АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

I. Дайте англійські еквіваленти для наступних слів і словосполучень

Читайте также:
  1. VI. Вставьте в текст пропущенные слова и словосочетания. Дайте им определения.
  2. Б) Задайте въпроси към трансформирания текст.
  3. Вправа 10. Утворіть множину наступних іменників: Зробіть переклад.
  4. Всегда соблюдайте следующее.
  5. Глава 5. Дайте возможность человеку спасти свое лицо.
  6. Глава 5.Дайте возможность человеку спасти свое лицо.
  7. Глава 7. Дайте собаке хорошее имя.
  8. Глава 7.Дайте собаке хорошее имя.
  9. Дайте ему ответ.
  10. Дайте клиническую оценку полученным результатам
  11. Дайте консультацию обратившимся.

Кір

Кір, як відомо, дуже заразна вірусна інфекція виробництва різних симптомів і характерним висипом. Люди заразилися на кір основному дихання в невеликих повітряно-крапельним шляхом вологи кашлянув шляхом інфікованої людини. Людина, інфікований вірусом кору вважається заразним 2 до 4 днів до появи висипу і залишається таким, поки висип зникає. Перед вакцинацією стали широко доступні, кору епідемії відбувалися кожні 2 або 3 роки, зокрема дошкільного віку та дітей шкільного віку з невеликим локальні спалахи в наступні роки. Спалахи зазвичай виникають в раніше імунізації підлітків і молодих людей, а також у маленьких дітей. Жінка, яка була кір або були вакциновані проходить імунітету (у вигляді антитіл) для своєї дитини, цей імунітет триває більшу частину першого року життя. Згодом, однак, сприйнятливість до кору є високою. Одне напад кору робить людину імунна на все життя.

Симптоми кору починається від 7 до 14 днів після зараження. Інфікована людина спочатку розвивається лихоманка, нежить, біль у горлі, сухий кашель, і червоні очі. Крихітні білі плями (плями Коплика), як відомо, з'являються в роті від 2 до 4 днів. М'яко сверблячі висипання з'являється від 3 до 6 днів після початку симптомів. Висип починається попереду і нижче вух і на стороні шиї, нерегулярні, плоскі, червоні області, які скоро стануть питання. Висип поширюється в межах від 1 до 2 днів в багажник, ІНС, і ноги, так як вона починає зникати на обличчі.

На піку хвороби, людина відчуває себе дуже погано, висип вельми обширна, і температура може перевищити 40 ° C. У 3 до 5 днів, температура падає, людина

починає відчувати себе краще, а що залишилися висип швидко зникає. Діагноз грунтується на характерних симптомів і характерним висипом. Ніякі спеціальні випробування проводяться.

У здорових, добре харчуються дітей, кір рідко серйозні. Тим не менш, ускладнюють бактеріальних інфекцій, таких як пневмонія або інфекція середнього вуха, зустрічаються досить часто, і люди з кором, ймовірно, будуть особливо сприйнятливі до інфекції бактеріями стрептокока. Рівня тромбоцитів в крові може стати настільки низьким, що у дитини синці і легко кровоточить, але це трапляється рідко. Мозок інфекції (енцефаліт) ускладнює приблизно 1 з 1000 до 2000 випадків. Якщо енцефаліту відбувається, він часто починається з високої температури, судоми, кома і, як правило, 2 дні через 3 тижні після появи висипу. Хвороба може бути коротким, з відновленням в 1 тиждень, або воно може бути тривалим, в результаті серйозного пошкодження головного мозку або смерть. У рідкісних випадках, підгострий склерозуючий паненцефаліт - серйозне ускладнення кору - може статися місяців до декількох років по тому, в результаті пошкодження головного мозку.

Вакцина проти кору є одним з рутинної імунізації дитинства. Вакцина, як відомо, в комбінації з епідемічного паротиту та краснухи і вводять в м'язи в області стегна або плеча.

Дитина з кором залишається теплим і затишним. Ацетамінофен або ібупрофен, можуть бути надані для зниження температури. Якщо вторинна бактеріальна інфекція розвивається, антибіотики.


Дайте відповідь на наступні питання по тексту.

1. Які хвороби кір?

2. Як відбувається інфікування людей?

3. Як довго людина з кором вважається заразним?

4. У якому випадку у новонароджених страждають від кору?

5. Хіба один напад кору роблять людину імунна на все життя?

6. Коли симптоми зазвичай починаються?

7. Які перші симптоми?

8. Коли і де з'являється висип?

9. Як людина може відчувати себе на піку хвороби?

10. Який діагноз на основі?

11. Які захворювання можуть бути кору ускладнена?


I. Дайте англійські еквіваленти для наступних слів і словосполучень.

A very contagious viral infection, small localized outbreaks, children of preschool age infected person, sore throat, rash, itching, extensive, typical symptoms, runny nose, vaccination, which is in accordance with routine procedures; susceptible to infection, prolonged illness, recovery.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)