АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Опустити основу приймача і закрити кришку ствольної коробки

Читайте также:
  1. C. Закритий масаж серця
  2. б) При якій ціні товару фірма повинна закрити виробництво?
  3. Выявляются принципы научного познания, которые легли в основу формирования и организации научного мышления.
  4. Засновники закритих акціонерних товариств до дня скликання установчих зборів повинні внести не менше 50 відсотків номінальної вартості акцій.
  5. МАРКСИЗМ усматривает в материальном производстве основу существования и развития общества.
  6. Основу вторинного ринку становить фондовий ринок: біржовий та позабіржовий або організований і неорганізований.
  7. Прочтите рассуждения Питирима Сорокина о главнейших школах в области социологии и поясните, что положено в их основу
  8. Утворення випинання «здуття», що свідчить про надходження розчину в підшкірну основу.
  9. Форма пасивної бездіяльності - коли особа, для того щоб не допустити протиправної поведінки, повинна вчинити позитивні дії, але вона з якихось причин це не робить.
1. Приєднати ствол. Уставити ствол казенною частиною в ствольну коробку (стежити, щоб замикач ствола був зрушений уліво до відмови) і, сполучаючи патрубок газової камери з трубкою газового поршня, дослати ствол назад до упору; закріпити ствол, зрушивши замикач вправо, а рукоятку кулемета повернути вліво.  
2. Приєднати ударник до затвора. Узяти затвор у ліву руку, увести передній кінець ударника в канал затвора і, просуваючи його вперед, приєднати до затвора.  
3. Приєднати затвор до затворної рами. Узяти затворну раму в ліву руку, а затвор у праву; вставити затвор циліндричною частиною в канал затворної рами, направляючи виступ ударника в паз для відбивного виступу, просунути затвор назад і повернути вліво до упору (ведучий виступ затвора при цьому ввійде у фігурний виріз затворної рами); просунути затвор уперед.  
4. Приєднати затворну раму з затвором до ствольної коробки. Узяти затворну раму за витягач правою рукою так, щоб затвор утримувався великим пальцем у передньому положенні. Лівою рукою взяти кулемет за пістолетну рукоятку, вказівним пальцем натиснути на спусковий гачок, правою рукою ввести в ствольну коробку затворну раму з газовим поршнем; просунути затворну раму вперед до упору.
5. Приєднати зворотно-бойову пружину з направляючим стержнем. Узяти направляючий стержень у праву руку і надягти на нього зворотно-бойову пружину так, щоб перший виток пружини увійшов у кільцеву проточку опорної втулки). Утримуючи кулемет лівою рукою за пістолетну рукоятку, правою рукою ввести направляючий стержень зі зворотно-бойовою пружиною в канал затворної рами; стискаючи зворотно-бойову пружину, подати направляючий стержень вперед і опустити вниз до упору; увести виступ направляючого стержня в отвір приклада.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)