АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Типологічний потенціал типу лісу

Читайте также:
  1. Вартісні теорії оцінки природно-ресурсного потенціалу
  2. Види сукупного економічного потенціалу національної економіки
  3. Вимірювання різниці магнітних потенціалів
  4. Виробничий потенціал і межа виробничих можливостей.
  5. Гуманістична психологія виділяє три потенціали, без реалізації яких не можна говорити про власне особистісний спосіб існування.
  6. Загальна оцінка адаптаційного потенціалу (АП)
  7. Заняття 4. Електрична напруга,потенціал,різниця потенціалів
  8. Захисне зрівнювання (вирівнювання) потенціалів.
  9. Інноваційний потенціал і стратегія підприємства
  10. Інноваційний потенціал організації — сукупність ресурсів та умов діяльності, що формують готовність і здатність організації до інноваційного розвитку.
  11. Компоненти трудового потенціалу в системі факторів якості життя
  12. Людський і виробничий потенціал національної економіки
Склад Вік, років Ділянок, од. Загальна площа, га Загальний запас, м3 Середній запас на 1 га,м3 Середній приріст, м3/га Еталонні виділи Потенційний запас на всій площі, м3 Ступінь використання типологічного потенціалу, %
склад повнота запас на 1 га середній приріст, м/га
                         
Вікова група 1 – 10 років
                         
                                     

Ступінь (коефіцієнт) використання типологічного потенціалу (гр. 13) визначають шляхом порівняння показників середнього фактичного запасу на 1 га (гр. 6) з еталонними (гр. 10):

Під час визначення потенціалу типу лісу в цілому для насадження підсумкові результати гр. 3, 4, 5 використовують так, як під час визначення по­казників цих граф для окремих вікових груп.

Після розрахунку ступеня використання типологічного потенціалу на­садженнями відповідного типу лісу проводять визначення правдивої продуктивності шляхом порівняння фактичної продуктивності лісу з даними продуктивності модельних деревостанів зональних типів лісу. Аналіз природної продуктивності проводять також на підставі даних табл. 3.4, в якій поруч з показниками кращих виділів указують показники (гр. 8, 9, 10, 11) модельних на­саджень за Туркевичем.

Фактичну, потенційну і природну продуктивність насаджень відповідного типу лісу треба відобразити на графіку. Для цього на осі абсцис відкладають середній вік групи (роки) – показники 6, 7 гр., на осі ординат – запаси та приріст насаджень, дані гр. 10 і 11 (табл. 3.4).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)