперемії краю не відмічається. Жовтяниці твердого піднебіння не виявлено.

  • Мигдалики

Мигдалики в нішах, не гіперплазовані \ гіперплазія І, ІІ, ІІІ, ІV ступенів, не розрихлені, не гіперемовані, /без нашарувань/. Або пиши – Нашарувань немає.

  • Задня стінка глотки

Задня стінка глотки рожева, волога, чиста. Гіперемії, ін’єкції судин, зернистості не виявлено. Відділяємого не виявлено.

 

За вухами почервоніння, мацерації не відмічається.

Шия

Шкіра шиї блідорожева \ тілесна \ смаглява \ засмагла. Іктеричності, ціанозу не виявлено. Первинних чи вторинних, запальних чи незапальних елементів висипу не виявлено. Лущення не відмічається.

Тулуб

Шкіра тулубу тілесного кольору \ і т.д. Іктеричності, ціанозу не виявлено. Первинних \ вторинних елементів висипу не відмічається. Ріст пушкового волосся помірний. Локальної гіперемії не виявлено.

Кінцівки

РУКИ

Шкіра верхніх кінцівок блідо-рожева \ тілесна \ смаглява \ засмагла. Іктеричності, ціанозу, акроціанозу не виявлено. Мармуровий малюнок не відмічається. Ріст пушкового волосся помірний. Ознак висипу, рубців не виявлено.

Чи є рубці – якщо є, то описують.

НБ! Зовнішня поверхня лівого плеча – рубці від вакцинації.

План опису рубця:

  1. Форма довга чи округла
  2. Розмір
  3. Краї рівні чи розрихлені
  4. Колір білий \ тілесний \ червоний
  5. Атрофований \ гіпертрофований \ врівень зі шкірою
  6. Локалізація

Над великими суглобами шкіра не змінена, гіперкератозу не відмічається.

Міжпальцеві складки чисті.

Придатки шкіри

Нігтьові пластинки гладенькі \ шерхуваті, напівпрозорі \ смугасті \непрозорі, з рівним краєм \ з вищербленим краєм. Пошаровості, ознак ламкості нігтів не відмічається. Деформації нігтів у вигляді годинникових скелець не виявлено.

НОГИ

Аналогічно

Шкіра нижніх кінцівок блідо-рожева \ тілесна \ смаглява \ засмагла. Іктеричності, ціанозу, акроціанозу не виявлено. Мармуровий малюнок не відмічається. Ріст пушкового волосся помірний. Ознак висипу, рубців не виявлено.

На передній поверхні гомілки можут бути поодинокі або множинні крововиливи в різних стадіях зворотнього розвитку. За наявності – описують.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)