АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Імпорт та експорт інформації

Читайте также:
  1. Актуальність проблеми надійності діючих систем криптографічного захисту інформації.
  2. АУДИТ ІСТОРИЧНОЇ ФІНАНСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ
  3. Аудит та огляд фінансової звітності та іншої історичної фінансової інформації.
  4. Балансовий метод відображення і узагальнення інформації
  5. Вибір необхідних технічних засобів (ІМ і РО) для отримання інформації про змінних технологічного процесу
  6. Вибір способів формування ООД у тих, кого навчають з теми «Класифікація способів захисту інформації», та способи реалізації
  7. використання негласних слідчих розшукових дій у доказуванні в інших цілях або передання інформації.
  8. Використання соціальної інформації
  9. Вимоги до інформації, що надає бухгалтерський облік.
  10. Висвітлення прав дитини через засоби масової інформації
  11. Вплив зовнішньої торгівлі на ВВП: графічна інтерпретація, гранична схильність до імпорту, мультиплікатор видатків у відкритій економіці.
  12. Вплив зовнішньої торгівлі на ВВП: функція споживання у відкритій змішаній економіці; складний мультиплікатор витрат; фактори впливу на чистий експорт та зв'язок з валютним курсом.

Перед тим, як почати імпорт або експорт інформації, потрібно встановити зв'язок через модем засобами операційної системи MS Windows. Для цього необхідно викликати вікно "Панель управления", у якому обрати опцію "Сетевые подключения" або "Телефон и модем". У вікні, що відкриється необхідно створити нове підключення.

 

5.3.2 Розділ "Тижневі рішення"

Перегляд тижневих рішень, що надходять від підпорядкованих підрозділів виконується на вкладці „Тижневі рішення” (рис. 5.9).

Рис. 5.9

Вікно поділяється на дві частини – ліворуч зона перегляду тижневих рішень, праворуч – зона перегляду на посилання на пункти витягу з наказу.

У верхній частині зони перегляду тижневих рішень знаходиться список тижневих рішень, що були імпортовані з підпорядкованих підрозділів. Нижче знаходиться зона для відображення тексту рішення. Його можна надрукувати (кнопка "Друк").

Імпорт тижневих рішень виконується за встановленим регламентом при натиску на кнопку "Імпорт". Імпортовані рішення у полі списку мають статус "Імпортовано" та дату останнього імпорту.

Імпортовані витяги мають бути експортовані на вищий рівень підсистеми (крім тих, що прийняті на рівні АДПСУ). Для цього потрібно натиснути на кнопку "Експорт". По закінченні операції буде видане відповідне повідомлення. Експортовані записи набувають статусу "Експортовано" та дату останнього експорту. Експорт тижневого рішення виконується спільно з витягом з наказу та щодобовими планами на поточний тиждень.

5.3.3 Розділ "Щоденні плани охорони кордону "

Перегляд щоденних планів охорони кордону та реєстрація результатів служби виконується на вкладці „Денні плани” (рис. 5.10).

Ця вкладка поділяється на декілька зон, у яких знаходяться:

1) розділи щоденного плану:

Ø „2б. Окреме рішення начальника застави на охорону кордону на <дата поточного щоденного плану>”;

Ø „2в. Сили та засоби застави”;

Ø „2г. План та результати служби”;

Ø „Розділ 3. Загальні результати охорони кордону”;

Ø „Розділ 4. Результати перевірки служби нарядів, прикордонних знаків і контролюючих засобів, пригоди, які мали місце за добу”;

2) поточне тижневе рішення;

3) зона списку щоденних планів на відповідний тиждень, зареєстрованих у БД.

 

Рис. 5.10

 

Оператор АРМ „Черговий підрозділу” може переглядати ці плани та вносити дані у поле таблиці „Результати служби” та встановлювати прапорці реєстрації використання прикордонним нарядом під час служби зброї, АТЗ та відмітку про виконання пункту плану виконується після закінчення терміну несення служби.

При встановленні фокусу на запис у розділі 2г, виділяється пункт тижневого рішення, на який є посилання.

Щоденний план можна надрукувати (кнопка "Друк").

Для внесення цієї інформації потрібно натиснути на кнопку „Редактор”. Відповідні поля стануть доступними для внесення змін. Після цього треба натиснути на кнопку „Зберегти”. Збереження даних буде підтверджено відповідним повідомленням.

Імпорт щоденних планів виконується за встановленим регламентом при натиску на кнопку "Імпорт". Імпортовані рішення у полі списку мають дату та час останнього імпорту.

Імпортовані щоденні плани мають бути експортовані на вищий рівень підсистеми (крім тих, що прийняті на рівні АДПСУ). Для цього потрібно натиснути на кнопку "Експорт". По закінченні операції буде видане відповідне повідомлення. Експортовані записи набувають дату та час останнього експорту. Експорт щодобового плану виконується спільно з тижневим рішенням, витягом з наказу та іншими щодобовими планами на поточний тиждень.

5.3.4 Розділ "Контрольовані дії"

Розділ „Контрольовані дії" містить інформацію щодо доступу до кімнати зберігання зброї та використання АТЗ виконується (рис. 5.11). Вона поділяється на дві частини:

1) „Реєстрація доступу до кімнати зберігання зброї”;

2) „Реєстрація використання автотранспорту”.

Рис. 5.11

 

Імпорт (експорт) інформації цього розділу виконується одночасно з імпортом (експортом) щоденних планів.

 


 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)