АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вправи учбових стрільб із пістолета

Читайте также:
  1. Вправи для розвитку артикуляції дихання
  2. Механізм вивчення фізичної вправи
  3. Можливі затримки при стрільбі з кулемета Калашникова ПКМ (ПКТ), їх причини та способи усунення
  4. ПРАВИЛА СТРІЛЬБИ – ПОПРАВКА НА ВІТЕР
  5. ПРАВИЛА СТРІЛЬБИ – ПОПРАВКА НА ТЕМПЕРАТУРУ ПОВІТРЯ
  6. Прийоми і правила стрільби із стрілецької зброї.
  7. Проблемно-пошукові завдання і вправи
  8. Проблемно-пошукові завдання і вправи
  9. Проміжок між показом цілей при виконанні вправи з однієї вогневої позиції 10-20 с.
  10. Розділ II Вимоги до організації і проведення стрільб
  11. РОЗДІЛ III Вправи учбових стрільб

 

Вправа

Стрільба по нерухомій цілі

(для всіх підрозділів)

Ціль: поясна фігура (мішень №7, додаток І) на щиті, яка встановлюється так, щоб відстань від нижнього краю до землі (підлоги) була не менше І м, нерухома.

Відстань до цілі: 25 м.

Кількість патронів: 3 шт.

Час на стрільбу: необмежений.

Положення для стрільби: стоячи з руки (з двох рук)

Оцінки: "відмінно" - три влучення; "добре" два влучення;
"задовільно" - одне влучення.

Порядок виконання: зміна за командою керівника стрільб виходить н рубіж відкриття вогню, приймає положення для стрільби. Керівник) перевіривши приготування стрільців, подає команду: "Вогонь!". Стрільці пі наглядом керівника проводять по три постріли.

 

Вправа

Стрільба по цілі, що з'являється

(для всіх підрозділів)

Ціль: поясна фігура (мішень №7, додаток 1), що з'являється 3 рази н 6-8 секунд, при цьому перший показ виконується, коли той, хто стріляє досягне рубежу 50 м (для АПС-75 м) від цілі; другий показ - за 40-35 м (для АПС - 65-60 м); третій - за 25 м (для АПС - 55-50 м).

Відстань до цілі: 50-25 м (для АПС - 75-50 м).

Кількість патронів: 3 шт. (для АПС - 9 шт.).

Положення для стрільби: відповідно до показів цілі (стоячи, з коліна лежачи з однієї чи двох рук).

Оцінка: "відмінно" - вразити ціль при першому показі; "добре" вразити ціль при другому показі; "задовільно" - вразити ціль при третьому; показі.

Порядок виконання: стрілець за командою керівника стрільб виходить на рубіж відкриття вогню і приймає положення для стрільби. Пістолет спрямовано вгору під кутом 60 градусів, магазин з двома патронами знаходиться в рукоятці пістолета, а третій патрон - у патроннику. Керівник перевіривши приготування до стрільби, подає команду до показу цілі Стрілець вимикає запобіжник і робить один постріл по цілі. Якщо стрілець н влучив у ціль, він вмикає запобіжник і рухається вперед. Із появою цілі стрілець зупиняється, вимикає запобіжник і робить один постріл по цілі Якщо стрілець не влучив і цього разу, він вмикає запобіжник і продовжу рух. З появою цілі втретє стрілець вимикає запобіжник і робить один постріл. по цілі.

Під час виконання вправи з АПС вогонь ведеться короткими чергам» при цьому дозволяється використовувати кобуру-приклад.

 

Вправа

Стрільба по нерухомій цілі

(для підрозділів конвоювання)

 

Ціль: поясна фігура (мішень №7, додаток І) на щиті, як; встановлюється нерухомо. Відстань від нижнього краю мішені до підлоги н більше 1 м.

Відстань до цілі: 7-10 м.

Кількість патронів: 3 шт.

Час на виконання вправи: 8 секунд.

Положення для стрільби: стоячи з руки (з двох рук).

Оцінка: "відмінно" - три влучення; "добре" - два влучення;
"задовільно" - одне влучення, за умови, що час на виконання вправи не був
перевищений; за кожен постріл після закінчення визначеного часу не
зараховується одне влучення.

Порядок виконання: стрілець стоїть обличчям до мішені, пістолет знаходиться у закритій кобурі, а магазин з трьома патронами - в рукоятці пістолета. За командою "Вогонь!" (вмикається хронометр) стрілець дістає з кобури пістолет, вимикає запобіжник, досилає патрон в патронник і обстрілює ціль.

Вправа

Стрільба після пересування по нерухомій ціпі в обмежений час

(для підрозділів особливого призначення)

Ціль: ростова фігура (мішень №8, додаток І), яка встановлюється на поверхні землі нерухомо.

Відстань до цілі: 25 м, 15 м, 10 м (вихідне положення 50 м).

Кількість патронів: 3 шт.

Час на виконання: 25 секунд.

Положення для стрільби: стоячи, з коліна, з обох колін, з руки (з двох рук).

Оцінка: "відмінно" - три влучення; "добре" - два влучення; "задовільно" - одне влучення, за умови, що час на виконання не був перевищений. За кожен постріл, що був виконаний після закінчення визначеного часу, не зараховується одне влучення.

