АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Як День Святого Валентина відзначають у різних країнах

Читайте также:
  1. VII. Ничего святого
  2. Аграрні відносини в імперіалістичних країнах
  3. Аналіз асиметрій розвитку галузі побутової хімії у старих (ЄС-15) та нових (ЄС-12) країнах-членах
  4. Аналіз розвитку МСБ в країнах ЄС
  5. Благослови, владико, час Трисвятого.
  6. Больница Святого Франциска, Колдвелл, Нью-Йорк
  7. Боротьба трудящих сільського господарства проти гноблення монополій І великих землевласників у капіталістичних країнах. Аграрні програми комуністичних І робітничих партій
  8. Валентина
  9. Валентина Башмакова
  10. Валентина Волчкова
  11. Валентина Волчкова
  12. Валентина Волчкова

До 14 лютого випускається безліч вітальних листівок-вален-тинок, як прості так і витвори мистецтва. А за старих часів були навіть листівки, прикрашені золотом і мереживами.
Італійці вважають своїм обов'язком дарувати в цей день коханим солодощі. Цей день так і називається в Італії – день солодощів.

Галантні французи першими ввели в себе любовні послання – чотиривірш.

У Японії проводять конкурс на найгучніше любовне послання. Юнаки й дівчата піднімаються на сцену і по черзі кричать щосили - усе, що хочуть, - своїй коханій людині. Переможець одержує приз.

відзначають 14 лютого День кохання, дарують один одному подарунки у формі серця. А також у цей день роблять подарунки мамам, тому що жіночого дня, подібно 8 Березня, у Фінляндії немає.

Матеріал для виготовлення сердечок різноманітний: бісер, корали, пір'я, сухі квіти, шматочки тканини, хутро тощо...

Англійці посилають любовні послання для своїх тварин, особливо собакам і коням.

В Америці у ці дні продається 108 мільйонів троянд, переважно червоних, а на цукерки в ці дні витрачають 692 мільйона доларів!

Сердечка до свята можна шити, ліпити, малювати, в'язати й навіть пекти.

Значна частина «валентинок» анонімна й без зворотної адреси, написана лівою рукою або справа наліво, що надає посланню таємничості. Зате після свята збільшується робота приватним детективам: вони одержують досить багато замовлень щодо встановлення особистості відправників «валентинок».

. Німецька традиція відзначати день святого Валентина дещо дивна – для них Святий Валентин є покровителем психічно хворих. Цього дня німці прикрашають психіатричні лікарні – рожевими стрічками, а в храмах проводиться особливе богослужіння.

. В Данії люди зазвичай відправляють один одному засушені білі квіти, а в Іспанії верхом витонченості і шаленої пристрасті вважаються повідомлення, відправлені поштовим голубом.

До цих пір в Британії зберігся звичай одягати дітей в одяг дорослих. Переодягнені діти ходять від будинку до будинку, співаючи пісні про святого Валентина і вітаючи закоханих.

В Уельсі, згідно із святковою традицією, закохані дарують своїм обраницям вирізані із дерева «ложки кохання», прикрашені замкова щілина, ключиками і серцями. Ключ і замкова щілина означають – «Я знайду шлях до твого серця».

«Мистецький» конкурс

 

кожному скласти чотиривірш про кохан­ня або дружбу, де має зустрічатися одна із запропонованих рим (наприклад, «краса — чудеса», «кохання — сперечання», «вії — мрії», «ранок — світанок»).

 

 

Конкурс Віднови фразу. /між хлопцями і дівчатами/

 

І. Ненависть - маленький учень (Любов - великий учитель) 2" Ненависть - це аксіома, яку не можна спростувати ніякою смертю. (Любов - це теорема, яку треба доводити все життя)

 

3. Ненависть - не сміх під диваном (Любов - не вздохи на скамейке

 

4. Ненависть добра, зненавидиш і корову. (Любов зла, полюбить й козла).

 

Конкурс "Ти без мене-не ти, я без тебе - не я"

 

(Окремо Х.І.Д. роздаються картки у вигляді сердець, де записані імена видатних людей і літературних героїв, які складають відомі в усьому світі пари. За хвилину треба відшукати свою пару,) Адам - Ева,, Цезар-Клеопатра, Наполеон - Іозефіна, О. Пушкін - Н. Гончарова, В, Висоцький - М, ВладІ, М, Гумільов - А. Ахматова.

 

Гамлет - ОфелІя, Дартаньян - Констанція, О.Веронський - А.Кареніна, Н. Ростова-А. Волконський, Тетяна - Онегін.

 

/X. та Д. групуються по парах/

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)