АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Доцент Храпко Т.А

Читайте также:
  1. Відповідальний за випуск: к.т.н, доцент О.М. Крупич
  2. Доцент кафедры цикла ГОЧС
  3. К.и.н.. доцент кафедра СГД
  4. К.и.н.. доцент кафедра СГД
  5. К.и.н.. доцент кафедра СГД
  6. Кандидат педагогических наук, доцент ТПУ
  7. Комовская Елена Витальевна- кандидат филологических наук, доцент
  8. Рецензент – к.ю.н., доцент Е.Н. Воронов
  9. Рецензент: к. т. н., доцент Дмитрів В. Т.
  10. Семинарист: Абдрасулова Гульнара Эркеблановна., к.ю.н., доцент.
  11. Составитель: канд. историч. наук, доцент В.И. Андреева
  Назва теми Зміст завдань Форми звіту Термін звіту  
    .Світоглядні основи безпеки   Законспектувати тему „Корпоративна безпека”   Конспект. (Індивідуальне завдання 1) 2 тиждень  
    Психологічні особливості людини та її безпека . Законспектувати теми: „Безпека харчування”, „Безпека в умовах криміногенної обстановки та тероризму”     Конспект. (Індивідуальне завдання 2) 4 тиждень  
    Стан навколишнього середовища і фактори ризику, що впливають на здоров’я людини Обґрунтуйте відповіді на наступні питання: 1.У чому небезпека стану навколишнього середовища? 2. У чому виражається шкідливий вплив нікотину на організм підлітка? 3. Які запобіжні заходи необхідно дотримуватися в запобіганні захворювання інфекційними хворобами? 4. Як проявляється «шумова хвороба»? 5. Чому хворі люди й люди похилого віку більш чутливі до метеофізичних явищ? 6. Яким чином алкоголь впливає на підлітка?     Письмове обґрунтування. (Індивідуальне завдання 3) 6 тиждень  
№ п/п Варіанти завдань долікарської допомоги
1. 1. На уроці фізичної культури, при виконанні вправ на колоді, учень відчув сильний біль в області гомілковостопного суглоба. Різкий, гострий біль у суглобі в місці закріплення ушкодженої зв’язки; рухливість в цьому місці обмежена і супроводжується значними болями; припухлість в області суглоба (крововилив в порожнину суглоба). 2. Перша допомога при ураження блискавкою.
2. 1. На перерві студент оступився, впав і під час падіння оперся рукою. При спробі підвестися він відчув біль, під час спроби руху пошкодженою кінцівкою. Вигляд ушкодженого суглобу змінився: головка кості утворила під шкірою горбик. На місці травми утворилося підпухання. 2. Перша допомога при ураженні струмом.
3. 1. Під час ожеледиці учень дорогою до школи отримав травму ноги. Ознаки: біль постійний чи такий, що виникає в разі навантаження на ушкоджену кінцівку або при обмацуванні, неможливість рухів в ушкодженій області, зміна форми кінцівки в області ушкодження, крововиливи, ненормальна рухомість кістки в області ушкодження. 2. Перша допомога потопаючим.
4. 1. Водій потрапив в автомобільну аварію. Внаслідок удару о кермо різко виражений біль у районі грудної клітки, що посилює під час вдихання повітря, кашлю, рухах грудної клітки. 2. Перша допомога при хімічних опіках.
5. 1. На уроці трудового навчання учень при роботі з молотком вдарив палець руки. Внаслідок з’явився біль, набряк у місці травмування, поява синця, гематома. 2. Перша допомога при сонячному ударі.
6. 1. На заняттях з фізичної культури, під час гри у футбол, учень вдарився головою о штангу воріт. Внаслідок ушкодження у нього з’явився головний біль, запаморочення, нудота, блювання, послаблений пульс, шумне дихання, почервоніння обличчя, різний розмір зіниць, втрата орієнтації. 2. Перша допомога при відмороженнях.
7. 1. Діти гралися узимку на березі річки. Один з хлопців став на лід та провалився. Як результат промочив ноги. До дому було далеченько, вечоріло і мороз підсилювався. Коли добрався до дому, ніг зовсім відчував. Коли скинув черевики пальці ніг мали багровий колір шкіри, та спостерігалася поява пухирів з кров’янистим вмістом. 2. Перша допомога при укусі гадюки.
8. 1. Ввечері хлопчик раптово почув різкий біль в животі. Потім з’явилися такі симптоми: нудота, блювання, підвищення пульсу, шкіра стала блідою, підвищення температури тіла. 2. Перша допомога при отруєні чадним газом.
9. 1. З ранку дівчина відчула наступні симптоми: посилене слиновиділення, нудота, блювання, звуження зіниць, порушення серцевої діяльності, які проявляються слабким пульсом. 2. Перша допомога при отруєні препаратами побутової хімії.
10. 1. Дитина забігла на кухню, дуже хотіла напитися и ковтнула з пляшки, що стояла на столі. Як раптом в неї почалася сильно виділятися слина, а сильна біль не давала можливості її проковтнути. Ускладнилося дихання, тому що слина разом з повітрям попала у дихальні шляхи і виникла задуха. 2. Перша допомога при термічних опіках.
               
 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)