Порядок виконання: стрілець займає вихідне положення (50 м до вогневого рубежу), пістолет знаходиться в кобурі, а магазин з трьома патронами - в рукоятці пістолета. Керівник подає команду: "Вогонь!" і вмикає хронометр. Стрілець висувається на вогневий рубіж (рухається бігом до позначки 25 м), зупиняється, виймає пістолет, досилає патрон у патронник і робить один постріл мішені в ноги, рухається бігом до позначки 15 м і з коліна робить другий постріл по мішені в груди, рухається бігом до позначки 10 м і з обох колін робить третій постріл по мішені в голову.

Вправа

Стрільба з перенесенням вогню, в обмежений час, за умов активного

впливу психологічних і фізичних навантажень

(для підрозділів особливого призначення)

 

Цілі: три поясні фігури (мішень №7, додаток І) на щитах, які встановлюються нерухомо не вище І м від нижнього краю мішені до землі (підлоги).

Відстань до мішені: 7-10 м.

Кількість патронів: 8 шт.

Час на виконання вправи: 18 секунд.

Положення для стрільби: стоячи з двох рук.

Оцінка: "відмінно" - вісім влучень; "добре" - шість влучень "задовільно" - чотири влучення. За умови, що час на виконання вправи і був перевищений, за кожен постріл, що був виконаний після закінчені визначеного часу, знімається одне влучення.

Порядок виконання: вправа виконується в бронежилеті. Для виконані вправи необхідно 2 магазини по 4 патрони в кожному. Стрілець виходить на рубіж відкриття вогню, стає обличчям до мішені, пістолет знаходиться закритій кобурі, один магазин - у рукоятці пістолета, другий - у кишені для запасного магазина кобури. По команді "Вогонь!" керівник стрільби вмикає хронометр, стрілець дістає з кобури пістолет, досилає патрон у патронник робить 3 постріли по першій цілі, перезаряджає зброю, робить 2 постріли по другій цілі, потім - 3 постріли по третій цілі (послідовність цілей визначає керівник стрільби). Виконання вправи супроводжується світло-шумовими ефектами.

Вправа

Відпрацювання навичок ведення вогню, утримання точки прицілювання під час складних пересувань

в умовах активного впливу психологічних і фізичних навантажень

(для підрозділів особливого призначення)

Ціль: поясна фігура (мішень №1-а, додаток 1) на щиті, які встановлюється нерухомо не вище І м від нижнього краю мішені.

Відстань до мішені: 7-10 м.

Кількість патронів: 4, 6,8 шт. (залежно від складності відходів).

Час на виконання вправи: 6, 8, 10 секунд (в залежності від складності, відходів).

Положення для стрільби: початок виконання вправи-стоячи з двох рук, позиція очікування.

Оцінка: "відмінно" - чотири, шість, вісім влучень (залежно від кількості патронів); "добре" - три, чотири, шість влучень; "задовільно" - два, три, чотири влучення за умови, що час на виконання вправи не був перевищений. За кожен постріл, що був виконаний після закінчення визначеного часу, знімається одне влучення.

Порядок виконання: стрілець за командою керівника стрільб виходить на рубіж відкриття вогню, приймає положення для стрільби, позиція очікування. Керівник, перевіривши приготування стрільця, подає команду "Вогонь" (вмикає хронометр). Стрілець під наглядом керівника проводить подвійний постріл, здійснює відхід з лінії вогню способом, який визначає керівник стрільб.

Наприклад, стрілець займає положення для стрільби стоячи. Після команди "Вогонь" фіксує мушку і цілик у контурі мішені, проводить подвійний постріл. Далі виконує відхід управо - вниз, з переходом у положення для стрільби з коліна, фіксує мушку і цілик у контурі мішені, проводить подвійний постріл. Виконує відхід уліво перекатом через спину з виходом у положення (для стрільби лежачи, фіксація - подвійний постріл. Вправу закінчено. Проектувати можна різні варіанти відходів.

 

7 вправа

Відпрацювання навичок ведення вогню по противнику з заручником

(для підрозділів особливого призначення)

Ціль: поясна фігура з заручником (мішень №3, додаток І), яка встановлюється на поверхні землі нерухомо.

Відстань до цілі: 7-10 м.

Кількість патронів: 3 шт.

Час на виконання: 6 секунд.

Положення для стрільби: стоячи з двох рук, позиція очікування.

Оцінка: "відмінно" - три влучення в злочинця; "добре" - два влучення в злочинця; "задовільно" - одне влучення в злочинця за умови, що час на виконання не був перевищений та непошкоджено заручника. За кожен постріл, що був виконаний після закінчення визначеного часу, не зараховується 1 влучення. Якщо пошкоджено заручника, виставляється оцінка "незадовільно".

Порядок виконання вправи: вправа виконується в бронежилеті. Для виконання вправи зміна (стрілець) за командою керівника стрільб виходить на рубіж відкриття вогню, приймає положення для стрільби, позиція очікування (пістолет утримується двома руками, руки опущені, магазин з двома патронами знаходиться в рукоятці пістолета, один патрон - у патроннику). Керівник, перевіривши приготування стрільця, подає команду: "Вогонь" (вмикає хронометр). Стрілець під наглядом керівника проводить три постріли в позначеного на мішені злочинця.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)