АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Нагородження учасників

Читайте также:
  1. Види документації основних учасників ремонтно-будівельного господарства
  2. Відносини учасників паттерна.
  3. Відносини учасників паттерна.
  4. Відносини учасників паттерна.
  5. Відносини учасників паттерна.
  6. Інтереси та цілі діяльності учасників міжнародних відносин
  7. Обслуговування учасників з’їздів, конференцій, фестивалів, форумів

8.1. Для переможців конкурсу-фестивалю за підсумками фіналу встановлені наступні нагороди:

· ГРАН-ПРІ конкурсу-фестивалю;

· Лауреати 1-ї, 2-ї та 3-ї премій;

· Дипломанти конкурсу-фестивалю (у кожній номінації, жанрах та вікових підгрупах);

· Спеціальні нагороди від партнерів фестивалю у різних номінаціях та цінні подарунки;

8.1.1. Володар ГРАН-ПРІ отримує в подарунок головну нагороду конкурсу-фестивалю – оригінальний кубок переможця конкурсу-фестивалю «Empire of arts», диплом міжнародного зразка, безкоштовну професійну зйомку відеокліпу з подальшою можливістю його ротації на телеканалах України та музичних каналах Youtube, авторську пісню «під ключ» (для номінації «вокал»), професійну фотосесію, знижку на тренінг-курс з музичного продакшну від Професійного навчального центру «Kiev Sound School», підписання творчої угоди з продюсерським центром «BRAVA PRODUCTION» на подальше продюсування та участь у всіх заходах, які організовує продюсерський центр, а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю;

8.1.2. Володарі перших премій в номінації «Вокал» отримують в подарунок спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, безкоштовний запис пісні з подальшою можливістю її ротації на радіостанціях України та музичних інтернет-сайтах, 50% знижки на професійну зйомку відеокліпу з подальшою можливістю його ротації на телеканалах України та музичних каналах Youtube, 50% знижки на створення пісні «під ключ», безкоштовну професійну фотосесію, знижку на тренінг-курс з музичного продакшну від Професійного навчального центру «Kiev Sound School», а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Також володар першої премії у категорії 17-24 роки отримує контракт на безкоштовне створення та запис танцювального треку, а також його реліз по усьому світу через лейбл Julia Global Records від партнера фестивалю – ТМ «Shulyar Artists». Володарі перших премій в номінації «Театральне мистецтво» отримують Сертифікат на безкоштовне навчання у Міжнародній акторській школі від МГО «CinemaHall», спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Володарі перших премій в номінаціях «Хореографія», «Інструментальна музика», «Циркове мистецтво», «Моделінг» та «Дизайн одягу» отримують в подарунок спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, безкоштовну професійну фотосесію у сценічному образі, 50% знижки на професійну зйомку відеокліпу, а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Володарі перших премій в номінаціях «Художнє мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво» отримують в подарунок спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Також володарі перших премій мають право на безкоштовну участь у наступному конкурсі-фестивалі «Empire of arts» в іншій віковій категорії.

8.1.3. Володарі других премій в номінації «Вокал» отримують в подарунок спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, 50% знижки на запис пісні з подальшою можливістю її ротації на радіостанціях України та музичних інтернет-сайтах, 30% знижки на професійну зйомку відеокліпу з подальшою можливістю його ротації на телеканалах України та музичних каналах Youtube, 30% знижки на створення пісні «під ключ», 50% знижки на професійну фотосесію, знижку на тренінг-курс з музичного продакшну від Професійного навчального центру «Kiev Sound School», а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Володарі других премій в номінації «Театральне мистецтво» отримують Сертифікат на 50% знижки на навчання у Міжнародній акторській школі від МГО «CinemaHall», спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Володарі других премій в номінаціях «Хореографія», «Інструментальна музика», «Циркове мистецтво», «Моделінг» та «Дизайн одягу» отримують в подарунок спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, 50% знижки на професійну фотосесію у сценічному образі, 30% знижки на професійну зйомку відеокліпу, а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Володарі других премій в номінаціях «Художнє мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво» отримують в подарунок спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Також володарі других премій отримують 50% знижки на участь у наступному конкурсі-фестивалі «Empire of arts» в іншій віковій категорії.

8.1.4. Володарі третіх премій в номінації «Вокал» отримують в подарунок спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, 30% знижки на запис пісні з подальшою можливістю її ротації на радіостанціях України та музичних інтернет-сайтах, 30% знижки на професійну зйомку відеокліпу з подальшою можливістю його ротації на телеканалах України та музичних каналах Youtube, 30% знижки на створення пісні «під ключ», 30% знижки на професійну фотосесію, знижку на тренінг-курс з музичного продакшну від Професійного навчального центру «Kiev Sound School», а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Володарі третіх премій в номінації «Театральне мистецтво» отримують Сертифікат на 30% знижки на навчання у Міжнародній акторській школі від МГО «CinemaHall», спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Володарі третіх премій в номінаціях «Хореографія», «Інструментальна музика», «Циркове мистецтво», «Моделінг» та «Дизайн одягу» отримують в подарунок спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, 30% знижки на професійну фотосесію у сценічному образі, 30% знижки на професійну зйомку відеокліпу, а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Володарі третіх премій в номінаціях «Художнє мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво» отримують в подарунок спеціальні статуетки, дипломи міжнародного зразка, а також цінні призи від спонсорів та організаторів конкурсу-фестивалю. Також володарі третіх премій отримують 30% знижки на участь у наступному конкурсі-фестивалі «Empire of arts» в іншій віковій категорії.

8.1.5. УВАГА!!! Від організаторів партнерів фестивалю – Продюсерського центру «BRAVA PRODUCTION», «ДЖА продакшн», фото-відеостудії «Без меж», студії «Блік», ТМ «Shulyar Artists», студії звукозапису «Кофеїн» та школи краси «ART STUDIO» за їхнім вибором передбачені додаткові нагороди – професійні відеокліпи на авторські пісні, пісні «під ключ», знижки на зйомку відео кліпів, а також сертифікати на навчання у школі краси «ART STUDIO»!

8.2. Усі учасники нагороджуються дипломами міжнародного зразка та пам’ятними подарунками.

8.3. Переможці конкурсу-фестивалю отримують запрошення на престижні Всеукраїнські та міжнародні конкурси та фестивалі.

8.4. До участі у Гала-концерті запрошуються гості конкурсу-фестивалю – переможці конкурсу-фестивалю «Empire of arts» попередніх років, зірки шоу-бізнесу та провідні діячі культури і мистецтв.

8.5. Вхід до концертного залу у конкурсні дні для учасників, керівників та супроводжуючих осіб – безкоштовний! Вхід до концертного залу на церемонію нагородження та святковий Гала-концерт для учасників та керівників – безкоштовний! Для гостей, батьків та супроводжуючих осіб вартість запрошення оплачується окремо. Частина коштів, виручених з продажу квитків, буде передана на лікування 5-річної Вікторії Фолис ( http://vk.com/club86088209).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)