АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПІЗНЄ СКРІПЛЕННЯ

Читайте также:
  1. Військової служби
  2. ВІКОВІ ОСОБЛИВОСТІ ЕНДОКРИННОЇ СИСТЕМИ
  3. ВІРТУАЛЬНІ ФУНКЦІЇ_________________________________________________________________
  4. ДніпропетровськА державнА фінансовА АКАДЕМІЯ 11 страница
  5. Естетичне як універсальна категорія естетики
  6. Загальна характеристика класичної соціології. Протосоціологія
  7. Історична типологія культури.
  8. Історія естетичної думки
  9. Лекція № 7. Економічна історія України
  10. Основні поняття і категорії соціології молоді
  11. Початки української соціології
Допитливий читач може здивуватися, як же компілятор дізнається, яку саме функцію йому компілювати? У програмі NotVirt у компілятора немає проблем з виразом.
     

Він завжди компілює виклик функції show() з базового класу. Проте в програмі VIRT компілятор не знає, до якого класу відноситься вміст ptr. Адже це може бути адреса об'єкту як класу Derv1, так і класу Derv2. Яку саме версію draw() викликає компілятор - теж загадка. Насправді компілятор не дуже розуміє, що йому робити, тому відкладає ухвалення рішення до фактичного запуску програми. А коли програма вже поставлена на виконання, коли відомо, на що указує ptr, тоді буде запущена відповідна версія draw. Такий підхід називається пізнім скріпленням або динамічним скріпленням. (Вибір функцій в звичайному порядку, але час компіляції, називається раннім скріпленням або статичним скріпленням.) Пізнє скріплення вимагає більше ресурсів, але дає виграш в можливостях і гнучкості.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)