АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Коли дія наркотику закінчитися, людина захоче ще

Читайте также:
  1. Людина воістину є царем звірів, бо жоден із них не може зрівнятися з нею в жорстокості.
  2. На директора Антикорупційного бюро претендує людина, пов’язана з фігурантами справ Гонгадзе та Лозінського
  3. Прийняття викупної жертви Ісуса Христа, в результаті чого людина отримує прощення гріхів і запечатується Святим Духом обітниці.
  4. Робоча сила — сукупність фізичних та розумових здібностей, якими володіє людина і використовує щоразу, коли виробляє будь-які економічні блага.
  5. У цих умовах людина діє за трьома варіантами.

Всі наркотики впливають на розум.

Коли людина думає про що небудь, вона користується картинками зі своєї пам'яті. Таку «розумову картинку» легко побачити самому. Якщо ви заплющите очі на кілька секунд і подумаєте про кішку, то побачите зображення кішки. Розум записує кожну секунду 25 картинок й зберігає їх для вирішення життєвих проблем.

Зазвичай, коли людина згадує щось, інформація приходить до неї з картинок її розуму дуже швидко.

Але наркотики затуманюють ці картинки, вони роблять їх безглуздими й розпливчастими, утворююь «порожнечі» в розумі.

Коли людина намагається отримати інформацію з такої каламутній маси, їй це не вдається. Наркотики роблять людину загальмованою й дурною. Це може служити причиною невдач у житті. Коли в людини невдачі в житті, щож, вона тоді захоче. НАРКОТИКІВ!

Люди вживають наркотики, щоб позбутись неприємних відчуттів.

 

Ті, хто вживають наркотики, намагаються позбутись болю, або небажаних відчуттів з нудьгою включно. Щоб зрозуміти, чому людина вживає наркотики, треба знати що з нею було не так до початку їх прийому.

Можливо, це була проблема зі здоров'ям, що заподіює біль.

 

Можливо, їй хотілося почуватись щасливішою.
Або, можливо, їй було просто нудно.

 

 

Наркотики - це тимчасове рішення від небажаних відчуттів. Щоб знайти справжнє рішення, людині необхідно знайти першопричину.

 

 

Коли дія наркотику закінчитися, людина захоче ще.

Коли дія будь-якого наркотику минає, біль або неприємні відчуття повертаються з більшою силою, ніж раніше.

Якщо у когось була проблема, яка змушувала вживати наркотики... скажімо, «надмірне нервування» щоб заговорити з кимось на вечірці...

 

Коли дія наркотику минула, відчуття нервовості стало сильніше, ніж раніше... і їй захотілося ЩЕ наркотику, щоб заспокоїтися.

Проблема спілкування з людьми не зникне доти, доки вона не подолає свою сором'язливість і не ЗМОЖЕ спілкуватися з людьми, що з наркотиками, що без них.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)