АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Права та обов’язки Організатора

Читайте также:
  1. I. Значение владения движимыми вещами (бумагами на предъявителя и правами требования как вещами)
  2. I. Общее понятие о вещных правах на чужую вещь
  3. I. Права угодий в чужих имениях и общее понятие о сервитутах
  4. II. Общее понятие об ограничениях права собственности
  5. II. Права и обязанности Нанимателя
  6. II. Права и обязанности Сторон
  7. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  8. II. Права Исполнителя, Заказчика и Обучающегося
  9. II. Способы приобретения права собственности на движимые вещи
  10. III. Виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення
  11. III. Залог (заклад) движимости, ипотека движимости и залог права
  12. IV. Права присвоения

 

7.1. Організатор залишає за собою право змінити дату проведення фіналів етапів Акції та визначення Переможця.

Інформацію про змінену дату визначення Переможця можна буде дізнатися на сайті www.novalinia.com.ua.

 

7.2. Організатор не проводить повторне повідомлення Переможця про його перемогу.

 

7.3. Організатор Акції не несе відповідальність у випадку настання таких форс-мажорних обставин, як стихійних лих, пожеж, паводків, воєнних дій будь-якого характеру, блокади, суттєвих змін у чинному законодавстві, яке діє на території проведення Акції, інші непідвласні контролю з боку Організатора Акцій обставин.

 

7.4. Організатор Акції не несе відповідальність за неможливість отримання Учасником Акції по будь-яким причинам, які не залежать від Організатора, в т.ч. по причині зазначення Учасником Акції неправильних/або неповних даних тощо, які необхідні для прийняття участі в Акції. При цьому такий учасник Акції позбавляється права на отримання від Організатора Акції будь-якої компенсації.

 

7.5. Організатор Акції не несе відповідальності відносно майбутнього використання Компенсації*.

 

Прикінцеві положення.

 

8.1. Всі результати Акції є остаточними і оскарженню не підлягають.

 

8.2. Організатор Акції не вступає у суперечки з-поміж самих учасників щодо визначення їх претендентом на отримання Компенсації*.

 

8.3. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Офіційних умов, і/або питань, не урегульованих цими Офіційними умовами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.

 

8.4. Учасники Акції погоджуються, що у разі отримання ними Компенсації*, передбаченої умовами Акції, їх особисті дані, які були надані Організатору, а також фіксація самого процесу надання Компенсації* (в тому числі фото, відео та аудіо фіксація), можуть використовуватися у друкованих, аудіо- та відео матеріалах без додаткової спеціальної згоди Учасника, і таке використання ніяким чином Учаснику не оплачується.

 

8.5. Дані правила можуть бути змінені/доповнені Організатором протягом всього Періоду проведення Акції, при цьому інформування відносно змін і доповнень буде здійснено шляхом розміщення на сайті www.novalinia.com.ua. Такі зміни і доповнення вступають в силу з моменту опублікування, якщо інше не буде передбачено змінами/доповненнями діючих Офіційних умов.

 

8.6. Порушення Правил проведення Акції або відмова від виконання діючих Офіційних умов позбавляє Учасника можливості претендувати на отримання передбаченої чинними Офіційними умовами Подарунку*.

 

8.7. Факт заповнення картки учасника означає надання повної згоди Учасників з усіма умовами чинних Офіційних умов рекламно-маркетингової акції " Компенсація* ремонту від "Нової Лінії "..


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)